Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

benimki bir de prof. üstelik acıbademde yaptırıyor doğumu kimbilir kaça patlar (( mecburen diğer gittiğimde doğum yapacak gibi duruyorum ama gönlümde bunu istiyor offf..

Amin canım ya inşallah :)
Ne güzel yapmışsın. iyi fikir. ben de ultrason boyunca ağlıyorum yaa... yok böyle bişiy :))) doktor ne söylerse artık. aklıma hiç bişiy gelmiyo ki...

Bu arada hareketlerini hissettin mi sen? Ay ben ölüyorum meraktan yaaa... bu haftalarda hissedilirmiş ama, dinleye dinleye bi hal oluyorum kendimi ama yok. hatta eşimin seteskopuyla karnımı dinliyorum her gün :)))

Benim gittiğim merkezin sigorta anlaşması yok dolayısıyla doktorumda sigorta doktoru değil öyle oluncada başka özel bir hastanede doğum yaptırıyor ve bu fiyatı istiyor ama birazda haklı çünkü kulandığı doğumhanenin hastaneside benim doktorumun aldığının yarısını alıyormuş ücret olarak doktorumdan bilmiyorum tatlım ya hayırlısı olsun ama burdadaki sigorta veya sigorta anlaşmalı bir hastanede olabilir iyi bir doktor ismi verirseniz giderim onada memnun kalırsamda doğumumuda yaptırırım ne güzel olur ekstra bir masraftan kaçınmış olurum böylece doğuma vereceğim parayıda yavruma harcamış olurum böylece bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum. :)

benimki bir de prof. üstelik acıbademde yaptırıyor doğumu kimbilir kaça patlar (( mecburen diğer gittiğimde doğum yapacak gibi duruyorum ama gönlümde bunu istiyor offf..

Canım acıbademin sadece adı var be... doktorunu bilmiyorum ama, illa acıbadem diye düşünmeyin. ben ilkin orda yaptırdım ve aldım ağzımın payını... eşim doktor olmasına rağmen gıdım indirim yapmadılar. 6.500 e mal olmuştu. tedavi. ilgisizlik, yanlış uygulanan tedavi de cabası...

Anladım canım... Sonuçta devlet hastanelerimizde de çok iyi doktorlar var. (burda yazar kendine dikkat çekiyo:)))
Yani tamam, hepimiz özelde doğum yapıp misler gibi ilgi alaka görmek istiyoruz. ama çok masraflı olucaksa eğer, ben de üniversite yahut, devlet hastanesi düşünebilirim. bence düşüncende çok haklısın. doğum için binler harcayıp, yavrunun ihtiyaçlarını istediğin gibi alamazsan pişman olursun. iyice araştır. benim oralaı tanıdığım arkdaşlarım var. öğrenmeye çalışırım bildikleri iyi bi kadın doğumcu var mı diye sen rahat ol ya... Rabbim ne kapılar açar...

bugün 11de kontrolüm var ama içimde de bir sıkıntı var Allah hayırlara çıkarsın..:26:

canım inş bbeğini gene büyümüş ve kıpır kıpır görürsün. bende her kontrolden 3-4 gün sonra başlıyorum kuruntu yapmaya.. sanırım hala inanamıyoruz bebeklerimizin bizimle olduğuna. o kadar çok şey yaşadık ki.. benim bebeğimde artık 12 haftalık oldu. hareketlerini hissetmek için çok sabırsızım o zaman sürekli doktora gitmeme gerek kalaamz heralde..

arkadaşlar doktorum dün progestamı kesti. 12. haftadayız.sizler kaçaıncı haftada bıraktınız progestanı. bide akıntım için fitil verdii. aranızda varmı bu fitilden kullanann

arkadaşlar doktorum dün progestamı kesti. 12. haftadayız.sizler kaçaıncı haftada bıraktınız progestanı. bide akıntım için fitil verdii. aranızda varmı bu fitilden kullanann

benim de 12. haftada kesilmişti progestan.
fitil kullanmıyorum. Çok rahatsız edici olursa akıntı kullanılabilir demşti taaa ne zaman :)

ilgin için teşekkür ederim canım :)

günaydın kızlar oh ne güzel muhabbet güzelmiş :) ben galiba kızımın hareketlerini hissediyorum.aslında bikaç hafta oldu ama hala emin olamyorum işte :) sürekli de olmuyo sanki oyun oynar gibi benimle cimcime :)) galiba 20.haftada emin olacağım anca.
ayın 15 ini bekliyorum alışveriş için.mothercare e gidicez.bu arada ayın 15 i pazartesiye geldiği için h.sonuyla birleşecekmiş indirim günü.yani 3 gün %50 indirim varmış haberiniz olsun :))
şizofrencim limangoya da bak canım orda da güzel şeyler var.kids bölümünde
aysecim güzel haberlerle gel inş.bakalım cimcime kızın ne kadar olmuş annesi ?
bizim daha 23 ünde kontrolümüz sabırsızlıkla bekliyoruz.bizde ayda bir gidiyoruz çok özlüyoruz kızımızı.

sanada günaydın tatlım evet güzel muhabbet sende hoşgeldin muhabbete bende galiba hissediyorum ama seninde dediğin gibi her zaman değil ama sağımda olduğunu ve arada vurduğunu hissediyorum sanki ama hissetmem lazım artık haftaya ALLAH'ında izni ile 20. haftamız olacak :) görümcemler soruyor hissediyormusun diye yok hissetmiyorum diyorum oda bana deniz anası ne olcak hissetmiyormuş daha diro gülüşüyoruz güzel şeyler ya ALLAH'ım olmayanlarada ver İNŞALLAH bizimkilerede sağlıkla sıhhatle kucağımıza ve güzel ömürler ver YA RABBİM. nazarlardan koru minişlerimizi cümlemizinkini.

amiiin..seninle aynıymışız ben de haftaya 20.haftaya giriyorum inş :) sen çizelge neden koymadın cnm?bizde görmüş oluruz hem.seninki erkek miydi?
genelde erkek sağda olurmuş.benim kız solumda çünkü.karnıma bakınca sol tarafı hafif şiş gibi duruyo :))

çizelgeyi yapamadım benimkide kız canım ama sağımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…