neyse enn fazla 3 hafta daha kaşınırsın sonra geçer ya sabır uyuzluuuuuuValla durum iyiyse yapın canım. Eşimle kardeş gibi olmaktan bıktım ben valla:89: gerçi şu an canımın derdine düştüm, hiç onu düşünecek halim yok. ama hiç bir zaman kardeş gibi olmayıda istemezdim.
Bu içten gelen bi kaşıntı olduğu için vermedi canım. Akşam yatarken iki kapsül ilaç içiyorum. Karaciğerimdeki şey düzelirse kaşıntı kendiğinden geçicek zaten. Yoksa 3 hafta daha kurdeşen dökmüş gibi aşın dur. uyuz oldum mu desem acaba
valla hormonlardan sanırım olmuyorken zorla yumurtlama günlerimde olurdu ama şimdi canım istiyor aynen benim de eşim tırsıyor bende bir cesaret bir cesaretKızlar valla benim halimi biliyosunuz zaten, doktorumuz yok. Eh okuduğumuz kadarıyla kitaplardan, netten v.s kanama, düşük riski yoksa olabilirmiş ya nınınıııııı :)))) Biz de aynen devam vallayassak massak yapamıyoz...
yani bi de, gebelikte biliyosunuz hormonlar daha bi coşuyo falan :78: Ben yapamıyorum ya kardeş gibi... Yani eşim bile bazen diyo acaba zararı olur mu? Ben diyorum olmaz olmazZaten akrep burcu bi kadınım
benim kullanan arkadaşlarım medelayı övdüler onun küçüğü var 150tl civarı ondan sipariş ettim ben e-bebekten yarın filan gelir sanırım, birtek bildiğim elektrikli olanlar iyiymiş ama elle çalışanları kullanmak çok zormuş..Canlar, göğüs pompası almayı düşünüyorum da... Kullanıp memnun olduğunuz bi marka var mı? Benim arkadaşım lansinohu tavsiye etti.. o da 200 liradan başlıyo... kraftın var bi de bugün taffybaby.com da 79 mu ne. sizce napim?
hadi hayırlısı bakalım :) bende oyun parkını almadım daha bekliyorum indirime girer belki diye.kargo ücretiyle pahalıya geliyo şuanda.
onun içine yatak yorgan uyku seti falan yaptırıcaz burda bakalım onu araştırıyoruz annemle.terziler yapıyomuş.
ne çok alınacak şey varmış yav :) ben sadece kıyafet alabildim şuana kadar.neyseki hergün bişeyler bakıyorum netten kafaya yerleştiriyorum eksikleri :)
Biz çok az şey aldık ya kızlar.
Bebek oda takımını, hast. çıkışlarını, yeleklerini, kıyafetlerini, battaniyelerini, eşofman takımlarını yorgan ve nevresimlerini annemler aldı.
ben iki biberon, bir emzik, burun aspiratörü, tırnak makası, tarak. bebek çantası içinde bakım ürünleride vardı. Bi paket prima yeni doğan beyaz bez. uni baby yeni doğan ıslak mendil. bebek küveti kova maşrapa. iki adet hast. çıkışı iki tane tulum aldım. Başkada bişey almadım. Hediye gelir die kıyafet çok almadık.. Bebek arabası, araba koltuğu vs. o şeyleride doğduktan sonra almak istiyorum. İnş. onlar sağ salim doğsunlarda her şeyleri olur.
Biz çok az şey aldık ya kızlar.
