Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hadi ya süpertam top karın böyle bişeyy

cidden top gibi resimdeki gibi yayvan diil yani
basket topu diyo görenler:)))
şimdilik basket topu sonrada plates topu diyorum:)))
hiç sorma ya manyak gibi sancılandımda gitmedim doktora
korktum ama ya napiiimmm:18:
neyse bi daha olmaz inşallah yarın randevum var bakalım nasıllar
nst ye falan bağlar beni kesin nasıl bişi hiç bilmiyorum
sen biliyo musun???

nst mi .*? ya karnına bişeyler takıyo çok kolay ..banada 35 haftadan sonra giriceksin dedi dr.
kızım bundan sonra ihmal etmee neyse zaten yarınmış randevun.sancı beline vurdumu hiç ....yarın haberlerini bekliyorumm
hem sen çok az kilo almıştın dimi ..

hihi ben daha 5.buçuk aylıkken bağlanmıştım
karnına lastikli bi cihaz takıyo
o sırada bebeğin kalp atışlarını duyuyosun devamlı ve o seni kaydediyo
oldukça basit bişi

cnm geçmiş olsun inş.bir sorun yoktur.ben kanama için doğumhaneye yattığımda bir kız yatıyodu normal doğum için.kaç saat bekledi yazık.doğum yaklaştıkça sancılar sıklaşıyo bende ordan öğrendim.belki seninki yorgunluğa bağlı olabilir.yada yalancı sancı oluyomuş belki öyle bişeydir.ordaki kızın sancıları 10 dk ile başladı en son 2 dk ya kadar düşmüştü.aklınızda olsun söliim dedim.ama yinede ihmal etme sen.

bu yan yatma işi geceleri beni de huzursuz ediyo sormayın.sola dönük uyucam diye bütün gece dönüp duruyorum.sanırım son aylarda önemliymiş bende biyerde okumuştum.biraz daha vaktimiz var galiba çok stres yapmamak lazım.
perşembe günü benim kontrolüm var.onu bekliyorum sabırsızlıkla.belirtilerim kalmadı çünkü bulantılarım geçti.kasıklarımda ağrı oluyo yalnız.hareketlerini hissetmeye başlasak rahatlıcaz sanırım..

zaten daha hiçbi belirti olmaz meraklanma..genelde benim araştırmalarım sonucu bu bhcg değerleri ikiz:))bakalım seninki kaç tanee.
bende 8 10 14 gün doktor engellemeseydi dahada yaptırırdım sen istiyosan yarın tekrarlat içinde rahatlasın[/QUOTE]

Merhabalar,

İkinci bhcg min sonucu aldım çok şükür 11611..
10 katına çıkmış

Merhabalar,

10 katına çıkmış[/QUOTE]

ohhh gözünaydın cnm benim ne mutlu sana

kızlar bugün doktora gittim dayanamayıp. doktor karından ultrasonla baktı bir kese gördü. ben durumu açıkladım. tüp bebek falan tek mi diye sorunca vajinal ultrasonla bi bakalım dedi o zaman. bir de baktık ki iki kese var.. haftaya gel kalp atışlarını duyalım dedi. çok güzel bir duygu ya.. Allah herkese nasip etsin

Merhabalar,

10 katına çıkmış[/QUOTE]

berna maşallah diyim en son hangi gün yaptırmıştın ..doktorun ne dedi canımm

nurten hayırlı uğurlu olsun ..inşlh kalp atışlarınıda duyar sağlıkla alırsın kucağına

Merhabalar,

10 katına çıkmış

berna maşallah diyim en son hangi gün yaptırmıştın ..doktorun ne dedi canımm[/QUOTE]

En son 4 gün önce yaptırmıştım .Canım malesef benim henüz bir doktorum yok ..Buradaki dr. tatilde. Ben acile gidip yaptırdım bu testleri. Acildeki dr da bi garip..Sanki hesaplayabilcek gibi sordu son adetimi falan. Sonra demesin mi :sanırım 2 haftalık :)) Komedi burası tam . inşallah kazasız belasız bebeğime kavuşabilirim..

Tebrik ederin Nurtencb, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah .

İkiz olunca ultrasonda görünmüyo mu? Anlamadım .

yok canım belime vurmadı adet giibiydi sancım kasıklarımda yani
tamam yarın gelince yazarım hemen
6kilo aldım ben bakalım daha ne kadar alıcam belki 1kilo daha almışımdır

normal doğumdur o zman o kızınki bu kadar beklettiklerine göre
evet doktor banada demişti dk tut sıklaşınca hemen gel diye
ama benimki çok acaipti canım ya birden başladı ve saatlerce sürdü

hımmm iyi o zman basitse
sen niye 5aylıkken girdinki sancın mı vardı
belkide gerek kalmaz

yok cnm sancım yoktu
dr kontrolünde dr bebek aşağıda gözüküyo dedi
sancın varmı dedi bende yok dedim belki anlamıyosundur dedi nst ye bağlayalım çıkabilir dedi
benim psikoloji yerlerde tabi
sonra nst ye bağlandım ve sancı çıkmadı
geçen kontroldede bağlandım artık rahim ağzı ölçlmez bebekten dedi
nst ye bağlayalım sancı varmı bakalım dedi bağlandık yine dr sancı yok kalp atışlarıda güzel dedi o kadar
belki perşembe gene bağlanırım
bağlana bağlana bi hal olucaz bu gidişle artık her haftada bağlanabilirim

Tebrik ederin Nurtencb, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah .

İkiz olunca ultrasonda görünmüyo mu? Anlamadım .

tabiki görünüyor ultrasonda 2 tane kese gördük. önce karından baktı doktor bir kese gördü. ben tüp bebek çoğul olabilir deyince vajinal baktı 2 kese gördük.

tebrik ederim canımcım allah kucağında görmeyide nasip etsin bebişlerini :79:

kızlar cahilliğime verin bu nst de ne olaki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…