amin cnmmm ....canım yol arkadaşlarım hepinizzin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım inşallah yeni yılınızda bebişelirini sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz
Kızlar canım arkadaşlarım hepinizin yeni yılı kutlu olsun.. 2011 hepimizi mutluluk , huzur,aşk ve bebeklerimizle birlikte sağlıklı bir ömür getirsin..
Yeni yılda birçok beklentimiz var ama en önemli beklentimiz bebeklerimizin sağlıcakla büyüyüp dünyaya gelmeleri..
Bu eşi benzeri olmayan bir mutluluk..
Allah bize nasip etti, inşşş yıllarca uğraşan arkadaşlarımızada nasip eder..
Yokluğu çok zor varlığına bin şükür...
Rabbim sen büyüksün...
cnm ya ben 1 haftadır kullanıyorum jeli hiç öyle bi jel akıntısı olmadı daha...
Sagol canim evet kolay degil ama dikkat edicez meleklerim için deger.
Allah hepimizin isini rast getirsin insallah sorunsuz gebelik yasariz.
Bu topigin tek ikiz annesiymisim güzel :)))))
Benim tedavim fransa'da oldu ben burda yasadigim için.[/
cannım yazık ço uzakmışın tek değilsindir inşllah ailende oralardadır yoks zor insan ülkesinden ayrı yni en azından ben yapamam başka ülkede :))))))))))))) ayriyeten evet şuanki tek ikiz bebişimizi senden bekliyoruz
arkada şlar merhaba bugün itibariyle 11. günüm ve hcg 70.7 hcg değerim var yeni yıla güzel bi giriş yapıcaz. allah herkese nasip etsin (70.7 acaba ikiz olabilir mi bilen varmı) teşekkürler
gülüm seniki lekelenme jel gelmesi değil diğer arkadaşta jel geliyor seninde jel ilerde glebilir kanaman başladı sanma o çürüdüğü iiçin öle geliyo ma lekelenme ayrı jel kalıntısının kahve rengi gelmesi başka şeyler canlar
hoşgeldin ... hayırlı olsun .. yeni yıla mutlu girdin; ne güzel ...
değerlerin çok yüksek .. merak etme .. bebeğin iyi tutunur sana ...
öncelikle hoş geldin gözün aydın
canım lekelenme ayrı jel kalıntısıının kahve rengi gelmesi ayrı telaşlanma jel hepimizden geri geldi o şekilde içeride kalan yenisini sıkınca geri geliyo yani içerde çürüyo jelin kalıntısı mesela bende birikmiş birikmiş kocaman bi top halini almıştı jeli sıkmayı bıraktım 2 gün sonra bişi çoktı resmen avucum kadar top olmuş içimde sandım çocuk çıktı
arkada şlar merhaba bugün itibariyle 11. günüm ve hcg 70.7 hcg değerim var yeni yıla güzel bi giriş yapıcaz. allah herkese nasip etsin (70.7 acaba ikiz olabilir mi bilen varmı) teşekkürler
Merhaba kızlar yeni yılın ilk günü , yeni heyecanlar ve mutluluklar getirsin hepimize..
Bizde 6. haftamızdayız ...
Perşembe inşşş kalp atışlarını duymaya gideceğiz..
bu 2010 son saatlerınde hepimizin hamılelıklerı daım olsun bebıslerımızı kucaklamayı nasıp etsın.annelık ozlemını cekenlere allah yuzlerıne gulsun.benım sıze soracagım o jelı bende kullanıyorum ve gerıye gelırken kahverengı tortu seklınde gelıyor aktıf lekelenme yok bende bunu kafama takıyorum benım suan 5 haftalık ve 10 ocakta icimde atan ıkıncı kalbımı duymaya gıdıcem hepımız mutlu oluruz ınsaallah ...cunmu ben bı kere o acıyı yasadım 26+5 gunluk erken dogum yaptım kaybın ne oldugunu cok ıyı bılıyorum hepımıze allah yardım etsın....
Merhaba kızlar yeni yılın ilk günü , yeni heyecanlar ve mutluluklar getirsin hepimize..
Bizde 6. haftamızdayız ...
Perşembe inşşş kalp atışlarını duymaya gideceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?