evet dayanınnn ki bak gör bilir onlar nezaman geliceklerini merak etme..ne güzel senin göbüşünü çok merak ettim hiç üçüz annesi görmedimm
aşırı sıcaklara dikkat etmek lazım tv de sürekli söylüyolar ya insan psikolojik dahada sıcaklıyo.
dün gece yine çok kötü geçti canım yaaa
sancılandım adet sancısı gibi 3saat boyunca
hep sakinleşmeye çalıştım sabah hala devam etseydi doğururdum heralde
korkumdan gidemedimde doktora
acaba ihmal mi ediyorum???
bide dün rüzgarda kaldım biraz ondan oldu diyede üstüne düşmedim
bugün biraz daha iyiyim sanki
cnm ihmal etme yaaaa
rüzgar çarpmasından sancımı olurmuş
dr una görün bence
doğru söylüyosun aslında
benim ihmalkarlığım
ama çok korkuyorum sancın başlamış falan dicek diye
kız delirme sancın başladıysa ona göre tedavi uygular
sancın başlamış olsun bilme daha kötü ya
gözünaydın cnm hayırlısı olsun
kese belli belirsiz görülür cnm hadi güzel hbrlerle dön inş....
Merhaba En Güzel Anneler!
Yoktum epeydir. Geriye dönüp okuyorum akşamdan beri. Özlemişim yahu!
Sonunda evimize döndük dün akşam.
Ailemden ayrılmak bu kez öyle zor geldi ki... Ağlaya ağlaya içim çıktı.Yeni gelin gibiydim :) Hamilelik psikolojisi sanırım yine yoğun bastırdı... Ama evimize gelip, uzanınca yatağımıza; oh bee dedim ne yalan söyliim. Ailemin yanında da olsam, insanın evi gibisi yok!
Artık eskisi gibi nefes nefese kalmıyorum ben. Öyle rahatladım ki...Eski halime döndüm adeta. Kendimi maşallah diyim, süper hissediyorum. Sadece son günlerde hafif kasık ağrılarım oluyor. O da rahim genişlediği için bu haftalarda olurmuş...
Karnım baya baya çıktı ya benim. Hamile külodu bile giymeye başladımBu sabah tartıldım ve 2 kilo almışım. Biraz ona canım sıkıldı... Henüz erken diil mi sizce?
Ya bir de bişiy sorucam size. Okuduğum her yerde, hamilelikte sol yanınıza yatın deniyor. Ben de hep yüzüstü yatardım ama, meleklerimizin hatırına her ne kadar zor da olsa, bu alışkanlığımdan vazgeçtim. Ama bazen uyanıyorum sağ yanıma yatmışım. Ve nasıl vicdan yapıyorum. Acaba bişiy olmuş mudur diye. Abartıyorum di mi? Yani öyle ki, akşam yatınca geriliyorum. İnşallah bu kez sadece soluma dönüp uyurum diye :84:
Hala öksürüklerim geçmedi malesefAkrobasi şovları yapıyolar kesin içerde Bu kadar öksürmeye...
Herkesin herşey yolunda umarım... Hep aklım sizdeydi...
Hoşgeldin yaa özlettin kendini..
ne güzel kendini iyi hissetmene sevindim ben hala kusmaya devam ediyorum( açıkcası ben de yan yatıyorum ama sağ veya sol olmasına dikkat etmiyorum bir de yan yatınca çok geriliyor karnım altından yastıkla destekliyorum daha erken sanki böyle şeyler için ama olur normal dedi doktorum galiba şu hamile yastıklarından almak lazım.. kiloya çok takılma bence benim hiç günü gününe uymuyor bir iki kilo hep oynuyor başından bu yana 3-5 kilo verdim gibi..karnım falan belli değil..
Hoşbuldum canım, sağol. Valla ben de özlediim!
Hala neden geçmedi ki bulantıların... üfff ben hiç yaşamadım ama, eminim çok zordur. umarım geçer en kısa zamanda...
Fazla abartıp uykumdan oluyorum ben ya. saçmalıyorum sanırım :) Sağ-sol o kadar farketmez heralde. en azından şimdilik...
sen verdin demek... Aman dikkat et kendine ya. nasıl hissediyorsun peki? halsizliğin çok oluyo mu?
