canım topic herkeze açık buraya gelip sonradan hamiş olan çok arkadaşımız oldu hatta çoğu hamiş oldu bakarsın sende hamiş kalırsın ümidini kaybetme ümit etmek başarmanın yarısıdır sen inandığın sürece bebeğin sana mutlaka gelecektir er yada geç sen rabbimin rahmetinden şüphe etme yeterki o seni bulacak insanlarıda boşver çoğumuza kimse destek olmadan gittik bu yolları birbirimize destek oldu oda bize yetti zaten sanada elimizden geldiğince destek oluruz tabikiMerhaba arkadaşlar ben davetsiz misafirrr.Rabbim hepinize hayırlı doğumlar versin ne kadar güzel hepiniz hamişşş ahhh benim içim yangın yeri bebiş hasreti hat safada umudum yok yüreğim kırgınn en sevdiğim bile destek olmuyor. Ben herbir yerden darbe alan gemi misalii.Batmamak için ayakta zor duruyorum.Ayaklarım ileri gitmiyor biliyormusunuzz.Bu hasret beni bitirdi.İnşallah Rabbim benim hasretimi de tez zaman da dindirir de aranıza katılırım.Burdan niles tanıyorum oda klinikten bana çok destek oldu Allah ondan razı olsun şuan beklemedeyim aşılama oldum çarşamba günü sonuç belli olacak .Hamiş olmasam bile bura da sizlerle konuşmama izin verir misiniz?:85::85::85::85:
ceviz yiyorum da balık almıyor içim
semizotu ve mercimek ye dedi doktor içimde ağacı çıkacak valla..
Merhaba arkadaşlar ben davetsiz misafirrr.Rabbim hepinize hayırlı doğumlar versin ne kadar güzel hepiniz hamişşş ahhh benim içim yangın yeri bebiş hasreti hat safada umudum yok yüreğim kırgınn en sevdiğim bile destek olmuyor. Ben herbir yerden darbe alan gemi misalii.Batmamak için ayakta zor duruyorum.Ayaklarım ileri gitmiyor biliyormusunuzz.Bu hasret beni bitirdi.İnşallah Rabbim benim hasretimi de tez zaman da dindirir de aranıza katılırım.Burdan niles tanıyorum oda klinikten bana çok destek oldu Allah ondan razı olsun şuan beklemedeyim aşılama oldum çarşamba günü sonuç belli olacak .Hamiş olmasam bile bura da sizlerle konuşmama izin verir misiniz?:85::85::85::85:
iNŞALLAH seni burda görmek nasip olur...Lütfen için rahat olsun..Moralin iyi olsun..Dün bi tanıdığım aşılamadan olumlu sonuç aldı..Hatta kanaması olmasına rağmen..Kan tahlili bile yapmicaktı,benim zorlamamla yaptı..O yüzden ne olursa olsun sonucu çok farklı olabiliyor.Şimdiden sonucu düşünme az kaldı sabret:)
kızlar şimdi hastaneden geldim ceydamız çooooooooooooooook tatlı maaşallah kırmızı kırmızı yanakları var ay bi güzeldi tam pamuk prenses beyazcıkda yüzü var :))))))) ama fazla duramadım malum benim kız basğır bağır her yerde orda da ağladı eve gelene kadar takside bile bağırdı
Az kaldı da bitanem eşim beni bu aralar çok üzüyor.Hatta sana yazdım bugün bizim kliniğe gireresen görürsün yazdıklarımı.Tamamen değişti tanıyamıyorum adamı yok sakın olmaz deme sakın adet olacak deme saçmalıyor anca benim halimi düşünmüyor.Sanki benim elim deymiş gibi muamele yapıyor bana yaaaa inan ağlarak yazıyorum bunları...
