Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayy çok heycanlandım maaşallah kızımıza herzaman nasıldı umarım ağrısı yoktur. rabbim tüm dileyenlere nasip etsin umarım ben de sağlıkla alırım kucağıma.
canım görünürde iyiydi ama pek konuşamadım benim kz ağladı bide misafiride çoktu rahatsız etmek istemedim

olsun canım bigün ayarlar hep bir buluşuruz kızlarımızı oynatırız :)))))))))))

her zmanının doğumu nasıl geçmiş ben onu çok merak ediyorum
bu tpikteki tek normal doğuran o oldu galiba dimi??
ya bide benden önce gözdemmmm bide biri daha vardı o doğurdu sanki ayşecim
ama tam hatırlamıyorum

bildiğim kadarıyla normal doğum yapamadı
son anda bebeğin kalp atışları zayıflayınca sezeryana almışlar
bebişin boyu kilosu yerindeydi ama maşallah

günaydın kızlar nasılsınız? tecrübeli olanlara bişey sorucam ilk hareketleri neye benziyor? arkadaşım böyle karıncalanma gibi bişey önce ne olduğunu anlayamamıştım dedi.. sizinkiler nasıldı? dün gece ilk kez böyle batma gibi değişik bişey hissettim de merak ettim...

daha eski olanları tanımadığım için eklememişimdir tatlım..

ayşem benimki şey gibiydi sanki karnımda gaz varmış gibi idi ama meğer onlar hareketmiş 2. doğumda daha iyi anladım ama ilkinde ne olduğumu anlamamıştım

kızlar rabbime şükürler olsun oğlumla evime geldim...salı günü sabah 10,30 da genel anestezi sezeryan ile 3100 gr. 49 cm mini mini bi oğluşum oldu ..Biraz sarılığımız var...Ve hiç sütümmm gelmio....Tavsiyeleriniz neler? Pompa aldık gene de yok....İçim parçalınıyo...

Allah analı babalı büyütsün..:) Bize de hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip olsun inşallah...Gözünüz aydın....

canım panik yapma gelir sütün inşallah
humananın süt artıcı çayından içince glmişti benim sütüm
48saatin sonunda bide rezene içiyorum hala bide malt içeceği

merhaba kızlarr..
bende şimdi geldim doktordan plesantadaki bi durumdan dolayı beklemiycek erken gelicek dedi doktorum bayramdan önce alıcak sanırım 10 gün korkma dedi ama hayırlısı..
bebiş 49 cm 2400 gr olmuş bakalım cuma tekrar gidicem..

hadi hakkında hayırlısı bayram şekerin geliyor desene :))) Allah kolyalık versin bir avazda kurtarsın canım..

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40
7-)espoir_fr & Emir ve Rana& 28/06/2011 & saat 17:58
ceydda & Ceyda & 23/06/2011 & saat 13:10
9-)sabriya & Ecrin Asmin &15/06/2011 & saat 10:15
10-)lila 19/07/2011 & saat 12:50
11-)herzaman_seninle&Ceyda &12/08/2011 &saat 0112:
12-)gözdemmmmm& &09/08/20011 & saat 10:30

naber kızlar? bende yaramaz birşey yok çok şükür tembellik ediyorum evde.. ben eğer kısmet olursa bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum bugün bir tane numune yaptım bakalım beğenecek misiniz? bunun altına mıknatıs yapıştırıcam bir de hazır tülden keseler var onların üzerine dikip içlerine de badem şekeri koycam.. aynı çiçeklerden de kapı süsü yapmak istiyorum, ne dersiniz?Eki Görüntüle 240268

Herzaman seninle ve gozdem gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun gozdecim gecmisolsun Benin bebekte sarilik oldu bolbol emzirmen lazim acele Etme sutun gelir sutlu tatli uyku ve su bunlar sut Icin birebir bizde allahin izniyle 1aylik olduk nevra nurcan dr nezaman gidiyorduk muayne icin kendim icin

ayşecim bence gayet güzel pembelerde kullanırsın çok tatlı olur.eliden giliyosa ne güzel işte ben iğneye iplik bile geçiremeyenlerdenim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…