Tatlım ayda bir de olsa kendine ait bi doktorun var ne güzel. bişiy gerektiğinde gidip, yahut arayıp danışabiliyosun... Büyük nimet içindesin :))) Ben demir ilacına bile arkadaşlarıma falan danışarak başladım he. :)))
ama çokta istiyomuş ya doğuma... gerçi bilmiyorum nedir ne diildir fiyatları ama, 2.000 özel hastaneye gelip elden mi istiyor? artık kalktı ya devlette bıçak parası olayı, bunda buldular çözümü. özele gidip, elden alıyolar
yaa bilmiyordum ben senin de bursada olduğunu.. kime gidiyorsun? doruk hastanesine iyi diyorlar galiba oranın sgk anlaşması varmış bir araştır istersen
:))) Allah hiçbirimizi ağlatmasın..
bu sefer soracaklarımı yazdım detaylı detaylı konuşucam salak gibi bebeği görünce soracaklarımı unutuyorum..
Kızlar bi site buldum, günlük indirime giren çok güzel şeyler oluyo. bi bakın isterseniz
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
aaa çarşı pazar yok kadım oturduğu yerde kaşınıyo :)))
Tatlım ayda bir de olsa kendine ait bi doktorun var ne güzel. bişiy gerektiğinde gidip, yahut arayıp danışabiliyosun... Büyük nimet içindesin :))) Ben demir ilacına bile arkadaşlarıma falan danışarak başladım he. :)))
ama çokta istiyomuş ya doğuma... gerçi bilmiyorum nedir ne diildir fiyatları ama, 2.000 özel hastaneye gelip elden mi istiyor? artık kalktı ya devlette bıçak parası olayı, bunda buldular çözümü. özele gidip, elden alıyolar
benimki bir de prof. üstelik acıbademde yaptırıyor doğumu kimbilir kaça patlar(( mecburen diğer gittiğimde doğum yapacak gibi duruyorum ama gönlümde bunu istiyor offf..
:))) bunlara da bakınca bişiy olmuyo ki. bana göre yine de birazcık pahalılar. malum 2yle çarpıyoruz... ama napiim canım yaa,,, güzel oluyo valla :)
he bak bide bunda da güzel şeyler oluyo :)))
paramini Aileniz için özel alışveriş fırsatları!
Benim gittiğim merkezin sigorta anlaşması yok dolayısıyla doktorumda sigorta doktoru değil öyle oluncada başka özel bir hastanede doğum yaptırıyor ve bu fiyatı istiyor ama birazda haklı çünkü kulandığı doğumhanenin hastaneside benim doktorumun aldığının yarısını alıyormuş ücret olarak doktorumdan bilmiyorum tatlım ya hayırlısı olsun ama burdadaki sigorta veya sigorta anlaşmalı bir hastanede olabilir iyi bir doktor ismi verirseniz giderim onada memnun kalırsamda doğumumuda yaptırırım ne güzel olur ekstra bir masraftan kaçınmış olurum böylece doğuma vereceğim parayıda yavruma harcamış olurum böylece bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum. :)
bugün 11de kontrolüm var ama içimde de bir sıkıntı var Allah hayırlara çıkarsın..:26:
unando için davetiye mi yollanıyor giremedim
neyse kızlar saat 11de randevum çıkayım ancak giderim yağmur da var..
hadi dua edin bana
arkadaşlar doktorum dün progestamı kesti. 12. haftadayız.sizler kaçaıncı haftada bıraktınız progestanı. bide akıntım için fitil verdii. aranızda varmı bu fitilden kullanann
Anladım canım... Sonuçta devlet hastanelerimizde de çok iyi doktorlar var. (burda yazar kendine dikkat çekiyo:)))
Yani tamam, hepimiz özelde doğum yapıp misler gibi ilgi alaka görmek istiyoruz. ama çok masraflı olucaksa eğer, ben de üniversite yahut, devlet hastanesi düşünebilirim. bence düşüncende çok haklısın. doğum için binler harcayıp, yavrunun ihtiyaçlarını istediğin gibi alamazsan pişman olursun. iyice araştır. benim oralaı tanıdığım arkdaşlarım var. öğrenmeye çalışırım bildikleri iyi bi kadın doğumcu var mı diyesen rahat ol ya... Rabbim ne kapılar açar...
benim de 12. haftada kesilmişti progestan.
fitil kullanmıyorum. Çok rahatsız edici olursa akıntı kullanılabilir demşti taaa ne zaman :)
günaydın kızlar oh ne güzel muhabbet güzelmiş :) ben galiba kızımın hareketlerini hissediyorum.aslında bikaç hafta oldu ama hala emin olamyorum işte :) sürekli de olmuyo sanki oyun oynar gibi benimle cimcime :)) galiba 20.haftada emin olacağım anca.
ayın 15 ini bekliyorum alışveriş için.mothercare e gidicez.bu arada ayın 15 i pazartesiye geldiği için h.sonuyla birleşecekmiş indirim günü.yani 3 gün %50 indirim varmış haberiniz olsun :))
şizofrencim limangoya da bak canım orda da güzel şeyler var.kids bölümünde
aysecim güzel haberlerle gel inş.bakalım cimcime kızın ne kadar olmuş annesi ?
bizim daha 23 ünde kontrolümüz sabırsızlıkla bekliyoruz.bizde ayda bir gidiyoruz çok özlüyoruz kızımızı.
sanada günaydın tatlım evet güzel muhabbet sende hoşgeldin muhabbete bende galiba hissediyorum ama seninde dediğin gibi her zaman değil ama sağımda olduğunu ve arada vurduğunu hissediyorum sanki ama hissetmem lazım artık haftaya ALLAH'ında izni ile 20. haftamız olacak:) görümcemler soruyor hissediyormusun diye yok hissetmiyorum diyorum oda bana deniz anası ne olcak hissetmiyormuş daha diro gülüşüyoruz güzel şeyler ya ALLAH'ım olmayanlarada ver İNŞALLAH bizimkilerede sağlıkla sıhhatle kucağımıza ve güzel ömürler ver YA RABBİM. nazarlardan koru minişlerimizi cümlemizinkini.
amiiin..seninle aynıymışız ben de haftaya 20.haftaya giriyorum inş :) sen çizelge neden koymadın cnm?bizde görmüş oluruz hem.seninki erkek miydi?
genelde erkek sağda olurmuş.benim kız solumda çünkü.karnıma bakınca sol tarafı hafif şiş gibi duruyo :))
çizelgeyi yapamadım benimkide kız canım ama sağımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?