Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kıyamam ben maşallah.Allah nazarlardan saklasın.

benim de canım çikolata çekti ama irademe hakim oldum yemedim :))) hep tatlı istiyor canım acaba oğlan mı?? uff bu öğlen yine öyle güzel şeyler aldım ki...

valla ben dayanamadım yedim.zaten kilo aldığım yok.meleğin cicilerini iyi günlerde kullansın.
bu arada biz 14. haftanın içindeyiz.

kızlar şimdi hastaneden geldim ceydamız çooooooooooooooook tatlı maaşallah kırmızı kırmızı yanakları var ay bi güzeldi tam pamuk prenses beyazcıkda yüzü var :))))))) ama fazla duramadım malum benim kız basğır bağır her yerde orda da ağladı eve gelene kadar takside bile bağırdı

maşallah Allah analı babalı büyütsün :) çok sevindim :))

maşallah minik ceydaya :)) ay nurcan şanslısın valla aynı şehirde olunca ne güzel görmüşsün.darısı bizlere inş.sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla..

maşallah minik ceydaya :)) ay nurcan şanslısın valla aynı şehirde olunca ne güzel görmüşsün.darısı bizlere inş.sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla..

evet canım şükür görrmek kısmet oldu inşallah ayşemin kızınıda görmek nasip olur farklı şehirdeyiz ayşe ile ama kardeşim gibi severim çok istiyorum minik elifide görmeyi bakalıp nasip inşallah görürüm Allahım cümlenize sağlıklı doğum nasip etsin

benim de canım çikolata çekti ama irademe hakim oldum yemedim :))) hep tatlı istiyor canım acaba oğlan mı?? uff bu öğlen yine öyle güzel şeyler aldım ki...

aman canııııım, ben ki o kadar tatlı severdim artık öyle soğudum ki. zorluyorum kendimi tatlı yemeye:) yeşil zeytin hiç sevmezdim. deli gibi yeşil zeytin yiyorum. her sabah kahvaltıda bi tabakta siyah zeytin yiyorum:) kız-erkek bu şeyler yemeye bağlı diil canımcım rahat ol. o kızdır kııııız...
Cicileri de hayırlı olsuun :)))

canım bakarsın çıkar tayin istanbula :)))))))))

ayyy çok küçücük bi ihtimal ya istanbul. ama nasipten ötesi yok :))) dua edin e mi?

ne güzel yaaaa :) maşallah ona

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------17.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------16.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------18.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------14.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ

BENİ DE EKLER MİSİN? gÜRGAN CLİNİC......9. HAFTA

BENİ DE EKLER MİSİN? gÜRGAN CLİNİC......9. HAFTA

canım benim ben de seni çok seviyorum güzel arkadaşım inşallah birgün görüşmek nasip olacak bize :))) ayy kavuşamayan aşıklar gibiyiz
bir tane kot şort aldım Allah ömür verirse 6 aylık için o zamanı yaza gelecek ya ay yersin öyle şirin ki..
ben öyle değişik bişey yemedim hiç ama tavuk ve balıktan çok tiksindim

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------17.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------16.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------18.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------14.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
25-)Niles_TS------------Gürgan Klinik---------------------9.hafta

inşallah canım Allahın izni ile gelirsin

bizim gönlüömüz bir elbet görüşürüzde canım tabiki :)))))))))
ama balık yiyoruz ayşecim balık yemiyorsan hergün ceviz yiyosun bozuşmayalım bak :))))))))))))

Merhaba arkadaşlar ben davetsiz misafirrr.Rabbim hepinize hayırlı doğumlar versin ne kadar güzel hepiniz hamişşş ahhh benim içim yangın yeri bebiş hasreti hat safada umudum yok yüreğim kırgınn en sevdiğim bile destek olmuyor. Ben herbir yerden darbe alan gemi misalii.Batmamak için ayakta zor duruyorum.Ayaklarım ileri gitmiyor biliyormusunuzz.Bu hasret beni bitirdi.İnşallah Rabbim benim hasretimi de tez zaman da dindirir de aranıza katılırım.Burdan niles tanıyorum oda klinikten bana çok destek oldu Allah ondan razı olsun şuan beklemedeyim aşılama oldum çarşamba günü sonuç belli olacak .Hamiş olmasam bile bura da sizlerle konuşmama izin verir misiniz?:85::85::85::85:

Son düzenleme:
bizim gönlüömüz bir elbet görüşürüzde canım tabiki :)))))))))
ama balık yiyoruz ayşecim balık yemiyorsan hergün ceviz yiyosun bozuşmayalım bak :))))))))))))

ceviz yiyorum da balık almıyor içim
semizotu ve mercimek ye dedi doktor içimde ağacı çıkacak valla..

ahh kıyamam sana yaa.. üzmemeye çalış kendini hem bak sonuç bekliyormuşsun neden olmasın ki? gerçekten her şeyin vakti saati var gelince oluyor.. sana aşlma yapıldığına göre ümitsiz durumda değilsin durumu tüp bebek kadar vahim olmayanlara aşılama yapıyorlar daha tüp bebek bile yapmamışsın ki bu ne karamsarlık.. bak ben tüp bebek denedim olmadı sonra 2 kere daha denedim yumurtam bile oluşmadı ama Rabbim kendiliğinden verdi neden olmasın?? sabrın sonu selamet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…