canım çok teşekkür ederim beni gerçekten çok rahatlattın..seninkiler kaç aylık oldu? ve doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun?
yok anacım kütük gibiyim bişey hissetmedim daha.. Steteskop iyi fikir var mı bir ses bari???
ben de çalıştığım yerin pembe maviyle anlaşması var belki orada yaparım doğumu cebimden falzadan çıkacak parayla da ücretsiz izin alırım diyorum ama bakalım hele o günlere gelelim de
acıbedemin meraklısı olduğumdan değil de doktorumdan başkası içime sinmez o da sanırım sadece acıbademe gidiyor..
kızlar kontrolüm vasat geçti hiç gramını falan söylemedi haspam da fıldır fıldrı döndü sonra çevirdi kıçını yattı cinsiyeti için birkez daha bakacaktı bakamadı doktor gerçi geçen sefer %90 demişti diğer doktorum da %100 demişti ama ne bileyim bu doktordan %100 duyamadım ya içim huzursuz oldu..
Gününden ilerde çıktı bu sefer koca kafa nolcak
Ay canım ya hiç bişiy duyulmuyo onla da vallaa. anca bağırsaklarımın sesini dinliyom :)))
İnşallah uygun fiyata, prensesler gibi ilgi göre göre yaparız ya doğumlarımızı... Doktoruna güveniyosan daha nolsun. hangi hastane olursa olsun, ona tabisin artık...
Gramını sormadın mı? gerçi yanılma payı çok oluyo be canım. bak ne güzel günü ileri çıkmış. gramını napıcan :) Ay ne güzel ya, görünce bi başka oluyo... ben bi tek ultrasonda hissediyorum o annelik duygusunu valla. çok mu duygusuzum ne? :) ama ne bilim hissetmiyorum ya henüz, görmeden de anlaşılmıyo ki...
sen merak etme yahu, o kızdır. daha nolsun. %90 %100lerden bahsetmişler. o kadar inceleme :)
ben de bişey hissetmiyorum be güzelim ancak görünce anlıyorum.. karnımı seviyormuşum yalnız çok sık farkında değilim arkdaşlar söylüyor bazen de konuşuyorum yalnız kalınca ama sonra gülme tutuyor deli gibi karnımla konuşuyorum diye..
gramını sormadım kafasını bacağını ölçtü artık baş popo ölçmüyoruz doğru çıkmaz dedi kafa kocaman zaten :))) 16+1 kafaya göre..
kızdır di mi yani oğlan olsa da fark etmez de ne bileyim alıştım kız fikrine bir de herkese yaydım aldıklarım da cabası..
Zaten o ellerim hep karnımda. eşim diyor bari dışarda bırak :) farkında diilim ki... hele de öksürücem ya da hapşırıcam zaman hemen tutuyorum. sanki nolucaksa... konuşma zaten evet sürekli. çok garip geliyo ama, duyuyolarmış ya. alışsınlar sesimize :)))
maşallah bak ne güzel önde gidiyo. zaten önceleri kafaları epeyce farkla büyük olurlarmış.
kızdır be canım. hem öyle demişler baştan. sanmıyorum o kadar büyük olasılık verdikleri bişiyde yanılsınlar. rahat ol sen
benim de hiç içime kız gibi gelmiyodu. sahiden de erkeklermiş ya :) insan hissediyor valla..
duymasın ama ben bugün ona küstüm insan bir açar da gösterir..
uff ciddi ciddi keyfim kaçtı bir de topuklu ayakkabı giydim ne zamandır giymüyordum ayaklarımdavul oldu çıkartım oturuyorum bana ne kim ne derse desin..
yaaa bugün evime gitmek istiyorum beeen.. çok huysuzuuuum çok yorgunuuuuum.. iş de yapmıyorum bana ne yapmıycam yarın yaparım
:))) ayy canım benim ya... şimdiden anne-kız didişmeleri küsüşmeleri mi başladıııı :)
Ben de giyebildiğim kadar giyim de, zaten sonra giyemycem diye şu sıralar hep topuklularımı giyiyorum... ama bu aydan sonra giymemek lazımmış...
senin birazcık sakinleşip uyuman lazım... anca kendine gelirsiin :) işte de zor valla. Allah kolaylık versin canım...
benim de ev 1 haftadır süpürülücek güya... eşim oruçlu diye ona diyemiyorum. benim de gözüm yemiyo. hergün bugün yapıcam desem de, hep kalıy hep kalıyo... offff.......
19. haftamızdayız teyzesi. :)
demin internetimiz kesildi yazdım ama gönderemedim ...
---- 19-20. haftalarda rahim iyice genişler bebek alta üste baskı yapar ..
ama çok fazla baskı hissediyorsan .. kendini bu aralar çok yorma .. doktorunla bir görüş ..
ay bi akşam olmadı gitti.. eve gidip direk yatıcam.
aynen bende ayşecim gözüm yatak çekiyor dinlenmek istiyorum.
sen de çalışıyorsun değilmi? benimki banka sen ne iş yapıyorsun?
kızlar ben kontrolden geliyorum ve bu akşam doğuruyorum Allah izin verirse
3 cm açıklık başlamış ve 4cm de epidural yapılıyomuş onu seçtik
sezeryanden döndük
epidural normal olacak
benim için çook dua ediin...
dr dan 1 saatlik duş izni aldım birazdan çıkıcam
dualarınızı esirgemeyin meleğime kavuşayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?