naber kızlar? bende yaramaz birşey yok çok şükür tembellik ediyorum evde.. ben eğer kısmet olursa bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum bugün bir tane numune yaptım bakalım beğenecek misiniz? bunun altına mıknatıs yapıştırıcam bir de hazır tülden keseler var onların üzerine dikip içlerine de badem şekeri koycam.. aynı çiçeklerden de kapı süsü yapmak istiyorum, ne dersiniz?Eki Görüntüle 240268
merhaba kızlarr..
bende şimdi geldim doktordan plesantadaki bi durumdan dolayı beklemiycek erken gelicek dedi doktorum bayramdan önce alıcak sanırım 10 gün korkma dedi ama hayırlısı..
bebiş 49 cm 2400 gr olmuş bakalım cuma tekrar gidicem..
sonradan daha düzgün bir kalıp yaptım yenileri daha düzgün olur sanırım.. boşver ben de pek beceremem bişey heves ettim işte yoksa herşeyin hazırı varayşecim bence gayet güzel pembelerde kullanırsın çok tatlı olur.eliden giliyosa ne güzel işte ben iğneye iplik bile geçiremeyenlerdenim:)
evet keçe bir de kapı süsü yapmaya çalışıcam aynı çiçeklerden bakalım becerebilecek miyim..keçe sanırım malzemesı.degısık kızada uygun
bugun aktardan kakao yagı ve badem yagı aldım catlaklar ıcın.ıkısını karıstırırsam daha faydalı olurmus.doktora sormadım ama bı sıkıntı yaratmaz herhalde:44:.sızler ne zaman basladınız neler kullandınız catlaklar ıcın acaba?????????
ay canım hayırlısı olsun ama tehlikeyi atlattın nasıl olsa
benimkler 31. haftada doğdular biliyosun benimkilerin yanında kocaman olur
ayyy heyecanlandım şimdi eksiklerini tamamla çantanı hazırla
nolur nolmaz dimi??? çok sevindim ya doğum listesi kalablıklaşıyo
gözdemmm tebrikler canım sağlıkla büyüt inşallah
canım panik yapma gelir sütün inşallah
humananın süt artıcı çayından içince glmişti benim sütüm
48saatin sonunda bide rezene içiyorum hala bide malt içeceği
Allah analı babalı büyütsün..:) Bize de hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip olsun inşallah...Gözünüz aydın....
Herzaman seninle ve gozdem gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun gozdecim gecmisolsun Benin bebekte sarilik oldu bolbol emzirmen lazim acele Etme sutun gelir sutlu tatli uyku ve su bunlar sut Icin birebir bizde allahin izniyle 1aylik olduk nevra nurcan dr nezaman gidiyorduk muayne icin kendim icin
bugun aktardan kakao yagı ve badem yagı aldım catlaklar ıcın.ıkısını karıstırırsam daha faydalı olurmus.doktora sormadım ama bı sıkıntı yaratmaz herhalde:44:.sızler ne zaman basladınız neler kullandınız catlaklar ıcın acaba?????????
Arkadasim mrb Badem yagi tuy yapiyor bebek yagi kullan bence
olemı zaten baya tuylenme oldu gobek etrafımda.tsk ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?