- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
amaaan ben tüpten yırtmışın test dediğin vız gelir..bir de bende bir tür sapıklık var galiba doktora gitmeyi çok seviyorum hergün gel dese giderim. :)))
aynen elimde olsa yatıcam hastaneye şimdiden
Valla millet vajinal muayeneden falan rahtsız oluyor benim umrumda değil.. 2 doktora gidiyorum kesmiyor valla :))))
ee bizimki görmemişin çocuğu olmuş durumu olsun o kadar :)))))))
herzaman bakalım prima paketi nasıl çıkıcak ona göre bende gidip alırım ..inşllh 150 liralık hedi çeki çıkar .eğer yoksa ben almaya gitmem gibi ..
kızım doğuma 5 kala klimanın önünde uyunurmu çok sıcak ama olsun sen koru kendini..
Valla millet vajinal muayeneden falan rahtsız oluyor benim umrumda değil.. 2 doktora gidiyorum kesmiyor valla :))))
bizim prof olanı hala vajinal bkıyor diğeri hep göbekten ama bence görüntü netlik çok fark ediyor ve günü de vajinal olanda daha ileribenim sadece kese için baktı vajinal 8 haftadan sonra hep göbekden ...ay diyorum iyiki üstten bakıyo bu sıcakda :))
ay uyunur valla çok sıcak sabah kalktım giyinene kadar bir futbol maçında edilmeyen kadar küfür ettim :)))
cnm bizim face grubumuz ağustos anneleri için yani ağustosta doğum yapanlar için,sende kendi doğum yapacağın ayın topiğine gir belki onlarında face grubu vardı(günaydın şekerler
ben gece herşeyi göze alarak klimanın altında uyudum çokta rahat bi uyku geçirdim dönmeler ve wc olayı hariç tabi...
bizde bugün çantalarımızı hazırlayacaz hastane için ondan sonra bakıcaz keyfimize
ee bide foruma gidip prima hediyemizi alıcaz akşama babamızla
bu arada evet face te bi arkadaş bugün doğum yapıyo ilk doğum olacak face grubumuzda inş hayırlısıyla hbrerini bekliyoruz )
ya bugün yalnız çocuklar gibi herşeye atlıyorum ama bu face grubunuza bende girebilir miyim acep adresini verseniz
cnm alınca sanada yazarım ama baksana face prima dünyasında ilk hediyem başlığında yazıyo paket içinde neler varherzaman bakalım prima paketi nasıl çıkıcak ona göre bende gidip alırım ..inşllh 150 liralık hedi çeki çıkar .eğer yoksa ben almaya gitmem gibi ..
kızım doğuma 5 kala klimanın önünde uyunurmu çok sıcak ama olsun sen koru kendini..
çok alemsinn....
evet çok sıcakk ama bide klima çarpar falan ki bende yok ama..çünkü yazın bu sıcakda hastalık hiç çekilmez..
banada kalsa karşısından ayrılmam ama şu halde burnumun aktığını boğazımın acıdığını düşünemiyorum bile..
nerde kız ilgi hastanesi ben bilmiyorumSahilin kızlar nurcancim doğumum mehtabın hastanesinde ilgi hastanesinde Dr Tuğba hanim ins iyi ve memnun kalırım keske normal yapsak ama tüp bebek annelerini riske atmak istemiyorlarmış goya neyse Allah bilir herseyin hayırlısı
kız ya nazlı seninki :)) öksürtüyor benim doktor fır fır dönüyor öksürünce korkuyo salaaaak
cnm normaldir benimde 2 hafta önce başladı
sen 3 bebek taşıyosun belirtileri erken yaşaman normal
hem sen nerelerdesin yaa gelmiyon artık hiç
hadi gözünaydın cnm değerler süpernihayet faksladılar sonuçlarımı beta 18,9 e çıkıntısı da var erkek bence :)))
risk de 1/10000 çıkmış..
ne forumu ne priması ne hediyesi ya, bana milupadan da bişi
gelmedi niye yahu ????
öğle yemeğinde içim bişey almadı sütlaç yedim ekmekle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?