Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Çok sevindim canım İNŞALLAH tüm dileklerin ve duaların kabul olur. Bundan sonra rahat edersin.

Allah razı olsun tatlım ya. amin! İnşallah iyi bi yer olur...
iyi dileklerin için çok sağol :)

çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inş.cnm.belki eskişehire gelirsiniz bize komşu olarak ne güzel olur :)

Ay inşallah canım ya. eskişehir de kadro yok malesef. ama belki ankara falan olabilir :)

canım hayırlı olsun inşllh güzel ve istediğiniz biyere atanırsınız..çokda az kalmış taşınmana nezaman belli olur neresi olduğu.

çok sağol tatlım ya. inşallah inşallah... çok az var evet. haftaya bugüne kadar tercih yapıcaz. sonrasında bi hafta içinde yer belli olur. ardından da 2 hafta iiçinde taşınmamız gerek... süreç böyle işliyo ama, bakalım. hayırlısı inşallah. dua edin nolur...

Bursayı da yazıcaz galiba :) neden olmasın canım ya süper olur hemde :))) işte o zaman bizi kimse tutamaaaaazzz...

Son düzenleme:
1-2 gündür iyiyim ben öğle yemeğinden sonra oluyor biraz bulantım ama haftasonu balık bile yiyebildim, arkadaşlarım 4. ay bitince geçer demişlerdi doğruymuş bu hafta bitecek 4.ayım..[/QUOTE]

ayy balık demeyın bana en tıksındıgım sey oldu en sevdıgım seydı amamasallah sevındım adına ıns benımde gecer 4 ay sonu

ben çok eski bir üyeyim 3 tüp bebek denemem 1 de normal yolla hamileliğim oldu benim de ama hepsi ölüm ve negatifle sonuçlandı bütün kalbimle hepinizin gönlüne göre olmasını isterim şimdi bir kızım var benim de

bende tedavıyle ıkız hamılesıyım.progestanı erken bırakmısınız onun onemı cok dusukte.hatta bnm drum 35.haftaya kadar kullanmam gerektıgını soledı.su ana kadar fıtıl kullandım ama agız yoluylada alabılırsın dedı.bence drunla konus.ben su an bulantılarım yuzunden demır folıkasıt magnezyum multıvıtamın kullanıorum.beslenemedıgım ıcın tabı

kıslar 2 gundur fenayım.soguk algınlıgı sanırım.bı kac gun once geldım tatılden denız dus cereyanın acısı sımdı cıkıo sanırım.basım agrıyo burnum hafıf akıo gozlerım yanıo.corba ve ıhlamur ıcıyorum ama ne olcak bılmıorum.kısın bıle hasta olmayan ben yazın bole oldum hayret bı durum:2::2::2:

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------16.haftası
3-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------38.hafta ---------KIZ---------Ceyda
4-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
5-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
6-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
7-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------16.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
9-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
10-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
11-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
12-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
13-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
14-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------17.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

bugün 11de kontrolüm var ama içimde de bir sıkıntı var Allah hayırlara çıkarsın..:26:

hayırlara çıksın İNŞALLAH tatlım. çok kuruntu yapıyorsun acaba ondan olmasın?
ay ne güzel minişini göreceksin bana ayda bir görmek nasip oluyor kontrollerim öyle ama kanımda kaynıyor başka bir doktor daha buluyimde 15'te bir muayene oliyim diye 15'teki muayeneden kasıt özlem giderme :)) ALLAH'ım yavrularımızı bize bağışla YA RABBİM hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımızada ver İNŞALLAH cümlemizin kızlar ben hep dua ediyorum cümlemiz için sizlerde edin ne olur iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle ayşecim güzel haberlerinle dönmeni bekliyoruz.

Son düzenleme:
hayırlara çıksın İNŞALLAH tatlım. çok kuruntu yapıyorsun acaba ondan olmasın?

aa çok mu belli oluyor kuruntu yaptığım napayım tam buldumcuk oldum işte, sanırım sağlıkla dünyaya gelse de çocuğun önünden arkasından koşa koşa burnundan getiririm ben..

aa senin doktorun ayda bir mi çağırıyor? benimki 15te bir çağırıyor 2 tane de olunca her hafta gidiyorum deli gibi :)))
Allah dua eden dillerine dert vermesin canım hepimizin yardımcısı olsun mevlam..

aa senin doktorun ayda bir mi çağırıyor? benimki 15te bir çağırıyor 2 tane de olunca her hafta gidiyorum deli gibi :)))
Allah dua eden dillerine dert vermesin canım hepimizin yardımcısı olsun mevlam..

evet ayşecim ayda bir çağırıyor bu süre zarfında içim kıpır kıpır hemen özlüyorum yavrumu ama ALLAH'tan sabırlı bir yapım varda :) bende bursada oturuyorum merkezdeki doktorumada gitmeye devam ediyorum ama başka sigorta anlaşmalı bir doktora daha gitmem lazım ama bulamıyorum çünkü benim doktorum normal doğuma 2.000 tl sezeryanada 2.500 tl istiyor başka bir hastanede doğum yaptırıyor iyi bir doktor bulamazsam yavrumun rızkını vericem doğuma işte öyle ayşe teyzesi neyse hakkımızda hayırlısı ne ise o olur artık hayılısıyla sağlıklısıyla gelsinde yavrum nasipten öteye köy yok :)

ayy içimizdeki alışveriş canavarları bizi iflasa sürükler :)))

hop hop biri benim kızın

Ayhhhh çok güldüm sabah sabah yahu :) Allah seni de güldürsün e mi :)))
Diyorum ya zaten; herşeyde var bi hayır. ben şimdiye dek bi şehir merkezinde olaydım, ohoooo :) eksiği kalmazdı heralde bizim oğlanlarıın :)))

bugün 11de kontrolüm var ama içimde de bir sıkıntı var Allah hayırlara çıkarsın..:26:

Böyle biriniz bebeğini görmeye gidiyo ya, ben mutlu oluyorum yeminle. Ayyy ne güzel ya... Hadi hayırlı ve güzel haberlerle gel canım benim. iyi bak, iyi incele :)))

Son düzenleme:

Tatlım ayda bir de olsa kendine ait bi doktorun var ne güzel. bişiy gerektiğinde gidip, yahut arayıp danışabiliyosun... Büyük nimet içindesin :))) Ben demir ilacına bile arkadaşlarıma falan danışarak başladım he. :)))

ama çokta istiyomuş ya doğuma... gerçi bilmiyorum nedir ne diildir fiyatları ama, 2.000 özel hastaneye gelip elden mi istiyor? artık kalktı ya devlette bıçak parası olayı, bunda buldular çözümü. özele gidip, elden alıyolar

yaa bilmiyordum ben senin de bursada olduğunu.. kime gidiyorsun? doruk hastanesine iyi diyorlar galiba oranın sgk anlaşması varmış bir araştır istersen

:))) Allah hiçbirimizi ağlatmasın..
bu sefer soracaklarımı yazdım detaylı detaylı konuşucam salak gibi bebeği görünce soracaklarımı unutuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…