Bebek oda takımını, hast. çıkışlarını, yeleklerini, kıyafetlerini, battaniyelerini, eşofman takımlarını yorgan ve nevresimlerini annemler aldı.
ben iki biberon, bir emzik, burun aspiratörü, tırnak makası, tarak. bebek çantası içinde bakım ürünleride vardı. Bi paket prima yeni doğan beyaz bez. uni baby yeni doğan ıslak mendil. bebek küveti kova maşrapa. iki adet hast. çıkışı iki tane tulum aldım. Başkada bişey almadım. Hediye gelir die kıyafet çok almadık.. Bebek arabası, araba koltuğu vs. o şeyleride doğduktan sonra almak istiyorum. İnş. onlar sağ salim doğsunlarda her şeyleri olur.
ben epey bişeyi hallettim gibi kalanlar için de liste yaptım alıyorum hergün bir iki parça.. ama kıyafet işini abarttım galiba tam olarak kaç tane ne aldım onu da bilmiyorum, ay sonu odası kurulacak o zaman aldıklarımı açıp bakıcam ne var ne yok..
teşekkürler canımAh ah geçmez zaman bilirim :))) Güzel güzel büyüyolar ya annesi, ondan öyle karnın kasılıyo. eh kolay diil iki tane :) Ben bebe yağı sürüyorum hergün. gerçi çatlayacağı varsa, hiçbişiy fayda etmezmiş... En azından nemli tutuyo ve daha rahatım sanki. tavsiye ederim...
Özledik seni canım ya. Allah kolaylık versin sana. Tecrübelerine muhtacım inan. fırsatını bulduğun bi zaman paylaşırsan, çok memnun olurum valla...
Öpüyorum ben de seni ve prensesini :)
Maşallah ya ne güzel. Az kalmışşşşş :)))) Allah sağlıkla kavuştursun sizi de inşallah. herşey yolunda gider umarım...
yasak değil ama insanın bişey yapası gelmiyo bide zor kavuşunca zarar vericem korkusu oldu bizdeGünaydın Herkese :)
Kızlar ya özel olmazsa bişiy sorucam:78:
Eşinizle aranız nasıl? Yani hanii, yatak, gece v.s. v.s....Doktorlarınız yasak dedi mi?
maşallah az kalmış . sağlıkla inş.
saolun kızlar :)amiiin darısı başımıza canım bir yandan sanki hızlı geçiyor zaman ama bir yandan da geçmek bilmiyor :)))
:))))) bizim öncekinden dah iyi vallaa.. bu bebek meselesi yüzünden iyice soğumuştuk şimdi düzeldi, doktor da serbest dedi yalnız son haftalarda olmaz dedi zaten göbeğim çıkınca nasıl olacak ki...
medela elektrikli olanı tavsiye ediyo herkes çok kullanışlıymışCanlar, göğüs pompası almayı düşünüyorum da... Kullanıp memnun olduğunuz bi marka var mı? Benim arkadaşım lansinohu tavsiye etti.. o da 200 liradan başlıyo... kraftın var bi de bugün taffybaby.com da 79 mu ne. sizce napim?
almadım sebamed iyi diyorlar onlar bayatlar belki diye en sona bıraktım gerçi mothercarede indirim vardı bakım çantası 25 mi neydi elim gitti ama kimseyi de duymadım mothercare kullananaysecim kıyafet işini galiba bende abarttım :)) her gittiğimde bişey aldım dayanamadım.şimdide kışlıklar baktım yeni yeni çıkıyo onlarda gözüm kalıyo aldıklarım ince gibi geldi sanki :))
sen bakım ürünlerini aldın mı cnm?
almadım sebamed iyi diyorlar onlar bayatlar belki diye en sona bıraktım gerçi mothercarede indirim vardı bakım çantası 25 mi neydi elim gitti ama kimseyi de duymadım mothercare kullanan
ben bakmıyorum artık kışlıklara falan olan oldu daha alamam giyemez çabuk büyür diyor herkes..
bir de ben çalıştığım için emiz.ğe ve biberona alışması lazım biberon aldım 3 tane 1i chicco 2si dr.browns ama emziği bilemiyorum senin bir fikrin var mı?
bir de şu yan yatırmak için yastıklar varmış onlar hakkında fikri olan???
