teşekkür ederim sizlerinkide iyi günlerde sağlıkla büyüsün inş.Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlarımız neyzen ve gözdemmm hayırlı olsun
Allah hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim tedavimde Bursa Acıbadem Hastanesinde oldu.
kızlar ben tedaviye yeni başlayacağım. adetimi bekliyorum ama o kadar huzursuzum ki çünkü çoğu topikte hep olumsuz tüp bebek girişimleri var...sizin bu topik ilaç gibi geldi....hamişler sizde bize dua etmeyi unutmayın olurmu bizi sizden daha iyi kimse anlamaz....inşallah 1 ay sonra bende sizi anlar hale gelirim
selam kızlar benide ekleyin listeye.25 haftalık gebeyim.kızım olacak inş.
hadi gözün aydın canım hamilesin ben adını yazayım haftaanı sonra bildirirsin
öneli değil gülüm sizler için açtık topiği eklicem tabi :)))))))))) bu sıra pek girmiyorum ama okur okumaz hemen düzenliyorum canlar :))))))))))))teşekkür ederim hemen eklemişsin benide:)
hoşgeldin gözde ...
kendi açtığın topik nerede?
Nevracım bu topikle aynı sayfada topiğim...Bi okuyun da şaşırın halime..Anlatın etrafınızdakilere..................
Arkadaşlar sormak istediğim birşey var lütfen cevaplarsanız sevirim ..
Malum bizim gebelik henüz çok erken ..
1)bebeğinizin kalp atışını kaçıncı hafta gördünüz (alt yada üst muayene)
2)Cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz..
Ben 18 aralıkta gebeliğimi öğrendim .. Transferin 9. günüydü ..
20 kasımdada netleşti çok şükür..
Fakat dr'um bana 17 gün sonraya randevu verdi..
Yani il muayeneye gittiğimde 6+5 günlük hamile olmuş olacağım ..
Hem keseyi hem kalp atışını birden görmek için mi 17 gün sonra çağırdı acaba ..
.ünkü ben 5+3'üm kalp atışını olmasa bile alttan muayene ile kese görülürdü..
Sanırım ikisini birden aradana çıkartıcak..
9 gün kaldı , çok merak ediyorum..
Kanama , lekelenme hiçbişeyim yok çok şükür , inş yavrumun kalbi atmaya başlamıştır yada oluşmaya ..
Dilserin kocaman olmuş yavruşun, hoşgeldin aramıza ..
Arkadaşlar sormak istediğim birşey var lütfen cevaplarsanız sevirim ..
Malum bizim gebelik henüz çok erken ..
1)bebeğinizin kalp atışını kaçıncı hafta gördünüz (alt yada üst muayene)
2)Cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz..
Ben 18 aralıkta gebeliğimi öğrendim .. Transferin 9. günüydü ..
20 kasımdada netleşti çok şükür..
Fakat dr'um bana 17 gün sonraya randevu verdi..
Yani il muayeneye gittiğimde 6+5 günlük hamile olmuş olacağım ..
Hem keseyi hem kalp atışını birden görmek için mi 17 gün sonra çağırdı acaba ..
.ünkü ben 5+3'üm kalp atışını olmasa bile alttan muayene ile kese görülürdü..
Sanırım ikisini birden aradana çıkartıcak..
9 gün kaldı , çok merak ediyorum..
Kanama , lekelenme hiçbişeyim yok çok şükür , inş yavrumun kalbi atmaya başlamıştır yada oluşmaya ..
Dilserin kocaman olmuş yavruşun, hoşgeldin aramıza ..
slm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?