Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım yol arkadaşlarım hepinizzin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım inşallah yeni yılınızda bebişelirini sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz
amin cnmmm ....

iyi dilekelrin için saol cnm .. Allah herkesin gönlünden geçeni versin

2011 yılında hepinize nice mutlu huzurlu , sevgi dolu , bebeklerimizle başbaşa , sıcacık , güzel bir yıl diliyorum ...
Allah çocuk özlemi çeken bizim gibi bir sürü arkadaşımızında yüzünü güldürsün inşallah.....
hepimize de hayırlı sağlıklı , acısız sızısız, keyifli doğumlar diliyorum

arkada şlar merhaba bugün itibariyle 11. günüm ve hcg 70.7 hcg değerim var yeni yıla güzel bi giriş yapıcaz. allah herkese nasip etsin (70.7 acaba ikiz olabilir mi bilen varmı) teşekkürler

cnm ya ben 1 haftadır kullanıyorum jeli hiç öyle bi jel akıntısı olmadı daha...

gülüm seniki lekelenme jel gelmesi değil diğer arkadaşta jel geliyor seninde jel ilerde glebilir kanaman başladı sanma o çürüdüğü iiçin öle geliyo ma lekelenme ayrı jel kalıntısının kahve rengi gelmesi başka şeyler canlar

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 11.Hafta
5-) byn_zeynep 10 .Hafta
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 20.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 9.Hafta
17-) dilek23_41 medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 5.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 5.Hafta
20-) ceydda 10.Hafta Bursa Acıbadem Hastanesinde
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 3.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
arkada şlar merhaba bugün itibariyle 11. günüm ve hcg 70.7 hcg değerim var yeni yıla güzel bi giriş yapıcaz. allah herkese nasip etsin (70.7 acaba ikiz olabilir mi bilen varmı) teşekkürler

canım gözün aydın hadi yeniyıla bebişiyle giran annelerdensin sende rabbim olmayanarada nasip etsin

nurcan arkadaşım ben lekelenme geçirdim onun farkındayım zaten Allah kimseye yaşatmasın...
ayrıca biz bugün 6 +1, listeye ekle 1 hafta geride gözüküyoruz...

bu 2010 son saatlerınde hepimizin hamılelıklerı daım olsun bebıslerımızı kucaklamayı nasıp etsın.annelık ozlemını cekenlere allah yuzlerıne gulsun.benım sıze soracagım o jelı bende kullanıyorum ve gerıye gelırken kahverengı tortu seklınde gelıyor aktıf lekelenme yok bende bunu kafama takıyorum benım suan 5 haftalık ve 10 ocakta icimde atan ıkıncı kalbımı duymaya gıdıcem hepımız mutlu oluruz ınsaallah ...cunmu ben bı kere o acıyı yasadım 26+5 gunluk erken dogum yaptım kaybın ne oldugunu cok ıyı bılıyorum hepımıze allah yardım etsın....

dusuncelerın cok guzel ınsaallah hersey bu kadar guzel olur

hayırlı olsun ....
değerin normal gözüküyor ... ikiz gibi değil....

yeni yılın ilk gününden sıcacık bir merhabaaaa güzel anneler...

inşallah güzel bir yıl olur ..
öpüyorum

nurcancım 21. haftamızdayızzzz

Bu yeni yilda bütün anne adaylarimiza saglikla bir hamilelik geçirmelerini diliyorum sonuna kadar sürmesini.
2011'de kimsenin kucagi göbisi bos kalmasin.
Hepinize saglik, mutluluk, huzur ve bol kazançlar diliyorum.

kizlar yeni yilda 01 01 2011 mrb ins saglikli mutlu huzurlu bir yil olur . yarin evlilik yildonumum ya cok mutluyum ins bu sene hayirli olur dogum gunumde dr tahmini tarihinde hamile kaldim rabbimin hediyesiydi ...kizlar 10 haftamizdayiz ama ayakta duramiyorum belim agriyor ve gece ayaklarim sizliyor allah yardimetsin

Merhaba kızlar yeni yılın ilk günü , yeni heyecanlar ve mutluluklar getirsin hepimize..
Bizde 6. haftamızdayız ...
Perşembe inşşş kalp atışlarını duymaya gideceğiz..

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 17. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 11.Hafta
5-) byn_zeynep 10 .Hafta
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 21.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 medicıne hospıtal asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 6.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 6.Hafta
20-) ceydda 10.Hafta Bursa Acıbadem Hastanesinde
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 5.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:

canım jelin nasıl geldiği önemli değil bi şekilde vücut kalanını atıyo eğer düzenli ayrı bi lekelenmen yoksa merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…