slm kızlar bende tüp bebek düşünüyorum
kasım yada aralık gibi merkez araştırıyorum
batı bahatta tedavi gürüp hamile kalan varmı acaba aranızda
bide fertijin tüp bebk merkezinde tedavi olan varmı
cevap larınız için tşk ler
he he doğru demiş bide ben 9 ay hamilelik geçirdim daha önce anlamama gibi bi şey yok bebiş yavaş vuruyodu şimdi haşerenin teki rahmetli oğlum deli gibi vurrdu topaçgibide doğmuştu maaşallah hiç durmazdı maaşallahsağolsun arkadaşlar da yazıp beni rahatlattılar galiba düzenli hareket etmesi için henüz erken zaten daha öyle tekme gibi değil hareketleri hala hafif seyirme gibi belki oldu ben fark etmedim ama 3 hafta sonra falan karşılaşırsam böyle bir durumla beklemem giderim doktora okudum gebelik.org da on kez hareket etmesini bekleyin on hareketi yapması 1 saatten uzun sürüyorsa hemen doktora gidin yazıyordu ama sanırım 24. haftadan sonra falan o kadar net olacak hareketi.. dün asumana gittim canım çok sıkkındı o da seni hatırlattı bana nurcan kaç aylıktı oynamazdı hep doktora giderdi biz de bebek uslu olacak sanırdık bak şimdi nassıl oldu zilli diye senin kızın kulaklarını çınlattık :)))
kızlar ben çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum.bikaç gün giremem merak etmeyin.yaz günü nerden çıktı anlamadım yaa(
neyseki bebeğe geçmiyomuş nette öyle yazıyo.
aysecim boşuna sıkıntı yapma kendine ben 25.haftaya giriyorum 2 haftadır belirgin daha hareketleri.1 hafta bile çok farkediyo inan.yeni hissettiğimde benimde kaç gün kıpırdamadı.ben de şizofren gibi kaan kocatepeden öğrenmiştim bakınca meğerse normalmiş.bide ben turkcele üye olmuştum günlük msjlar geliyo hamileliğimle ilgili hepsi tutuyo resmen.hemde ücretsiz cnm.sende msj at bak çok rahatlatıyo insanı :)
normal canım dert etme büyük parçalarda düşecek ilerde korkmaarkadaşlar son 10 gündür crınone jel geri döndüğünde eskisi gibi beyaz değil koyurenk bir hal aldı ve içinde siyah parçacıklarla geliyo bu neden olabilir acaba korkmaya başladım sizdede oldumu böyle bir durum. :18:
canım herkezin sütü gelecek diye bişi yok ama bol su iç ve gündüz uyuarkadşlar merhaba gecenini bu saatinde burdayım çünkü bebişime mama veriyorum ama bi yandanda vicdan azabı çekiorum. arkasaşlar sütüm yetmio sanki,bende mama veriorum hemen mışıl mışıl uyuyo hiç bi doktora da danışmadım dah doktorumuzda yok biraz önce
ki göğsümü de sağdım 45 ml ancak çıktı biberonla ölçtüm, sizler süt olması çoğalması için neler yapıosunuz, mama kullanıomusunuz doktora sordunuz mu ne diolar (yani ne biliim kullanılabilir mi)hangi marka kullanıosunuz (ben sma 1 aldım netten okuduğum bilgilerle), bide ankarada olanlar çocuk doktoru önerebilirler mi?
