Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 16. Hafta: kkk: KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr 10.Hafta
5-) byn_zeynep 10 .Hafta
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 20.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 9.Hafta
17-) dilek23_41 8.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 5.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 5.Hafta
20-) ceydda 10.Hafta Bursa Acıbadem Hastanesinde
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım bence tedavi sürecinde diğer topiclere fazla girme inşallah iyi haberlerle geri gelirsin aramıza

canım o bebişe göre değişiyor ben keseyi 6. haftada kalp atışınıda 7. haftada duydum vajinal muayene ile üstelik büyük ihtimalle doktorun dediğin gibi belki kalp atışınıda duyarım diye vermiştir birde gebelikte ilk zamanlar ayda 1 felan çağırıyolar muayeneye yani kalp atışını duysun ondan sonra muayeneni ayda bir yapacaktır merak etme inşallah bebişininde kalbi atıyordur

Meleğini bekleyenler

1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 16. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr 10.Hafta
5-) byn_zeynep 10 .Hafta
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
17-) dilek23_41 8.Hafta
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

sanırım 6 haftalıktı kalp atışlarını duydum ... üstten baktı ..
kese için alttan bakılmıştı
kanaman yok korkma canım ..probl yoktur ..

gözdem kusura bakma cnm bulamadınm topiğini ..

Merhaba arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim..
Bugün itibari ile 8 gün kaldı yavrumu görmeye ..
Rabbimin izni ile inşş sağlıcakla büyüyordur kuzumm..,Hepimizin inş...
Anne olmak böyle bişey işte , rahmine düştüğü andan itibaren artık dünyan değişiyor..
Bu kontrol edemediğimiz bir güdü..
Anne olmak ne kadar kutsal bir mertebe..
İnşş sağlıkla gelirler ..

kızlar merhaba bayadır gıremıyorum..yenı arkadaslar gelmıs allh hayırlı etsın ınsallh...nurcan canım benım 9 hafta oldu gercı haftalarım karıstı ınsallh 6 ocakta hersey netlesır..herkes solemıs bende yazım ben medicıne hospıtal asyada tedavı oldum..herkese kucak dolusu sevgıler bebıslerı opuyorum..

aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz, ne güzel kocaman bir aile olduk. ben ikili test sonucunu aldım bugün çok şükür normal çıktı bir sorun yokmuş. rabbim bizleri ve bebeklerimizi koruyup esirgesin,

Meleğini bekleyenler

1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 16. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr 10.Hafta
5-) byn_zeynep 10 .Hafta
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
17-) dilek23_41 medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta

slm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:

ne kadar panik içinde kaldığını tahmin edebiliyorum canım benimde lekelenmelerim oldu ve bir hafta sürdü iki gün kesildi ve tekrar kanama şeklinde bir gün devam etti çok şükür bir daha tekrar etmedi o an yaşadığım korkuyu üzüntüyü anlatamam istirahat et ben sürekli yattım arkadaşlarımızı çağırdık hep aklımın başka konularla meşgul olması için. Bebeğinide görmüşsün onun çok güçlü ve sağlıklı olduğuna inan Allah bu kadarla geçmiş etsin canım

Canım çok üzüldüm ama bu şeyler çoğu insanın başına geliyor.. Ben topiklerde o kadar çok rastladım ki, benim bile kanama geçirip sonra bebeğini sağlıcakla dünyaya getiren 2 tane tanıdığım var ..
Yatak istirahati doktorun dediği gibi..
Hiç korkma dua et ve kafanı çok takma oralara ..
İnşş rabbimin izni ile geçecek..

geçmiş olsun canm merak etme bişey olmaz inşlhh
bnmde kanamam olmuştu hemde çok yoğun ama bebeğim benimle çok şükür
dinlen ve dua et allah yardımcın olsun

canım diğer gebeliğimde bende düşük riski yaşadım eğer dikkatli olursan allahımın izni ile bişi olmaz bebişine ama söliceklerime kesin uy sürekli yat ayaklarının altınada yastık koy yemeğini bile yatağına getirsin eşin sakın yemek yemek için bile kalkma mümkün olduğunca sıcak su ile banyo yapma ve bitkisel çaylar içme yoksa kanaman çoğalır büyük ihtimalle sana hap veya iğne verirler tutunma için kesinlikle ilaçları bir gün bile aksatma oturayım kesinlilkle deme doktor sana bukadar ayrıntılı sölemez korkma diye ama kanaman eğer önemsemezsen felaket çoğalır ben yaşadım ve inan korkunç denecek kadar çoktu şuan sen ön safhadasın lütfen çok dikkat et sakın kalkim yemek yapim felan deme ayakta bi soğan doricak kadar bile kalma

eğer sen dinlenirsen hiiiiçbişi olmaz başka Allahın izni ile hemen hemen 10 hamileden 5 i yaşıyo bunu 3. aya kadar idare et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…