Üzme kendini lütfen...Dua etmekten başka çaremiiz yook....Sen eşini boşver..Onu kafana takarsan çok üzülürsün.Senden çok onun psikolojisi bozulmuş herhalde.Allahın dediği olur biz ne kadar kendimizi hırpalasakta bişe olmayacak.Herşeyin hayırlısı....
yerım onun sortunu bennbende aynı seylerden tıksındım hemde fenaa
benim yine çooook bulantım var çok fena..
lilacım nasılsın şimdi okudum gittim tele baktım duymamışım canım..yarın arıycam seni kocaman öpüyorum.
ya herzamana çok şaşırdım ama nerdeyse 39 hafta allah yardımcısı olsun..
sen nasılsın bebişler nasıl benim içinde sev onları uzakdanda olsa..
ay cnmm ne olcak bızım halımız boyleneyse gececek enınde sonunda ustunde durmayalım fazla.ben gene hıc dıkkat etmıyorum yedıgıme ıctıgıme nebulursam ne mıdemı kaldırmıyosa onu yıyorum.bakalım nasıl cıkacak meydana bebeklerim:26:
alla alla .. gerçi artık büyüyor annesi ..ama tekmeler çok çok aşağıdaysa bir danış doktora .. benim son ay öyleydi .. ama her bebek her hamilelik farklı farklı olabiliyor .. umarım mühim değildir .. haber ver
baskıdan çok tekme atıyor vuruyorda çekiyor gibi ama bir kere değil peş peşe bayağı vuruyor galiba ama yarın doktorumu arıycam bu ayın sonunda kontrolüm ama belki cumartesi giderim konuştuklarımıza göre bakalım İNŞALLAH'ta gideriz özledim yavrumu bir bahaneylede görmüş oluruz ALLAH'ın izni ile.çalışıyorum canım ne kadar dinlenebilirsemde o kadar dinleniyorum tatlım fazlası yok.
kızlar ben kontrolden geliyorum ve bu akşam doğuruyorum Allah izin verirse
3 cm açıklık başlamış ve 4cm de epidural yapılıyomuş onu seçtik
sezeryanden döndük
epidural normal olacak
benim için çook dua ediin...
dr dan 1 saatlik duş izni aldım birazdan çıkıcam
dualarınızı esirgemeyin meleğime kavuşayım...
saol haber verdiğin için .. bak 3 kiloyu geçmiş ..endişe ediyordu .. maşallahgünaydın kızlar ..
çok şükür herzaman mesaj atmış ceyda gelmiş dünyaya:))))epidurelle normal yapıcaktı ya 8 cm e kadar açılma olmuş ama sancı geldiğinde bebeğin kalp atışlarında azalma olduğu için doktoru hemen sezeyana almış vee gece 01.55 de minik ceyda gelmişş..
minik kuş 52 cm 3150 gr mışikiside gayet iyi ve sağlıklarmış sizde haber vermemi istedi..
bugün arıycam akşama doğru yine yazarım size ..
darısı hepimizin başına kızlar.
oyy yerim ben miniği... seninkide büyümüşte ziyarete gidermiş .. nurcan helal olsun valla .. iyi yaptın gidip görmekle ..imkanım olsa bende görmeye giderdim ..kızlar şimdi hastaneden geldim ceydamız çooooooooooooooook tatlı maaşallah kırmızı kırmızı yanakları var ay bi güzeldi tam pamuk prenses beyazcıkda yüzü var :))))))) ama fazla duramadım malum benim kız basğır bağır her yerde orda da ağladı eve gelene kadar takside bile bağırdı
SELAM KIZLAR NE GÜZEL HERZAMAN SENİNLE KIZINI KUCAĞINA ALMIŞ DARISI HEPİMİZİN BAŞINA
BENDE HABERLER KÖTÜ 100 GR YÜKLEMEMDE YİNE YÜKSEK ÇIKTI ŞEKERİM
YARIN DİYETİSYENE GİDİYORUM BAKALIM NELER BEKLİYO BENİ
ÖYLE KİLOMDA YOK ŞEKERDENDE HAMİLELİK BOYUNCA SOĞUDUM ZATEN AMA NERDEN ÇIKTI BU ŞEKER ANLAMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?