Ben ikili testte yaptırmadım. Memlekette gittiğim doktor yaptır dedi. ama tedaviyi uygulayan doktorum yanılma payı ikizlerde yüksek diye önermedi. ben de yaptırmadım... inşallah sorun olmaz...
cnm benim amacım seni korkutmak değil sonuçta 3 bebek taşıyosun ve erken olabilir sancılarınama iyiyim şimdi bence doğum sancısı daha farklı bişey
benimki adet sancısı gibi bişeydi
offfff korkutma beniiiiii:18:
bence sancım başlasaydı dayanılacak gibi olmazdı
yerimde duramazdım yani dimi???
ya off nasıl anlicam ben bu kasılmaları sancıyı falan
Ailemden ayrılmak bu kez öyle zor geldi ki... Ağlaya ağlaya içim çıktı.Yeni gelin gibiydim :) Hamilelik psikolojisi sanırım yine yoğun bastırdı... Ama evimize gelip, uzanınca yatağımıza; oh bee dedim ne yalan söyliim. Ailemin yanında da olsam, insanın evi gibisi yok!
Artık eskisi gibi nefes nefese kalmıyorum ben. Öyle rahatladım ki...Eski halime döndüm adeta. Kendimi maşallah diyim, süper hissediyorum. Sadece son günlerde hafif kasık ağrılarım oluyor. O da rahim genişlediği için bu haftalarda olurmuş...
Karnım baya baya çıktı ya benim. Hamile külodu bile giymeye başladımBu sabah tartıldım ve 2 kilo almışım. Biraz ona canım sıkıldı... Henüz erken diil mi sizce?
Ya bir de bişiy sorucam size. Okuduğum her yerde, hamilelikte sol yanınıza yatın deniyor. Ben de hep yüzüstü yatardım ama, meleklerimizin hatırına her ne kadar zor da olsa, bu alışkanlığımdan vazgeçtim. Ama bazen uyanıyorum sağ yanıma yatmışım. Ve nasıl vicdan yapıyorum. Acaba bişiy olmuş mudur diye. Abartıyorum di mi? Yani öyle ki, akşam yatınca geriliyorum. İnşallah bu kez sadece soluma dönüp uyurum diye :84:
Hala öksürüklerim geçmedi malesefAkrobasi şovları yapıyolar kesin içerde Bu kadar öksürmeye...
halsiz değilim çok şükür ama işte kimisinin bulantısı uzun sürermiş böyle hatta bir arkdaşım var benim sezeryana gideceği gün bile kusmuş :)))
ikili test benim bildiğim ikizler için yapmıyorlar karışıyormuş diye duydum enseleri ölçsünlar yeter herhalde..
cnm benim amacım seni korkutmak değil sonuçta 3 bebek taşıyosun ve erken olabilir sancıların
ama istiyosan sen beni dinleme
h.g cnm aramıza tekrar
sola yatman çok faydalı ama sağa yatmakta çok zararlı değil
3.aya kadar yüzüstü yatabilirsin 28.haftaya kadarda sırtüstü
ben şu sıra sola yatmaya gayret gösteriyorum ama sağda daha rahat ettiğim için her uyanmamda sağda buluyorum kendini
bi yerde okumuştum sola yatıcam diye eziyet çektirmeyin vüzcudunuza nasıl rahat ediyosanız öyle uyuyun yazıyodu
ama iyiyim şimdi bence doğum sancısı daha farklı bişey
benimki adet sancısı gibi bişeydi
offfff korkutma beniiiiii:18:
bence sancım başlasaydı dayanılacak gibi olmazdı
yerimde duramazdım yani dimi???
ya off nasıl anlicam ben bu kasılmaları sancıyı falan
Hoşgeldin yaa özlettin kendini..
ne güzel kendini iyi hissetmene sevindim ben hala kusmaya devam ediyorum( açıkcası ben de yan yatıyorum ama sağ veya sol olmasına dikkat etmiyorum bir de yan yatınca çok geriliyor karnım altından yastıkla destekliyorum daha erken sanki böyle şeyler için ama olur normal dedi doktorum galiba şu hamile yastıklarından almak lazım.. kiloya çok takılma bence benim hiç günü gününe uymuyor bir iki kilo hep oynuyor başından bu yana 3-5 kilo verdim gibi..karnım falan belli değil..
bende hiç görmemiştim internette bi resim var kadın hafta hafta koymuş resimlerini ama benimki ööle diilEki Görüntüle 226299
benimki 20 3 deki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?