Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

arkadaşlar ben bir haftadır tuhaf birşey daha hissediyorum sizlerlede paylaşmak istiyorum böyle olanın varmı sanki rahim ağzında bir tıpaç var birşey aşağıya vuruyor ve o tıpacı iteliyorda birşey çıkacakmış gibi tuhaf birşey oluyor nedir anlamadım acaba bebek vuruyor olabilirmi ? kafamıda kurcalamıyor değil yani kendimi çokta iyi ifade edemedim galiba ama hissedenler varsa anlayacaklardır diye düşünüyorum birazda korkuyorum bu yüzden cevaplarınızı bekliyorum.

kızlarrr şafak 7....
yarın kontrolümüz var...bebişim inş 3 kiloyu geçmiştir inş yaa...
mide bulantılarım ve istifra gece yine zirveydi bende son zamanlarda buda nereden çıktı anlamadım
geçmiş olsun canım .. son günler çok ağır ve yağlı yemekler yememeye dikkat et ...
geçmiştir annesi merak etme .. haberlerini bekliyoruz ..

ne kadarlık hamilesin

ilaç kullanıyo musun?fitil falan belki ondan oluyodur.

deney yapıyorum becerebilmişmiyim diye çizelgeyi yani çizelge hazırda evoevo yaptı sağolsun ben kopyalayıp yapıştırabilmişmiyim bakalım :)

canım millete bakma rahat ol kanama çoğumuzda oluyo önemli olan kanaman olurken dinlenmen kendini yorma sen ani şeler yapma bişi olmaz
hakkınızda hayırlı biryer olsun canım gözün AYDIN
kızlarrr şafak 7....
yarın kontrolümüz var...bebişim inş 3 kiloyu geçmiştir inş yaa...
mide bulantılarım ve istifra gece yine zirveydi bende son zamanlarda buda nereden çıktı anlamadım
ay bişi kalmadı ya dün gibi hamile kaldığımızı öğrenmelerimiz :))))))))
canım kızın alta vuruyordur 20 haftalık olucan hareketler başlamıştr çoktan sende artık iyice hissedceksin git ggide artacak telaşlanma ilerde sanki wc de çıkacakmış gibi gelecek sana bebişin :))))))))))

canım kızın alta vuruyordur 20 haftalık olucan hareketler başlamıştr çoktan sende artık iyice hissedceksin git ggide artacak telaşlanma ilerde sanki wc de çıkacakmış gibi gelecek sana bebişin :))))))))))

açıklaman için teşekkürler tatlım biraz olsun rahatladım kafama takılıp duruyordu. :) İNŞALLAH öyle olur.
evoevo canım evet İNŞALLAH çabuk geçerde hepimizin gebeliği sorunsuz hayırlısıylada kucağımıza alırız. :)

dün geceden beri nasıl yağmur yağıyor burada hiç durmadı desem yeridir bayağıda serinledi kış havası var burada serinlemek isteyen gelebilir revirin camından dışarıyı yağmuru izliyorum rahatlatıyor insanı haydi gelin yanıma birlikte keyf yapalım :)

canım çok teşekkür ederim beni gerçekten çok rahatlattın..seninkiler kaç aylık oldu? ve doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun?

yok anacım kütük gibiyim bişey hissetmedim daha.. Steteskop iyi fikir var mı bir ses bari???
ben de çalıştığım yerin pembe maviyle anlaşması var belki orada yaparım doğumu cebimden falzadan çıkacak parayla da ücretsiz izin alırım diyorum ama bakalım hele o günlere gelelim de
acıbedemin meraklısı olduğumdan değil de doktorumdan başkası içime sinmez o da sanırım sadece acıbademe gidiyor..

kızlar kontrolüm vasat geçti hiç gramını falan söylemedi haspam da fıldır fıldrı döndü sonra çevirdi kıçını yattı cinsiyeti için birkez daha bakacaktı bakamadı doktor gerçi geçen sefer %90 demişti diğer doktorum da %100 demişti ama ne bileyim bu doktordan %100 duyamadım ya içim huzursuz oldu..
Gününden ilerde çıktı bu sefer koca kafa nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…