Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

keçe sanırım malzemesı.degısık kızada uygun

bugun aktardan kakao yagı ve badem yagı aldım catlaklar ıcın.ıkısını karıstırırsam daha faydalı olurmus.doktora sormadım ama bı sıkıntı yaratmaz herhalde:44:.sızler ne zaman basladınız neler kullandınız catlaklar ıcın acaba?????????

ay canım hayırlısı olsun ama tehlikeyi atlattın nasıl olsa
benimkler 31. haftada doğdular biliyosun benimkilerin yanında kocaman olur
ayyy heyecanlandım şimdi eksiklerini tamamla çantanı hazırla
nolur nolmaz dimi??? çok sevindim ya doğum listesi kalablıklaşıyo

ayşecim bence gayet güzel pembelerde kullanırsın çok tatlı olur.eliden giliyosa ne güzel işte ben iğneye iplik bile geçiremeyenlerdenim:)
sonradan daha düzgün bir kalıp yaptım yenileri daha düzgün olur sanırım.. boşver ben de pek beceremem bişey heves ettim işte yoksa herşeyin hazırı var
keçe sanırım malzemesı.degısık kızada uygun
evet keçe bir de kapı süsü yapmaya çalışıcam aynı çiçeklerden bakalım becerebilecek miyim..

ben de çatlak için değil de gögüslerimin sızısını alsın diye kayısı yağı sürüyorum ben de kimseye sormadım tv.de görmüştüm sanki iyi geliyor acısını alıyor hem de çok güzel kokuyor..

yaaa bana da sıra gelsiiin benim kuzum da gelsin zaman çabuk geçsiiin..

gözdemmm tebrikler canım sağlıkla büyüt inşallah

canım panik yapma gelir sütün inşallah
humananın süt artıcı çayından içince glmişti benim sütüm
48saatin sonunda bide rezene içiyorum hala bide malt içeceği

Allah analı babalı büyütsün..:) Bize de hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğurmak nasip olsun inşallah...Gözünüz aydın....

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...Bebişleri hala gelmeyenlere Rabbim sağlıkla bu duyguyu tattırsın...Olanların kini Allah bağışlasın....

Zeynep, sende galiba kullan at çamaşırlardan almıştın..Yanına mutlaka normal çamaşırda al onlar çok kullanışsız...Bu arada o kadar hazırlanmıştım taçlar bilmem ne , ilk gün ziyarete gelenleri bile hatırlamıyorum:))) Hepsi boş...

ben de çatlak için değil de gögüslerimin sızısını alsın diye kayısı yağı sürüyorum ben de kimseye sormadım tv.de görmüştüm sanki iyi geliyor acısını alıyor hem de çok güzel kokuyor..[/QUOTE]

aa benımde sızlıyo ucları haklısın ıyı oldu soyledıgın bende alayım.saolasın

Zeynep, sende galiba kullan at çamaşırlardan almıştın..Yanına mutlaka normal çamaşırda al onlar çok kullanışsız...Bu arada o kadar hazırlanmıştım taçlar bilmem ne , ilk gün ziyarete gelenleri bile hatırlamıyorum:))) Hepsi boş...[/QUOTE]

analı babalı buyusun mınık hanım ınsallahsende evde takarsın gelenlere arkadasım uzulme:)

Kızlar ekleyen kişi benide ekleyebilirmi acaba? sanırım ayşe sen ekliyorsun canım :)

Bursa Pembe Mavi tüp bebek merkezinde yaptırdık. ımmm başka ne yazmam gerekiyorr? bende bundan sonra burayı takip edicem inş. :80:

Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum. ama kordon dolanmasından çok korkuyorum. ne olacak bu halim bilmiyorum

Allah'ım hangisi hakkımızda hayırlısıysa onu nasib et diyorum :26:

Arkadasim mrb Badem yagi tuy yapiyor bebek yagi kullan bence

Ayyy bi gün giremedim, neler neler olmuş,,, ne muhabbetler edilmiş :))) Doğum yapan arkadaşımız; hayırlı olsun tatlım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Yuvanızda huzur daim olsuun...

Ayşecim o kot şortu giydiği günlerde var yaaaa... Tam ısırmalık olur o yaaa :))) yirim yirim :)

Bana bi akıl verin nolur kızlar...
Yüzümdeki şeftali tüyleri bile uzadı... kivi gibi olcam yakında...
Boynumda, göğüs uçlarımda ve karnımdakiler gittikçe çoğalıyo... Hem de siyahlar (( Bacaklarım v.s. de daha çabuk uzuyooo
napmalıyım yaaa?

Kızlar topiğinizi mutlulukla okudum bebeklerinizi sağlıkla doğurmanız ve sevgiyle büyütmenizi diliyorum.Aranızda 40 yaş ve üstünde olanlar varmı diye.Lütfen varsa cevap verin ki bana da umut olsun.Sevgiler...

Gozdem tebrik ederim gözünüz aydin Allah anali babali büyütsun.
Ay ne güzel dogumlar pes pese zaman ne çabuk geçiyor.
Insallah hamile olan arkadaslarada çabuk geçer sag saglim kavusurlar bebislerine.

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer----------------umut tüp bebek------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------17.haftası -------2 ERKEK
5-) judith_mc-------------umut tüp bebek-----------24.hafta----------KIZ
6-) prizeprize-------------Ankara genart------------ -33.hafta----------ERKEK
7-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.----------20.hafta ---------ERKEK
Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------17.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
9-) melekkose------------Memorial--------------------21. hafta--------KIZ---------Almira
10-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
11-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
12-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
13-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------37.hafta----------kız
14-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
15-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
16-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------18.hafta----------KIZ
17-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------14.hafta
1ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
19-)sena81--------------Memorial------------------------12.hafta
20-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------24.hafta-----KIZ
21-)burcusafak08-------Avrupa Şafak Hst.--------------34.hafta------KIZ---Zeynep Ece
22-)acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
23-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------19.hafta-------KIZ
24-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
25-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------32.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
26-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------28.hafta----KIZ------Elif Gökçe

Son düzenleme:
hoşgeldin güzel anne.. nasılsınız? Allah meleğini ömür boyu korusun hep güzel günlerini göstersin sana.. ikinizi de kucaklıyor öpüyorum..

mrb kızlar...
kaç gündür yokluğunuzu çekiyorum ama yüzüne mutlulukla baktığım bebeğim akımı alıp götüryo
inanınki böyle duygulara kapılacağımı tahmin edemezdim
emzirdim az önce ve uyuttum şuan uyuyo yavrum sizlere göz ucuylada olsa bi bakayım dedi
hepinizi çok merak ediyorum
yokluğumda doğumlar olmuştur muhakkak
bekleyenlerede sabır diliyorum Allah biran önce zamnında bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
yarın bebeğimin ve benim kontrolmüz var inş sorunsuz atlatırız kontrolümüzüde hayırlısıyla
uykuyu çok seven birisi olarak
gece uykusuzluğunun bu kadar tatlı olacağını hiç tahmin edemezdim...
sizleri takip etmek istiyorum ve elimden geldiğince takip edicem
en kısa zamandada doğum hikayemi paylaşıcam fıstıklar şimdilik bu kadar hepinizi kızımla kokulu öptük...
eğerki sormak istediğiniz bişi olursa özelime msj atarsınız çünkü tek tek yorumları okuyamayabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…