kızlar cahilliğime verin bu nst de ne olaki acep
cnm nst hamileliğin sonlarına doğru genelde, karına lastik gibi bişeyin takılması ve ucunda bi cihazın senin karnındaki sancıları ve bebeğin kalp atışlarını kaydettiği cihaz
bizde bilmiyoduk cnm başa gelince öğrendik neyin ne olduğunu merak etme sende öğrenirsin zamanla
cnm çok geçmiş olsun yaaaakşamüstü kahverengi lekelenmem oldu( osman hocayı aradım hemen korkma normaldir dedi hemen yat dinlen biraz akşama tekrar ara konuşalım dedi hemen eve geldim yattım saat sekize doğru kalkayım derken kitlendim resmen öyle bir sancı girdi ki off.. hemen atladık yolda telefon ettik hoca çıkmış ama döndü kliniği açtı muayene etti böbreğimden şüphelendi böbreklerime baktı us ile normal dedi.. ufak bir kanama alanı varmış ama önemli değil dedi bir iki gün daha lekelenmen olur korkma dedi.. sancı muhtemelen yumurtalıklarımda kalan yumurtalar leğen kemiğimle rahmim arasında sıkıştığı için oluyormuş hareket edince artıyor. hareketle olan ağr önemsizdir, dinlen dedi bir de ilaç verdi gevşetici.. yarın akşam arayıp durumumu bildircem..
yan yatma meselesine gelince şimdilik düz yat sert yerde yat daha kolay iyileşirsin dedi..
merhaba kızlar, hepinize güzel bir hamilelik diliyorum.
sizlere bir sorum olucak. ben bu ay donmuş embriyolarımı transfer ettirdim. transferin 10. günü beta hcg değerim 7.69 çıktı. 12. değerim ise 13.50
doktorum değerin pozitif değerlendirilemeyeceğini 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı söyledi
sizlerde de benzer bir değerle hamilelik oluşan var mı? birazcık umut istiyorum....
akşamüstü kahverengi lekelenmem oldu( osman hocayı aradım hemen korkma normaldir dedi hemen yat dinlen biraz akşama tekrar ara konuşalım dedi hemen eve geldim yattım saat sekize doğru kalkayım derken kitlendim resmen öyle bir sancı girdi ki off.. hemen atladık yolda telefon ettik hoca çıkmış ama döndü kliniği açtı muayene etti böbreğimden şüphelendi böbreklerime baktı us ile normal dedi.. ufak bir kanama alanı varmış ama önemli değil dedi bir iki gün daha lekelenmen olur korkma dedi.. sancı muhtemelen yumurtalıklarımda kalan yumurtalar leğen kemiğimle rahmim arasında sıkıştığı için oluyormuş hareket edince artıyor. hareketle olan ağr önemsizdir, dinlen dedi bir de ilaç verdi gevşetici.. yarın akşam arayıp durumumu bildircem..
yan yatma meselesine gelince şimdilik düz yat sert yerde yat daha kolay iyileşirsin dedi..
merhaba arkadaşlar..benimde 11. gün değerim 208 çıktı..yarın ve çarşamba yeniden yaptırıcam..inşallah artar değerim endişeliyim biraz..
Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi bebişlerimize..
beni kimse görmemiş
13. gün 429 çıktı..çok şükür artık bende bebeğimleyim(yada bebeklerimle)..10 gün sonra ultrasonum var..heyecanla bekliyorumm...
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin.
akşamüstü kahverengi lekelenmem oldu( osman hocayı aradım hemen korkma normaldir dedi hemen yat dinlen biraz akşama tekrar ara konuşalım dedi hemen eve geldim yattım saat sekize doğru kalkayım derken kitlendim resmen öyle bir sancı girdi ki off.. hemen atladık yolda telefon ettik hoca çıkmış ama döndü kliniği açtı muayene etti böbreğimden şüphelendi böbreklerime baktı us ile normal dedi.. ufak bir kanama alanı varmış ama önemli değil dedi bir iki gün daha lekelenmen olur korkma dedi.. sancı muhtemelen yumurtalıklarımda kalan yumurtalar leğen kemiğimle rahmim arasında sıkıştığı için oluyormuş hareket edince artıyor. hareketle olan ağr önemsizdir, dinlen dedi bir de ilaç verdi gevşetici.. yarın akşam arayıp durumumu bildircem..
geçmiş olsun canım
kızlar benimde moralim bozuk cuma 9+4 de doktora gittim.herşey normal dedi.aynı sabah çok açık kahve gelmişti.doktor jeli kesti.haftada bir yapılan bir iğne verdi.o gün hastanede kaldım.takip edelim dedi.o gün birdaha birşey gelmedi.cumartesi sabah çıktık.eve geldikten sonra tekrar peçeteye bu sefer baya pembe geldi.yattım dinleniyorum.birdaha gelmedi ama çok korktum.benim kistlerim var.başlangıçtan beri ağrılarım vardı.hala var.bu arada kanamadan sonra bir sürü birikmiş jel çıktı.acaba kanamayı jel yapmış olabilirmi.doktor bugün yine jele başlattı.uamarım bir sorun olmaz.bu bizim 4. denememizdi.hala hamile olduğuma inanamazken bunları yaşamak çok zor.
mrb arkadaşlar.. Benim 3üncü mikro denemem (dondurulmuş-blastokist-2 tane) Bugün transferimin 5. günü.. Sabah ilk idrarımı yaptıktan sonra, klozete baktım idrarımın rengi nerdeyse kahve gibiydi.. Belim fecii ağrıyo ve tabi kasık sancısı göğüs şişliği fln da var.. Hamişler bunlar olumlu belirtiler midir??
sizin bebişleriniz büyümüş maşallahh..ben çok yolun başındayım..zaman ne kadar yavaş geçiyo..günleri sayıyorum resmen..İnşallah herşey yolunda gider
hepimiz için..
merhaba kızlar, hepinize güzel bir hamilelik diliyorum.
sizlere bir sorum olucak. ben bu ay donmuş embriyolarımı transfer ettirdim. transferin 10. günü beta hcg değerim 7.69 çıktı. 12. değerim ise 13.50
doktorum değerin pozitif değerlendirilemeyeceğini 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmamı söyledi
sizlerde de benzer bir değerle hamilelik oluşan var mı? birazcık umut istiyorum....
beni kimse görmemiş
13. gün 429 çıktı..çok şükür artık bende bebeğimleyim(yada bebeklerimle)..10 gün sonra ultrasonum var..heyecanla bekliyorumm...
geçmiş olsun canım benimde 11. haftada kanamam oldu çok korkmuştum
sadece yattım tuvalete kalktım sadece
bi çoğumuz yaşıyoruz bunları bişeycikler olmaz bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?