sanada günaydın canım. ha şizofren bizde yasağımızı kendimiz koyduk mihrimah ne diyorsa yanen katılıyorum
meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----
1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------22.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------22.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------30.hafta-----KIZ
6-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------25.hafta-------KIZ
7-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------37.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
9-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
10-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------22.hafta---KIZ
11-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
12-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK
Listeyi kıslatmışsın? bi kaç kişiyi daha attın heralde :)
mihrimah tahlil sonuçaların çıktı mı cnm?kaşıntın çokmuş galiba?normal doğum mu olacak şimdi?
hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inş.cnm az kalmış maşallah :)
Evet canım. Karnımı yırta yırta kaşımak istiyorum. Cumartesi tahlilimi yenilycek Dr. eğer geçmesse 39. haftada doğurtturcam erken doğum olcak die. 39 da erken doğummmu olurmuş
Şu an karaciğerimdeki olay bebeğe zarar verecek kadar yüksek değilmiş, ama yükselebilirmişte. Tedavi olumlu yanıt vermesse. Artık nasşşb kısmet. Erken olmadıya. Gebeliğimin başlarında felan. Elh. şu andan sonra korkmuyorum bu olaydan. Rabbime binlerce şükürler olsun
:))))) çok sertimdir gelmeyeni atarımlisteyi kıslatmışsın? Bi kaç kişiyi daha attın heralde :)
günaydın kızlar biz geldik :) çok şükür bugün daha iiz.kaç gündür mahvolduk geceleri uyuyamadık ne zormuş grip yaa.ilaçda alamayınca çok zorlandık.aman dikkat edin hasta olmayın kızlar.bol bol ballı,limonlu ıhlamur içtik o iyi geldi galiba.
şizofrencim biz de kendi yasağımızı kendimiz koyduk cnm.zaten benim 13.haftada kanamam olunca doktor yasaklamıştı.o güne kadar zaten girmemiştik o günden sonra da hiç aklımıza gelmedi doğrusu.bekarlığa dönüş yaptık anlayacağın
benim arkadaşım da da aynı sorun olmuştu.o bekleyemedi 37.haftada sezeryanla aldılar.doktorun normal olsun diye bekletiyodur bence cnm senide.hayırlısı olsun rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.
Ben şimdilik idare ediyorum.
Dr bebeği zararı olmassa bekliycez dedi. yoksa sen kaşın dur bananae dedi
:))))) çok sertimdir gelmeyeni atarım
geçmiş olsuuun...
Bir devam eden biz varız galiba bu işlere
e kaşıntın için bi merhem falan vermedi mi beni böcek sokunca kaşıntıyı alsın diye vermişti bişey yoksa kaşırken bacağımı kopartacaktım :))
Kızlar valla benim halimi biliyosunuz zaten, doktorumuz yok. Eh okuduğumuz kadarıyla kitaplardan, netten v.s kanama, düşük riski yoksa olabilirmiş ya nınınıııııı :)))) Biz de aynen devam vallayassak massak yapamıyoz...
yani bi de, gebelikte biliyosunuz hormonlar daha bi coşuyo falan :78: Ben yapamıyorum ya kardeş gibi... Yani eşim bile bazen diyo acaba zararı olur mu? Ben diyorum olmaz olmazZaten akrep burcu bi kadınım
günaydın kızlar biz geldik :) çok şükür bugün daha iiz.kaç gündür mahvolduk geceleri uyuyamadık ne zormuş grip yaa.ilaçda alamayınca çok zorlandık.aman dikkat edin hasta olmayın kızlar.bol bol ballı,limonlu ıhlamur içtik o iyi geldi galiba.
şizofrencim biz de kendi yasağımızı kendimiz koyduk cnm.zaten benim 13.haftada kanamam olunca doktor yasaklamıştı.o güne kadar zaten girmemiştik o günden sonra da hiç aklımıza gelmedi doğrusu.bekarlığa dönüş yaptık anlayacağın
Canlar, göğüs pompası almayı düşünüyorum da... Kullanıp memnun olduğunuz bi marka var mı? Benim arkadaşım lansinohu tavsiye etti.. o da 200 liradan başlıyo... kraftın var bi de bugün taffybaby.com da 79 mu ne. sizce napim?
sanada günaydın gerçi benim cevap biraz tünaydın oldu ama olsun :) çok geçmiş olsun tatlım iyileşmenize çok sevindim zorlanmışsınız ama neyseki geçmiş bizde bekarız
saol sen nasılsın manolyacım görüşmeyeli ? alışverişe başladınız mı?
bende iyiyim tatlım çok şükür ben başlamadım daha alış-verişe bir dahaki ay sonu İNŞALLAH.
hadi hayırlısı bakalım :) bende oyun parkını almadım daha bekliyorum indirime girer belki diye.kargo ücretiyle pahalıya geliyo şuanda.
onun içine yatak yorgan uyku seti falan yaptırıcaz burda bakalım onu araştırıyoruz annemle.terziler yapıyomuş.
ne çok alınacak şey varmış yav :) ben sadece kıyafet alabildim şuana kadar.neyseki hergün bişeyler bakıyorum netten kafaya yerleştiriyorum eksikleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?