Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

neyse enn fazla 3 hafta daha kaşınırsın sonra geçer ya sabır uyuzluuuuuu
valla hormonlardan sanırım olmuyorken zorla yumurtlama günlerimde olurdu ama şimdi canım istiyor aynen benim de eşim tırsıyor bende bir cesaret bir cesaret
benim kullanan arkadaşlarım medelayı övdüler onun küçüğü var 150tl civarı ondan sipariş ettim ben e-bebekten yarın filan gelir sanırım, birtek bildiğim elektrikli olanlar iyiymiş ama elle çalışanları kullanmak çok zormuş..

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------22.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------22.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------25.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------30.hafta-----KIZ
6-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------25.hafta-------KIZ
7-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------37.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
9-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
10-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------22.hafta---KIZ
11-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
12-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK

ben epey bişeyi hallettim gibi kalanlar için de liste yaptım alıyorum hergün bir iki parça.. ama kıyafet işini abarttım galiba tam olarak kaç tane ne aldım onu da bilmiyorum, ay sonu odası kurulacak o zaman aldıklarımı açıp bakıcam ne var ne yok..

araba koltuğunu hastaneden gelirken lazım oluyor dediler aldım ben, şu ikili set olanlardan ana kucağı ve araba beraber.. anacım herşey çok pahalı... almakla da bitmiyor ki..

bebek çantası bakım ürünleriyle hangi markanınkini aldın cnm? bebek arabasıyla anakucağı takımı gördük bizde chicco da ama almadık erken diye kampanyası devam ediyo hala düşünürseniz.kullanışlı bişey baya.

aysecim kıyafet işini galiba bende abarttım :)) her gittiğimde bişey aldım dayanamadım.şimdide kışlıklar baktım yeni yeni çıkıyo onlarda gözüm kalıyo aldıklarım ince gibi geldi sanki :))
sen bakım ürünlerini aldın mı cnm?

teşekkürler canım
Günaydın Herkese :)

Kızlar ya özel olmazsa bişiy sorucam:78:
Eşinizle aranız nasıl? Yani hanii, yatak, gece v.s. v.s.... Doktorlarınız yasak dedi mi?
yasak değil ama insanın bişey yapası gelmiyo bide zor kavuşunca zarar vericem korkusu oldu bizde
artık ev arkadaşı gibi yaşıyoruz
maşallah az kalmış . sağlıkla inş.

saolun kızlar :)
medela elektrikli olanı tavsiye ediyo herkes çok kullanışlıymış

almadım sebamed iyi diyorlar onlar bayatlar belki diye en sona bıraktım gerçi mothercarede indirim vardı bakım çantası 25 mi neydi elim gitti ama kimseyi de duymadım mothercare kullanan
ben bakmıyorum artık kışlıklara falan olan oldu daha alamam giyemez çabuk büyür diyor herkes..
bir de ben çalıştığım için emiz.ğe ve biberona alışması lazım biberon aldım 3 tane 1i chicco 2si dr.browns ama emziği bilemiyorum senin bir fikrin var mı?
bir de şu yan yatırmak için yastıklar varmış onlar hakkında fikri olan???

slm kızlar bende tüp bebek düşünüyorum
kasım yada aralık gibi merkez araştırıyorum
batı bahatta tedavi gürüp hamile kalan varmı acaba aranızda
bide fertijin tüp bebk merkezinde tedavi olan varmı
cevap larınız için tşk ler

evet mothercare i bende duymadığım için almadım doğrusu.biberonda ve emzikte silikon iimiş kauçuk almayın diyolar onu biliyorum.bide son günlerde tvde biberonu cam kullanın diyolar ama ne kadar kullanışlı olur bilmem.sonuçta chicco ve aventin bpa sız biberonları var onlar ii diyolar.galiba bende onlardan alırım.yan yatırma yastığı da bebedorun iyiymiş cnm onu tavsiye ediyolar genelde.hepsiburda da görmüştüm bende.

söylediğin merkezleri hiç duymadım nerede oldukları hakkındada birşey yazmamışsın. İNŞALLAH güzel MEVLAM tedavini pozitif sonuçlandırır canım hakkında neresi hayırlı ise orası nasip olur İNŞALLAH.

he he doğru demiş bide ben 9 ay hamilelik geçirdim daha önce anlamama gibi bi şey yok bebiş yavaş vuruyodu şimdi haşerenin teki rahmetli oğlum deli gibi vurrdu topaçgibide doğmuştu maaşallah hiç durmazdı maaşallah

geçmiş olsun canım

normal canım dert etme büyük parçalarda düşecek ilerde korkma
canım herkezin sütü gelecek diye bişi yok ama bol su iç ve gündüz uyu

gözün aydın kucağına almakta nasip olsun

cevabın için çok saol allah razı olsun
ben 6 yıllık evliyim ve 3 aşılama 2 tüp yaptım olmadı malesef
batıbahat hospital istanbul sultangazide
fertijinde istanbul etilerde
ferticin baya meşur bir berkez duymadığına şaşırdım
amin inşallah hayırlısı ne ise o olsun

e göbüşün büyüyor kuzum ya çatlak kremi yada kayısı yağı sür bol bol çatlamasın..[/QUOTE]

evet kullanıyorum aslında badem yagı kakao yagı bıde bebe yagı sımdı kremde alıcam bakalım

Son düzenleme:

biz 20 haftadayız arkadasım

medela var en ıyısı elektrıklı. bende eltımınkını alıcam.onda olmasaydı medıkaller var kıralıcaktım pahalı oldugu ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…