hadi ya süpertam top karın böyle bişeyy
cidden top gibi resimdeki gibi yayvan diil yani
basket topu diyo görenler:)))
şimdilik basket topu sonrada plates topu diyorum:)))
hiç sorma ya manyak gibi sancılandımda gitmedim doktora
korktum ama ya napiiimmm:18:
neyse bi daha olmaz inşallah yarın randevum var bakalım nasıllar
nst ye falan bağlar beni kesin nasıl bişi hiç bilmiyorum
sen biliyo musun???
sen biliyo musun???
sen biliyo musun???
Merhaba En Güzel Anneler!
Yoktum epeydir. Geriye dönüp okuyorum akşamdan beri. Özlemişim yahu!
Sonunda evimize döndük dün akşam.
Ailemden ayrılmak bu kez öyle zor geldi ki... Ağlaya ağlaya içim çıktı.Yeni gelin gibiydim :) Hamilelik psikolojisi sanırım yine yoğun bastırdı... Ama evimize gelip, uzanınca yatağımıza; oh bee dedim ne yalan söyliim. Ailemin yanında da olsam, insanın evi gibisi yok!
Artık eskisi gibi nefes nefese kalmıyorum ben. Öyle rahatladım ki...Eski halime döndüm adeta. Kendimi maşallah diyim, süper hissediyorum. Sadece son günlerde hafif kasık ağrılarım oluyor. O da rahim genişlediği için bu haftalarda olurmuş...
Karnım baya baya çıktı ya benim. Hamile külodu bile giymeye başladımBu sabah tartıldım ve 2 kilo almışım. Biraz ona canım sıkıldı... Henüz erken diil mi sizce?
Ya bir de bişiy sorucam size. Okuduğum her yerde, hamilelikte sol yanınıza yatın deniyor. Ben de hep yüzüstü yatardım ama, meleklerimizin hatırına her ne kadar zor da olsa, bu alışkanlığımdan vazgeçtim. Ama bazen uyanıyorum sağ yanıma yatmışım. Ve nasıl vicdan yapıyorum. Acaba bişiy olmuş mudur diye. Abartıyorum di mi? Yani öyle ki, akşam yatınca geriliyorum. İnşallah bu kez sadece soluma dönüp uyurum diye :84:
Hala öksürüklerim geçmedi malesefAkrobasi şovları yapıyolar kesin içerde Bu kadar öksürmeye...
Herkesin herşey yolunda umarım... Hep aklım sizdeydi...
Burcuşafak ikiz olabilir mi diyorsun :)))
Arkadaşım hiç bir belirti de yok , 3 yıllık beklemenin sonunda sevinemiyorum bile , allah hayır etsin inşallah..
Yarın yine hastaneye acilden girip gebelik testi yaptırmayı denicem
Yükseldiğini görürsem rahatlarım heralde ..
zaten daha hiçbi belirti olmaz meraklanma..genelde benim araştırmalarım sonucu bu bhcg değerleri ikiz:))bakalım seninki kaç tanee.
bende 8 10 14 gün doktor engellemeseydi dahada yaptırırdım sen istiyosan yarın tekrarlat içinde rahatlasın
zaten daha hiçbi belirti olmaz meraklanma..genelde benim araştırmalarım sonucu bu bhcg değerleri ikiz:))bakalım seninki kaç tanee.
bende 8 10 14 gün doktor engellemeseydi dahada yaptırırdım sen istiyosan yarın tekrarlat içinde rahatlasın
kızlar bugün doktora gittim dayanamayıp. doktor karından ultrasonla baktı bir kese gördü. ben durumu açıkladım. tüp bebek falan tek mi diye sorunca vajinal ultrasonla bi bakalım dedi o zaman. bir de baktık ki iki kese var.. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. çok güzel bir duygu ya.. Allah herkese nasip etsin
nurten hayırlı uğurlu olsun ..inşlh kalp atışlarınıda duyar sağlıkla alırsın kucağına
Merhabalar,
İkinci bhcg min sonucu aldım çok şükür 11611..
10 katına çıkmış
kızlar bugün doktora gittim dayanamayıp. doktor karından ultrasonla baktı bir kese gördü. ben durumu açıkladım. tüp bebek falan tek mi diye sorunca vajinal ultrasonla bi bakalım dedi o zaman. bir de baktık ki iki kese var.. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. çok güzel bir duygu ya.. Allah herkese nasip etsin
nst mi .*? ya karnına bişeyler takıyo çok kolay ..banada 35 haftadan sonra giriceksin dedi dr.
kızım bundan sonra ihmal etmee neyse zaten yarınmış randevun.sancı beline vurdumu hiç ....yarın haberlerini bekliyorumm
hem sen çok az kilo almıştın dimi ..
hihi ben daha 5.buçuk aylıkken bağlanmıştım
karnına lastikli bi cihaz takıyo
o sırada bebeğin kalp atışlarını duyuyosun devamlı ve o seni kaydediyo
oldukça basit bişi
cnm geçmiş olsun inş.bir sorun yoktur.ben kanama için doğumhaneye yattığımda bir kız yatıyodu normal doğum için.kaç saat bekledi yazık.doğum yaklaştıkça sancılar sıklaşıyo bende ordan öğrendim.belki seninki yorgunluğa bağlı olabilir.yada yalancı sancı oluyomuş belki öyle bişeydir.ordaki kızın sancıları 10 dk ile başladı en son 2 dk ya kadar düşmüştü.aklınızda olsun söliim dedim.ama yinede ihmal etme sen.
hımmm iyi o zman basitse
sen niye 5aylıkken girdinki sancın mı vardı
belkide gerek kalmaz
Tebrik ederin Nurtencb, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah .
İkiz olunca ultrasonda görünmüyo mu? Anlamadım .
yok cnm sancım yoktu
dr kontrolünde dr bebek aşağıda gözüküyo dedi
sancın varmı dedi bende yok dedim belki anlamıyosundur dedi nst ye bağlayalım çıkabilir dedi
benim psikoloji yerlerde tabi
sonra nst ye bağlandım ve sancı çıkmadı
geçen kontroldede bağlandım artık rahim ağzı ölçlmez bebekten dedi
nst ye bağlayalım sancı varmı bakalım dedi bağlandık yine dr sancı yok kalp atışlarıda güzel dedi o kadar
belki perşembe gene bağlanırım
bağlana bağlana bi hal olucaz bu gidişle artık her haftada bağlanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?