Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bende hiç görmemiştim internette bi resim var kadın hafta hafta koymuş resimlerini ama benimki ööle diil

benimki 20 3 deki gibi

cnm ihmal etme yaaaa
rüzgar çarpmasından sancımı olurmuş
dr una görün bence

kız delirme sancın başladıysa ona göre tedavi uygular
sancın başlamış olsun bilme daha kötü ya

ama iyiyim şimdi bence doğum sancısı daha farklı bişey
benimki adet sancısı gibi bişeydi
offfff korkutma beniiiiii:18:
bence sancım başlasaydı dayanılacak gibi olmazdı
yerimde duramazdım yani dimi???
ya off nasıl anlicam ben bu kasılmaları sancıyı falan

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------10.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
5-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------35.hafta ---------KIZ---------Ceyda
judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
9-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
10-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
11-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------13.hafta
12-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
13-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
14-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
15-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
16-) htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
17-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
1 nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
19-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
20-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------30.hafta
21-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
22-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
23-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------9.hafta
24-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
25-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta
26-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------20.hafta-----KIZ
27-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.----------------31.hafta------KIZ---Zeynep Ece
2acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40
7-)espoir_fr & Emir ve Rana& 28/06/2011 & saat 17:58
ceydda & Ceyda & 23/06/2011 & saat 13:10
9-)sabriya & Ecrin Asmin &15/06/2011 & saat 10:15

Merhaba En Güzel Anneler!
Yoktum epeydir. Geriye dönüp okuyorum akşamdan beri. Özlemişim yahu!
Sonunda evimize döndük dün akşam.
Ailemden ayrılmak bu kez öyle zor geldi ki... Ağlaya ağlaya içim çıktı. Yeni gelin gibiydim :) Hamilelik psikolojisi sanırım yine yoğun bastırdı... Ama evimize gelip, uzanınca yatağımıza; oh bee dedim ne yalan söyliim. Ailemin yanında da olsam, insanın evi gibisi yok!

Artık eskisi gibi nefes nefese kalmıyorum ben. Öyle rahatladım ki... Eski halime döndüm adeta. Kendimi maşallah diyim, süper hissediyorum. Sadece son günlerde hafif kasık ağrılarım oluyor. O da rahim genişlediği için bu haftalarda olurmuş...
Karnım baya baya çıktı ya benim. Hamile külodu bile giymeye başladım Bu sabah tartıldım ve 2 kilo almışım. Biraz ona canım sıkıldı... Henüz erken diil mi sizce?
Ya bir de bişiy sorucam size. Okuduğum her yerde, hamilelikte sol yanınıza yatın deniyor. Ben de hep yüzüstü yatardım ama, meleklerimizin hatırına her ne kadar zor da olsa, bu alışkanlığımdan vazgeçtim. Ama bazen uyanıyorum sağ yanıma yatmışım. Ve nasıl vicdan yapıyorum. Acaba bişiy olmuş mudur diye. Abartıyorum di mi? Yani öyle ki, akşam yatınca geriliyorum. İnşallah bu kez sadece soluma dönüp uyurum diye :84:
Hala öksürüklerim geçmedi malesef Akrobasi şovları yapıyolar kesin içerde Bu kadar öksürmeye...

Herkesin herşey yolunda umarım... Hep aklım sizdeydi...

Hoşgeldin yaa özlettin kendini..
ne güzel kendini iyi hissetmene sevindim ben hala kusmaya devam ediyorum ( açıkcası ben de yan yatıyorum ama sağ veya sol olmasına dikkat etmiyorum bir de yan yatınca çok geriliyor karnım altından yastıkla destekliyorum daha erken sanki böyle şeyler için ama olur normal dedi doktorum galiba şu hamile yastıklarından almak lazım.. kiloya çok takılma bence benim hiç günü gününe uymuyor bir iki kilo hep oynuyor başından bu yana 3-5 kilo verdim gibi..karnım falan belli değil..

