son adetini yazarsan ben göndereyim sana.
geçmiş olsun canım .. son günler çok ağır ve yağlı yemekler yememeye dikkat et ...kızlarrr şafak 7....
yarın kontrolümüz var...bebişim inş 3 kiloyu geçmiştir inş yaa...
mide bulantılarım ve istifra gece yine zirveydi bende son zamanlarda buda nereden çıktı anlamadım
arkadaşlar ben bir haftadır tuhaf birşey daha hissediyorum sizlerlede paylaşmak istiyorum böyle olanın varmı sanki rahim ağzında bir tıpaç var birşey aşağıya vuruyor ve o tıpacı iteliyorda birşey çıkacakmış gibi tuhaf birşey oluyor nedir anlamadım acaba bebek vuruyor olabilirmi ? kafamıda kurcalamıyor değil yani kendimi çokta iyi ifade edemedim galiba ama hissedenler varsa anlayacaklardır diye düşünüyorum birazda korkuyorum bu yüzden cevaplarınızı bekliyorum.
geçmiş olsun canım .. son günler çok ağır ve yağlı yemekler yememeye dikkat et ...
geçmiştir annesi merak etme .. haberlerini bekliyoruz ..
ne kadarlık hamilesin
04.04.2011 canım sat. bulut üstünde uyuyan pembe tulumlu kız çocuğunu yapmaya çalıştım çokta beğendim ama yapamadım yapabilirsen onu istiyorum teşekkür ederim tatlım ilgine.
arkadaşlar ben bir haftadır tuhaf birşey daha hissediyorum sizlerlede paylaşmak istiyorum böyle olanın varmı sanki rahim ağzında bir tıpaç var birşey aşağıya vuruyor ve o tıpacı iteliyorda birşey çıkacakmış gibi tuhaf birşey oluyor nedir anlamadım acaba bebek vuruyor olabilirmi ? kafamıda kurcalamıyor değil yani kendimi çokta iyi ifade edemedim galiba ama hissedenler varsa anlayacaklardır diye düşünüyorum birazda korkuyorum bu yüzden cevaplarınızı bekliyorum.
yemek saati ben yemek yiyip geliyorum hemen :)
canım millete bakma rahat ol kanama çoğumuzda oluyo önemli olan kanaman olurken dinlenmen kendini yorma sen ani şeler yapma bişi olmazMerhaba arkadaşlar,
Herkeze öncelikle hayırlı uğurlu olsun..inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Bende sanırım bir çoğunuz gibi tüp bebek sonucu hamile kaldım, ilk denememdi ve şuan 9 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. Tabiki inanılmaz bir duygu ve çooook mutluyum, fakat dün kontrole gittiğimde yanımda 2 tane bayan vard...ı konu açıldı ve onlarında hamile olduğunu öğrendim. Biri 3 aylıkmış ve kanaması başladığı için gelmiş, öbürüde bana ilkten onunda ikizleri olduğunu ve onunkilerinde 3 aylıkken düştüğünü söyledi. Tabiki bunları duyunca benim moral sıfır oldu, acaba gerçekten 3 aylıkkenmi oluyo olan?
Birde size sormak istediğim ben şuan progesteron jelimi bıraktım, kaşıntı yüzünden ve sadece vitamin ve folik asit kullanıyorum. Acaba siz kaç aya kadar progesteron veya başka ilaç kullandınız? yani normal hamile kalanlarda sadece folik asit kullanıyo diye biliyorum...
Beni aydınlatırsanız sevinirim..kafam çok karışık.
Sevgilerimle xxx
hakkınızda hayırlı biryer olsun canım gözün AYDINSelam canlaar!
Eşim girmiş olduğu sınavı kazanmııış! :))) Bayrama ya da bayramdan sonraya en geç taşınırız sanırım. taşınmak hiç gözümde büyümüyor ama, nereye gidicez ve nasıl insanlarla karşılaşıcaz onun bilinmezliğinin verdiği gerginlik var... Dua edin nolur. İyi bir yer olsun. Doğumumu rahat yapabilicem, hamileliğim boyunca rahatlıkla doktor kontrolüne gidebilicem bi şehir olsun... Ayyy öyle heycanlıyım ki!
ay bişi kalmadı ya dün gibi hamile kaldığımızı öğrenmelerimiz :))))))))kızlarrr şafak 7....
yarın kontrolümüz var...bebişim inş 3 kiloyu geçmiştir inş yaa...
mide bulantılarım ve istifra gece yine zirveydi bende son zamanlarda buda nereden çıktı anlamadım
canım kızın alta vuruyordur 20 haftalık olucan hareketler başlamıştr çoktan sende artık iyice hissedceksin git ggide artacak telaşlanma ilerde sanki wc de çıkacakmış gibi gelecek sana bebişin :))))))))))arkadaşlar ben bir haftadır tuhaf birşey daha hissediyorum sizlerlede paylaşmak istiyorum böyle olanın varmı sanki rahim ağzında bir tıpaç var birşey aşağıya vuruyor ve o tıpacı iteliyorda birşey çıkacakmış gibi tuhaf birşey oluyor nedir anlamadım acaba bebek vuruyor olabilirmi ? kafamıda kurcalamıyor değil yani kendimi çokta iyi ifade edemedim galiba ama hissedenler varsa anlayacaklardır diye düşünüyorum birazda korkuyorum bu yüzden cevaplarınızı bekliyorum.
