Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım topic herkeze açık buraya gelip sonradan hamiş olan çok arkadaşımız oldu hatta çoğu hamiş oldu bakarsın sende hamiş kalırsın ümidini kaybetme ümit etmek başarmanın yarısıdır sen inandığın sürece bebeğin sana mutlaka gelecektir er yada geç sen rabbimin rahmetinden şüphe etme yeterki o seni bulacak insanlarıda boşver çoğumuza kimse destek olmadan gittik bu yolları birbirimize destek oldu oda bize yetti zaten sanada elimizden geldiğince destek oluruz tabiki
ceviz yiyorum da balık almıyor içim
semizotu ve mercimek ye dedi doktor içimde ağacı çıkacak valla..

ceviz yiyosan tamamdır :))))))))))) merak etme bikaç ay geçtimi balığıda yersin :)))))))))) alır için şimdi mide bulantıların var onlar bi tamamen geçsin ama kızarmış değil tabi balıkta ızgara yada fırında malum sende bende tombişiz :)))))))))))
semiz otu iyidir ye ye kiloda aldırmaz mercimek ben severim özellikle yeşil mercimeği garnitür gibi yapııp pilavın yanında ooooooh amam malum pilavda sırf kalori yersende bi damlacık yağ ile tussuz yap pilavını öle ye kilo aldırmaz ozamn

üff ya iş yerinde yine bir tayin lafıdır dolanıyor napsam bilmiyorum aklım allak bullak oldu yine (( gitsem bir türlü kalsam bir türlü

iNŞALLAH seni burda görmek nasip olur...Lütfen için rahat olsun..Moralin iyi olsun..Dün bi tanıdığım aşılamadan olumlu sonuç aldı..Hatta kanaması olmasına rağmen..Kan tahlili bile yapmicaktı,benim zorlamamla yaptı..O yüzden ne olursa olsun sonucu çok farklı olabiliyor.Şimdiden sonucu düşünme az kaldı sabret:)

Az kaldı da bitanem eşim beni bu aralar çok üzüyor.Hatta sana yazdım bugün bizim kliniğe gireresen görürsün yazdıklarımı.Tamamen değişti tanıyamıyorum adamı yok sakın olmaz deme sakın adet olacak deme saçmalıyor anca benim halimi düşünmüyor.Sanki benim elim deymiş gibi muamele yapıyor bana yaaaa inan ağlarak yazıyorum bunları...

Son düzenleme:

ayy çok heycanlandım maaşallah kızımıza herzaman nasıldı umarım ağrısı yoktur. rabbim tüm dileyenlere nasip etsin umarım ben de sağlıkla alırım kucağıma.

Üzme kendini lütfen...Dua etmekten başka çaremiiz yook....Sen eşini boşver..Onu kafana takarsan çok üzülürsün.Senden çok onun psikolojisi bozulmuş herhalde.Allahın dediği olur biz ne kadar kendimizi hırpalasakta bişe olmayacak.Herşeyin hayırlısı....

Evet doğru söylüyorsun.Amann seni de üzdüm canım benim işte herkez kendi derdinde.... Herşeyi bilen o

bir tane kot şort aldım Allah ömür verirse 6 aylık için o zamanı yaza gelecek ya ay yersin öyle şirin ki..
ben öyle değişik bişey yemedim hiç ama tavuk ve balıktan çok tiksindim[/QUOTE]

yerım onun sortunu bennbende aynı seylerden tıksındım hemde fenaa

BENDE DİYORUM BU KIZDA MI DOĞURDU YOKSA:)))
canım merakta bırakma beni bi kere aradım kapalı bidaha aradım açmadın merak ettim
ben iyiym ama belim ağrıyo 3gündür
bebeklerde iyi kzın biri çok yemiyo kafam ona takılıyo
ya ben sütüm gidiyo gibi korkuyorum

lilaaaa sen de bilgilerini yazsana isim doğum saati falan doğum yapanlar listesine birtek adını yazabildim

çok da güzel melek gibi çıkarlar boşver şimdilik içinin aldığını ye..

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40
7-)espoir_fr & Emir ve Rana& 28/06/2011 & saat 17:58
ceydda & Ceyda & 23/06/2011 & saat 13:10
9-)sabriya & Ecrin Asmin &15/06/2011 & saat 10:15
10-)lila 19/07/2011 & saat 12:50
11-)herzaman_seninle&Ceyda &12/08/2011 &saat 0112:

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40
7-)espoir_fr & Emir ve Rana& 28/06/2011 & saat 17:58
ceydda & Ceyda & 23/06/2011 & saat 13:10
9-)sabriya & Ecrin Asmin &15/06/2011 & saat 10:15
10-)lila 19/07/2011 & saat 12:50
11-)herzaman_seninle&Ceyda &12/08/2011 &saat 0112:

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR NE GÜZEL HERZAMAN SENİNLE KIZINI KUCAĞINA ALMIŞ DARISI HEPİMİZİN BAŞINA
BENDE HABERLER KÖTÜ 100 GR YÜKLEMEMDE YİNE YÜKSEK ÇIKTI ŞEKERİM
YARIN DİYETİSYENE GİDİYORUM BAKALIM NELER BEKLİYO BENİ
ÖYLE KİLOMDA YOK ŞEKERDENDE HAMİLELİK BOYUNCA SOĞUDUM ZATEN AMA NERDEN ÇIKTI BU ŞEKER ANLAMADIM

alla alla .. gerçi artık büyüyor annesi ..ama tekmeler çok çok aşağıdaysa bir danış doktora .. benim son ay öyleydi .. ama her bebek her hamilelik farklı farklı olabiliyor .. umarım mühim değildir .. haber ver
[
sık giemediğimden yeni okudum .. canım benimm ..Allah analı babalı büyütsün ..sonradan aldık haberlerini

saol haber verdiğin için .. bak 3 kiloyu geçmiş ..endişe ediyordu .. maşallah
oyy yerim ben miniği... seninkide büyümüşte ziyarete gidermiş .. nurcan helal olsun valla .. iyi yaptın gidip görmekle ..imkanım olsa bende görmeye giderdim ..

ooo .. üzülme .. bak bizim mayıs annelerinde de öyle olan vardı senin gibi .. ama diyetle düzene girdi şekerleri .. 1-2 tanesi sadece insilün kullandı .. inş sadece diyet yeterl,i gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…