Hoşbuldum canım, sağol. Valla ben de özlediim!
Hala neden geçmedi ki bulantıların... üfff ben hiç yaşamadım ama, eminim çok zordur. umarım geçer en kısa zamanda...
Fazla abartıp uykumdan oluyorum ben ya. saçmalıyorum sanırım :) Sağ-sol o kadar farketmez heralde. en azından şimdilik...
sen verdin demek... Aman dikkat et kendine ya. nasıl hissediyorsun peki? halsizliğin çok oluyo mu?

Ben ikili testte yaptırmadım. Memlekette gittiğim doktor yaptır dedi. ama tedaviyi uygulayan doktorum yanılma payı ikizlerde yüksek diye önermedi. ben de yaptırmadım... inşallah sorun olmaz...

halsiz değilim çok şükür ama işte kimisinin bulantısı uzun sürermiş böyle hatta bir arkdaşım var benim sezeryana gideceği gün bile kusmuş :)))
ikili test benim bildiğim ikizler için yapmıyorlar karışıyormuş diye duydum enseleri ölçsünlar yeter herhalde..

cnm benim amacım seni korkutmak değil sonuçta 3 bebek taşıyosun ve erken olabilir sancıların
ama istiyosan sen beni dinleme

h.g cnm aramıza tekrar
sola yatman çok faydalı ama sağa yatmakta çok zararlı değil
3.aya kadar yüzüstü yatabilirsin 28.haftaya kadarda sırtüstü
ben şu sıra sola yatmaya gayret gösteriyorum ama sağda daha rahat ettiğim için her uyanmamda sağda buluyorum kendini
bi yerde okumuştum sola yatıcam diye eziyet çektirmeyin vüzcudunuza nasıl rahat ediyosanız öyle uyuyun yazıyodu

Ay aman, senin öyle olmaz inşallah. en kısa zamanda geçer de, tadına varırsın hamileliğinin :)
Ense kalınlığı da almadılar ya. şimdi burda da gidebilicem doktor yok! yani en yakın bayrama doktora gidicem malesef (( şimdiden zaten meraktan çatlıyorum. umarım en kısa zamanda hareketlerini hissederim de, içim bi nebze rahatlar...

Sağol canım, hoşbuldum!
3. ay bitmiş oluyo sanırım :) yüzüstü yatmak, doğumdan sonraya kaldı. tabi o zaman da fırsat bulabilirsem :)))
ben de eşim sağımda olmazsa uyuyamam. böyle garibim. o sağımda ya, soluma dönüp yatamıyoruuum yatsam da, uyanıdğımda sağımda uyanıyorum. napiiiim....

her zman tamam kızma söz gitcem yarın doktora
ya ben ctesi doktoru aramıştım çok önemsiz bişey içindi
ama telefonuma cevap vermedi huzursuz oldum bende
açması gerekmez miydi yada tekrar dönmesi
yarın gittiğimde konuşcam numaramı kaydetsin
yani benimkilerin işi belli olmaz sonuçta haksız mıyım???

ya olurmu muhakkak git doktoruna artık erken doğumları engelliyolar allah korusun ciğer açıcı iğneler var neolur neolmaz sakın ihmal etme.
seni korkutmak için yazmıyorum ama hepimiz için söylüyorum doğum sancısıda öyle hemen gelmez heralde.

sağlık ocağında bi kadınla karşılaştım oda 12 kg vermiş 100 kg hamile kalmış 88 kg muş 5 6 ay hep kusmuş ama bebeği gayet sağlıklıymış ama tuhaf bi kadındıinşllh seninki okadar sürmez tabiki..

gerçekden insanın kendi evi gibi yok en güzel yere tatile gidiyosun döndünmü yinede ohh be diyosun evimdeyimm..
boşver kiloyu takma bende ilk zamanlar hızlı aldım ve seninkiler ikizzz.
şu yatma olayı benide çileden çıkarıyo alışkanlıklar varya bend ehamile yastığı alıcaktım sonra yastıklarla kendime bi düzen kurdum arkama karnımın altına bacaklarımn arasına koyuyorum sol tarafa yatıp zaten sağıma dönmek isteyince tüm yastıkları çevirmek zor geldiği için uyuyorum sola doğru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…