Çok sevindim canım İNŞALLAH tüm dileklerin ve duaların kabul olur. Bundan sonra rahat edersin.
çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun inş.cnm.belki eskişehire gelirsiniz bize komşu olarak ne güzel olur :)
canım hayırlı olsun inşllh güzel ve istediğiniz biyere atanırsınız..çokda az kalmış taşınmana nezaman belli olur neresi olduğu.
buraya geliiiin beraber gideriz bol bol doktor gezeriz deli gibi alışveriş yaparız :))))
şimdi bir arkadaşım uğradı doğum izninde demin onunla konuştuk da bulantılarım geçti çok şükür dedim o da iyice sonunda yine başlar dedi yani onun öyle olmuş
çok az kaldı ama 7 gün dediğin su gibi geçer inşallah.. ayy haftaya kollarında meleğin ne güzeeel :)))
Çok teşekkürler tatlım. Tam nazarlık oldu bizim oğlanlar topikteki bunca kızın içine :)))
daha da kırpıcam yazmayanı silerim çok sertimdiryaa tahmeri silmeye kıyamıyorum biraz daha geçsin arada gelir belki beni hemen silmişler demesin kız..
bende tedavıyle ıkız hamılesıyım.progestanı erken bırakmısınız onun onemı cok dusukte.hatta bnm drum 35.haftaya kadar kullanmam gerektıgını soledı.su ana kadar fıtıl kullandım ama agız yoluylada alabılırsın dedı.bence drunla konus.ben su an bulantılarım yuzunden demır folıkasıt magnezyum multıvıtamın kullanıorum.beslenemedıgım ıcın tabıMerhaba arkadaşlar,
Herkeze öncelikle hayırlı uğurlu olsun..inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.
Bende sanırım bir çoğunuz gibi tüp bebek sonucu hamile kaldım, ilk denememdi ve şuan 9 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. Tabiki inanılmaz bir duygu ve çooook mutluyum, fakat dün kontrole gittiğimde yanımda 2 tane bayan vard...ı konu açıldı ve onlarında hamile olduğunu öğrendim. Biri 3 aylıkmış ve kanaması başladığı için gelmiş, öbürüde bana ilkten onunda ikizleri olduğunu ve onunkilerinde 3 aylıkken düştüğünü söyledi. Tabiki bunları duyunca benim moral sıfır oldu, acaba gerçekten 3 aylıkkenmi oluyo olan?
Birde size sormak istediğim ben şuan progesteron jelimi bıraktım, kaşıntı yüzünden ve sadece vitamin ve folik asit kullanıyorum. Acaba siz kaç aya kadar progesteron veya başka ilaç kullandınız? yani normal hamile kalanlarda sadece folik asit kullanıyo diye biliyorum...
Beni aydınlatırsanız sevinirim..kafam çok karışık.
Sevgilerimle xxx
ayy içimizdeki alışveriş canavarları bizi iflasa sürükler :)))Bursayı da yazıcaz galiba :) neden olmasın canım ya süper olur hemde :))) işte o zaman bizi kimse tutamaaaaazzz...
masallah sıze ıkı tosun gelıo hee:)benımkıler kız olursa ikiz ikiz kerteriz artık :))))
bugün 11de kontrolüm var ama içimde de bir sıkıntı var Allah hayırlara çıkarsın..:26:
hayırlara çıksın İNŞALLAH tatlım. çok kuruntu yapıyorsun acaba ondan olmasın?
hayırlara çıksın İNŞALLAH tatlım. çok kuruntu yapıyorsun acaba ondan olmasın?
ay ne güzel minişini göreceksin bana ayda bir görmek nasip oluyor kontrollerim öyle ama kanımda kaynıyor başka bir doktor daha buluyimde 15'te bir muayene oliyim diye 15'teki muayeneden kasıt özlem giderme :)) ALLAH'ım yavrularımızı bize bağışla YA RABBİM hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımızada ver İNŞALLAH cümlemizin kızlar ben hep dua ediyorum cümlemiz için sizlerde edin ne olur iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle ayşecim güzel haberlerinle dönmeni bekliyoruz.
aa senin doktorun ayda bir mi çağırıyor? benimki 15te bir çağırıyor 2 tane de olunca her hafta gidiyorum deli gibi :)))
Allah dua eden dillerine dert vermesin canım hepimizin yardımcısı olsun mevlam..
ayy içimizdeki alışveriş canavarları bizi iflasa sürükler :)))
hop hop biri benim kızın
bugün 11de kontrolüm var ama içimde de bir sıkıntı var Allah hayırlara çıkarsın..:26:
evet ayşecim ayda bir çağırıyor bu süre zarfında içim kıpır kıpır hemen özlüyorum yavrumu ama ALLAH'tan sabırlı bir yapım varda :) bende bursada oturuyorum merkezdeki doktorumada gitmeye devam ediyorum ama başka sigorta anlaşmalı bir doktora daha gitmem lazım ama bulamıyorumçünkü benim doktorum normal doğuma 2.000 tl sezeryanada 2.500 tl istiyor başka bir hastanede doğum yaptırıyor iyi bir doktor bulamazsam yavrumun rızkını vericem doğuma işte öyle ayşe teyzesi neyse hakkımızda hayırlısı ne ise o olur artık hayılısıyla sağlıklısıyla gelsinde yavrum nasipten öteye köy yok :)
yaa bilmiyordum ben senin de bursada olduğunu.. kime gidiyorsun? doruk hastanesine iyi diyorlar galiba oranın sgk anlaşması varmış bir araştır istersenevet ayşecim ayda bir çağırıyor bu süre zarfında içim kıpır kıpır hemen özlüyorum yavrumu ama ALLAH'tan sabırlı bir yapım varda :) bende bursada oturuyorum merkezdeki doktorumada gitmeye devam ediyorum ama başka sigorta anlaşmalı bir doktora daha gitmem lazım ama bulamıyorumçünkü benim doktorum normal doğuma 2.000 tl sezeryanada 2.500 tl istiyor başka bir hastanede doğum yaptırıyor iyi bir doktor bulamazsam yavrumun rızkını vericem doğuma işte öyle ayşe teyzesi neyse hakkımızda hayırlısı ne ise o olur artık hayılısıyla sağlıklısıyla gelsinde yavrum nasipten öteye köy yok :)
Ayhhhh çok güldüm sabah sabah yahu :) Allah seni de güldürsün e mi :)))
Diyorum ya zaten; herşeyde var bi hayır. ben şimdiye dek bi şehir merkezinde olaydım, ohoooo :) eksiği kalmazdı heralde bizim oğlanlarıın :)))Böyle biriniz bebeğini görmeye gidiyo ya, ben mutlu oluyorum yeminle. Ayyy ne güzel ya... Hadi hayırlı ve güzel haberlerle gel canım benim. iyi bak, iyi incele :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?