canım bulamadım malesef bulutlu ,bunu bulabildim beğenirsen.
profilinde çizelgeye yapıştırıyosun
http://lpmf.lilypie.com/O3vPp3.png
deney yapıyorum becerebilmişmiyim diye çizelgeyi yani çizelge hazırda evoevo yaptı sağolsun ben kopyalayıp yapıştırabilmişmiyim bakalım :)
ilaç kullanıyo musun?fitil falan belki ondan oluyodur.
emeğine sağlık çok teşekkür ederim beğenmek ne demek benim için bir uğraş, emek sarfedilmiş sonuçta tekrar teşekkür ederim. :)
canım kızın alta vuruyordur 20 haftalık olucan hareketler başlamıştr çoktan sende artık iyice hissedceksin git ggide artacak telaşlanma ilerde sanki wc de çıkacakmış gibi gelecek sana bebişin :))))))))))
Hayırlı olsun canım meleklerin. Ben de ikizlerimize hamileyim. Dışardan o kadar çok gereksiz konuşanlar oluyor ki, insanın canının sıkılmaması elde diil. ama elinden geldiğince onları duymamaya çalış ve hamileliğinin ve özel bi anne olucak olmanın tadını çıkarmaya bak. biliyosun stres çok önemli. kafana takıpta bebeklerini etkilem lütfen. rahat ol ki, herşey yolunda gitsin. Allah ne yazdıysa o oluyor sonuçta... inşallah sorunsuzca kucağına almak nasip olur sağlıkla...
progestan kapsülü fitil olarak 12. haftaya kadar kullanmıştım ben. folik asitte 14. haftaya kadar. 4 gündür de demir+folikasit+B12 vitamin içeren ferrosanal mıydı, ona başladım...
yok anacım kütük gibiyim bişey hissetmedim daha.. Steteskop iyi fikir var mı bir ses bari???amin canım ya inşallah :)
ne güzel yapmışsın. Iyi fikir. Ben de ultrason boyunca ağlıyorum yaa... Yok böyle bişiy :))) doktor ne söylerse artık. Aklıma hiç bişiy gelmiyo ki...
Bu arada hareketlerini hissettin mi sen? Ay ben ölüyorum meraktan yaaa... Bu haftalarda hissedilirmiş ama, dinleye dinleye bi hal oluyorum kendimi ama yok. Hatta eşimin seteskopuyla karnımı dinliyorum her gün :)))
ben de çalıştığım yerin pembe maviyle anlaşması var belki orada yaparım doğumu cebimden falzadan çıkacak parayla da ücretsiz izin alırım diyorum ama bakalım hele o günlere gelelim debenim gittiğim merkezin sigorta anlaşması yok dolayısıyla doktorumda sigorta doktoru değil öyle oluncada başka özel bir hastanede doğum yaptırıyor ve bu fiyatı istiyor ama birazda haklı çünkü kulandığı doğumhanenin hastaneside benim doktorumun aldığının yarısını alıyormuş ücret olarak doktorumdan bilmiyorum tatlım ya hayırlısı olsun ama burdadaki sigorta veya sigorta anlaşmalı bir hastanede olabilir iyi bir doktor ismi verirseniz giderim onada memnun kalırsamda doğumumuda yaptırırım ne güzel olur ekstra bir masraftan kaçınmış olurum böylece doğuma vereceğim parayıda yavruma harcamış olurum böylece bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum. :)
acıbedemin meraklısı olduğumdan değil de doktorumdan başkası içime sinmez o da sanırım sadece acıbademe gidiyor..canım acıbademin sadece adı var be... Doktorunu bilmiyorum ama, illa acıbadem diye düşünmeyin. Ben ilkin orda yaptırdım ve aldım ağzımın payını... Eşim doktor olmasına rağmen gıdım indirim yapmadılar. 6.500 e mal olmuştu. Tedavi. Ilgisizlik, yanlış uygulanan tedavi de cabası...
günaydın kızlar oh ne güzel muhabbet güzelmiş :) ben galiba kızımın hareketlerini hissediyorum.aslında bikaç hafta oldu ama hala emin olamyorum işte :) sürekli de olmuyo sanki oyun oynar gibi benimle cimcime :)) galiba 20.haftada emin olacağım anca.
Ayın 15 ini bekliyorum alışveriş için.mothercare e gidicez.bu arada ayın 15 i pazartesiye geldiği için h.sonuyla birleşecekmiş indirim günü.yani 3 gün %50 indirim varmış haberiniz olsun :))
şizofrencim limangoya da bak canım orda da güzel şeyler var.kids bölümünde
aysecim güzel haberlerle gel inş.bakalım cimcime kızın ne kadar olmuş annesi ?
Bizim daha 23 ünde kontrolümüz sabırsızlıkla bekliyoruz.bizde ayda bir gidiyoruz çok özlüyoruz kızımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?