Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım çok teşekkür ederim beni gerçekten çok rahatlattın..seninkiler kaç aylık oldu? ve doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun?

Rica ederim güzelim. rahatlamış olmana sevindim. ne güzel :)
Bizimkiler çok şükür 17. haftaya girdiler bugün. 4 ayımız bitmiş oluyor... Rabbim hepimizinkileri sağlıklı eylesin. sorunsuzca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Benim doğum için hiç bi planım yok canım. Yakın zamanda taşınma ihtimalimiz var. bakalım... şu belirsizlikler ortadan kalkarsa, inşallah doğumu o zaman düşünmeye başlıycaz...

Ay canım ya hiç bişiy duyulmuyo onla da vallaa. anca bağırsaklarımın sesini dinliyom :)))

İnşallah uygun fiyata, prensesler gibi ilgi göre göre yaparız ya doğumlarımızı... Doktoruna güveniyosan daha nolsun. hangi hastane olursa olsun, ona tabisin artık...

Gramını sormadın mı? gerçi yanılma payı çok oluyo be canım. bak ne güzel günü ileri çıkmış. gramını napıcan :) Ay ne güzel ya, görünce bi başka oluyo... ben bi tek ultrasonda hissediyorum o annelik duygusunu valla. çok mu duygusuzum ne? :) ama ne bilim hissetmiyorum ya henüz, görmeden de anlaşılmıyo ki...

sen merak etme yahu, o kızdır. daha nolsun. %90 %100lerden bahsetmişler. o kadar inceleme :)

ben de bişey hissetmiyorum be güzelim ancak görünce anlıyorum.. karnımı seviyormuşum yalnız çok sık farkında değilim arkdaşlar söylüyor bazen de konuşuyorum yalnız kalınca ama sonra gülme tutuyor deli gibi karnımla konuşuyorum diye..
gramını sormadım kafasını bacağını ölçtü artık baş popo ölçmüyoruz doğru çıkmaz dedi kafa kocaman zaten :))) 16+1 kafaya göre..
kızdır di mi yani oğlan olsa da fark etmez de ne bileyim alıştım kız fikrine bir de herkese yaydım aldıklarım da cabası..

Zaten o ellerim hep karnımda. eşim diyor bari dışarda bırak :) farkında diilim ki... hele de öksürücem ya da hapşırıcam zaman hemen tutuyorum. sanki nolucaksa... konuşma zaten evet sürekli. çok garip geliyo ama, duyuyolarmış ya. alışsınlar sesimize :)))
maşallah bak ne güzel önde gidiyo. zaten önceleri kafaları epeyce farkla büyük olurlarmış.
kızdır be canım. hem öyle demişler baştan. sanmıyorum o kadar büyük olasılık verdikleri bişiyde yanılsınlar. rahat ol sen
benim de hiç içime kız gibi gelmiyodu. sahiden de erkeklermiş ya :) insan hissediyor valla..

duymasın ama ben bugün ona küstüm insan bir açar da gösterir..
uff ciddi ciddi keyfim kaçtı bir de topuklu ayakkabı giydim ne zamandır giymüyordum ayaklarımdavul oldu çıkartım oturuyorum bana ne kim ne derse desin..
yaaa bugün evime gitmek istiyorum beeen.. çok huysuzuuuum çok yorgunuuuuum.. iş de yapmıyorum bana ne yapmıycam yarın yaparım

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------16.haftası
3-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------38.hafta ---------KIZ---------Ceyda
4-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
5-) prizeprize-------------Ankara genart---------------33.hafta----------ERKEK
6-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
7-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------16.hafta---------KIZ-------Elif Meryem
melekkose-------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
9-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
10-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
11-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
12-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
13-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
14-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------18.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

:))) ayy canım benim ya... şimdiden anne-kız didişmeleri küsüşmeleri mi başladıııı :)

Ben de giyebildiğim kadar giyim de, zaten sonra giyemycem diye şu sıralar hep topuklularımı giyiyorum... ama bu aydan sonra giymemek lazımmış...
senin birazcık sakinleşip uyuman lazım... anca kendine gelirsiin :) işte de zor valla. Allah kolaylık versin canım...
benim de ev 1 haftadır süpürülücek güya... eşim oruçlu diye ona diyemiyorum. benim de gözüm yemiyo. hergün bugün yapıcam desem de, hep kalıy hep kalıyo... offff.......

ayy Allahtan ev işi yapmıyorum yoksa pislikten ölürdük..
gerçekten iş çoğu zaman zor gelmiyor seviyorum çalışmayı ama bugün gerçekten gidip yatmam lazım..

baskıdan çok tekme atıyor vuruyorda çekiyor gibi ama bir kere değil peş peşe bayağı vuruyor galiba ama yarın doktorumu arıycam bu ayın sonunda kontrolüm ama belki cumartesi giderim konuştuklarımıza göre bakalım İNŞALLAH'ta gideriz özledim yavrumu bir bahaneylede görmüş oluruz ALLAH'ın izni ile. çalışıyorum canım ne kadar dinlenebilirsemde o kadar dinleniyorum tatlım fazlası yok.

sen de çalışıyorsun değilmi? benimki banka sen ne iş yapıyorsun?

evet çalışıyorum bende özel bir şirkette sağlık memuruyum canım ama hamileliğim süresince çalışmak istemezdim evde yatıp dinlenmek isterdim çocuğumu bayağı büyüttükten sonrada iş başı :) evdeki anne adaylarına imreniyorum ve ev hanımı olduğum zamanların kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum. bende amma çok şey istiyorum değilmi? :))

nurcancım okudum ama pc de sorun vardı cvp veremedim sonrada unuttum yazmayı tatlım hayırlısı bakalım attık imzayı 6 aylık kızım var canım dünyada herşeye her zorluğa değermiş anne olmak için benim halimi biliyosun yaşadıklarımı şimdi anneliği yaşıyorum zevkle hayata inat :)

hamişler naber???
ohhh ben doğurdum kurtuldum
ama bi yandan minnoşlar hastanede aklım orda
doğurdun bi dert doğurcan başka dert
hiç doğurmuş gibi diilim onun için hala burda takılıyorum
yakında doğum yapmış üçüz annelerine katılıcam
sizde hayırlısıyla vakitlice kucağınıza alın inşallah
özellikle ikizlerde var risk sizler 2kat dikkat edin öpüyorum hepinizi

her zaman bebişim az kalmış hadi bakalım dayan
offf zaten zorlanıyosun bide üstüne bu sıcaklar
allahım kolaylık versin inşallah ama en azından akşamları daha serin
ya ben hamileyken acaip yanıyomuşum
şimdi üstümden yük kalktı ya hala en ufak rüzgarda içim titriyo
2kat atlet giyiyorum çorap giyiyorum ayağıma
bide kırkım çıkmadı ya onun içinde dikkat ediyorum

burcu sen nerelerdesin datlum valla yeniler geldikçe konulara uzak kalıyorum
sizleri çok arıyo gözlerim dur ariim ben seni birazdan öpüldün çok

kızlar ben kontrolden geliyorum ve bu akşam doğuruyorum Allah izin verirse
3 cm açıklık başlamış ve 4cm de epidural yapılıyomuş onu seçtik
sezeryanden döndük
epidural normal olacak
benim için çook dua ediin...
dr dan 1 saatlik duş izni aldım birazdan çıkıcam
dualarınızı esirgemeyin meleğime kavuşayım...

CANIMMMMM
hadi bakalım hayırlısıyla inşallahhhhh
kızını kucagına alllda gelllllll
allah yardımcın olsunnn dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…