canım görünürde iyiydi ama pek konuşamadım benim kz ağladı bide misafiride çoktu rahatsız etmek istemedimayy çok heycanlandım maaşallah kızımızaherzaman nasıldı umarım ağrısı yoktur. rabbim tüm dileyenlere nasip etsin umarım ben de sağlıkla alırım kucağıma.
alla alla .. gerçi artık büyüyor annesi ..ama tekmeler çok çok aşağıdaysa bir danış doktora .. benim son ay öyleydi .. ama her bebek her hamilelik farklı farklı olabiliyor .. umarım mühim değildir .. haber ver
[
sık giemediğimden yeni okudum .. canım benimm ..Allah analı babalı büyütsün ..sonradan aldık haberlerini
saol haber verdiğin için .. bak 3 kiloyu geçmiş ..endişe ediyordu .. maşallah
oyy yerim ben miniği... seninkide büyümüşte ziyarete gidermiş .. nurcan helal olsun valla .. iyi yaptın gidip görmekle ..imkanım olsa bende görmeye giderdim ..
ooo .. üzülme .. bak bizim mayıs annelerinde de öyle olan vardı senin gibi .. ama diyetle düzene girdi şekerleri .. 1-2 tanesi sadece insilün kullandı .. inş sadece diyet yeterl,i gelir ..
her zmanının doğumu nasıl geçmiş ben onu çok merak ediyorum
bu tpikteki tek normal doğuran o oldu galiba dimi??
ya bide benden önce gözdemmmm bide biri daha vardı o doğurdu sanki ayşecim
ama tam hatırlamıyorum
her zmanının doğumu nasıl geçmiş ben onu çok merak ediyorum
bu tpikteki tek normal doğuran o oldu galiba dimi??
ya bide benden önce gözdemmmm bide biri daha vardı o doğurdu sanki ayşecim
ama tam hatırlamıyorum
günaydın kızlar nasılsınız? tecrübeli olanlara bişey sorucam ilk hareketleri neye benziyor? arkadaşım böyle karıncalanma gibi bişey önce ne olduğunu anlayamamıştım dedi.. sizinkiler nasıldı? dün gece ilk kez böyle batma gibi değişik bişey hissettim de merak ettim...
arkadaşlar dün ultrasona girdim 3 kese göründü :)
kızlar rabbime şükürler olsun oğlumla evime geldim...salı günü sabah 10,30 da genel anestezi sezeryan ile 3100 gr. 49 cm mini mini bi oğluşum oldu ..Biraz sarılığımız var...Ve hiç sütümmm gelmio....Tavsiyeleriniz neler? Pompa aldık gene de yok....İçim parçalınıyo...
arkadaşlar dün ultrasona girdim 3 kese göründü :)
kızlar rabbime şükürler olsun oğlumla evime geldim...salı günü sabah 10,30 da genel anestezi sezeryan ile 3100 gr. 49 cm mini mini bi oğluşum oldu ..Biraz sarılığımız var...Ve hiç sütümmm gelmio....Tavsiyeleriniz neler? Pompa aldık gene de yok....İçim parçalınıyo...
merhaba kızlarr..
bende şimdi geldim doktordan plesantadaki bi durumdan dolayı beklemiycek erken gelicek dedi doktorum bayramdan önce alıcak sanırım 10 gün korkma dedi ama hayırlısı..
bebiş 49 cm 2400 gr olmuş bakalım cuma tekrar gidicem..
naber kızlar? bende yaramaz birşey yok çok şükür tembellik ediyorum evde.. ben eğer kısmet olursa bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum bugün bir tane numune yaptım bakalım beğenecek misiniz? bunun altına mıknatıs yapıştırıcam bir de hazır tülden keseler var onların üzerine dikip içlerine de badem şekeri koycam.. aynı çiçeklerden de kapı süsü yapmak istiyorum, ne dersiniz?Eki Görüntüle 240268
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?