doğum zamanı gelenlere allah kolaylıklar versin sağlıcakla alın bebişlerinizi kucaklarınıza,
ben doğumm hikayuemden bahsetmedim sanırım işinize yarar biş olur belki, benim beklenmeye bir zaman da lavaboda kanla karışık bir sıvı geldi ardında hemen su boşalması oldu bu gece saat11 de falan oluo hemen hastaneye gittik tabi işte kayıt falan filan derken yatırdıla r beni serum falan verdiler iki torba bu arada halen su, kan gidio ve tabii aynı anda nst, sancım hemen hemn hemn hiç yoktu sonra saat 3 e falan geliodu sezeryan yapalım dediler (çocuk 3800 gr dı omuzu falan takılabilir zedelenebilir risk almayalım dediler) derken saat 3.20 de falan sezryana girdim spinal yaptılar belden oturarak iğne yaptılar sadece belden aşağının uyuşacağını sölediler ama ben hiçibişi duymak görmek istemiorum die adeta yalvardım ( çünkü basılarından duydum neşterin karnına değdini falan hissedebiliomuşssun) nese dediğim gibi de spinaldim ama genel anestezi gibi bayıldım (zaten operasyon bittiğinde kendi aralarında konuşuolardı spinalmi die biride evet spinal ama gel gibi oldu flan die) herhalde 4.30 falan dı çıktığımda odama getirdiler özellikle bacaklarımı hiistmiodum sabah 7.30 -8 gibi tnmaolarak hissetmeye başladım öğlen kontrolageldiler oturttular yürüttüler falan (sizlerde sakın ağrı oluo die korkak alıştırmayın kendinizi heme kalkmaya bakın) ilk gin biraz öne eğik yürüdüm ama 2. ün doğruldum diebilirim acıda fazla yoktu (sadece öksürürken yanma oluodu), yalnız inanılmaz bi boyun ve baş ağrısı çeliodum zaman zaman (doktorum operasyon sırasında boyun arkaya atılıo ve boğazdan hortum zokulduğu için ağrıyabilr geçer dedi) eve geldim aynı baktım geçmio acile gittim ve 2 paket serum verdiler bide evde kullanmam için ağrı kesici kafein hapı falan kullan geçmezse beyin tomosu çekicez dediler ama çok şükür geçti( sizlerinde önerilerinizi almıştım teşekkürler) şimdide 15 günlük olduk işte bu süt ve mama olayı sıkıntı verio bende haberler böle işte....
bu arada cumartesi günü kalp atışlarını duyduk yaaa nasıl bi mutluluktu yaşayan arkadaşlar bilir çok şükür Allahım bu mutluluğuda yaşattı inşallah kucağıza almayıda nasip eder içimde yaşayan bi canlı olduğunu o binicik noktayı kalbi görmek bi mucize
cevabın için çok saol allah razı olsunsöylediğin merkezleri hiç duymadım nerede oldukları hakkındada birşey yazmamışsın. İNŞALLAH güzel MEVLAM tedavini pozitif sonuçlandırır canım hakkında neresi hayırlı ise orası nasip olur İNŞALLAH.
Ah ah geçmez zaman bilirim :))) Güzel güzel büyüyolar ya annesi, ondan öyle karnın kasılıyo. eh kolay diil iki tane :) Ben bebe yağı sürüyorum hergün. gerçi çatlayacağı varsa, hiçbişiy fayda etmezmiş... En azından nemli tutuyo ve daha rahatım sanki. tavsiye ederim...
evet buyumusler21 cm boyları bırı 303 bırı 285gr olmuslar ıyı dedı drumuz.cok hareketlıler ıkısıde yandın dedı dr dogru duzgun poz alamadık oyuzden neyse 2 hafta sonra ayrıntınlıya gırcem ıns.bole ıste bu sefer hasret uzun surmıcek cnm bıde senınkıler 450 ser gramdı ya hanı ne kadarlıktın ozaman acaba???????
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------22.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------22.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------30.hafta-----KIZ
6-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------25.hafta-------KIZ
7-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------37.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
9-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
10-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------22.hafta---KIZ
11-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
12-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK
Canlar, göğüs pompası almayı düşünüyorum da... Kullanıp memnun olduğunuz bi marka var mı? Benim arkadaşım lansinohu tavsiye etti.. o da 200 liradan başlıyo... kraftın var bi de bugün taffybaby.com da 79 mu ne. sizce napim?
Günaydın Herkese :)
Kızlar ya özel olmazsa bişiy sorucam:78:
Eşinizle aranız nasıl? Yani hanii, yatak, gece v.s. v.s....Doktorlarınız yasak dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?