Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

nette okudum son adet günü tarihi yaklaştığı zaman hafif lekelenme olurmuş ve bu gayet normalmiş bilmem sizde de oldu mu:44: jel o kanama yı durdurmayı da amaçlıyor sanırım ama senin ki minik karabiber tarzıysa sanırım tahriş ettin yatış pozisyonunda hafif görerek yap bence jeli....

bu arada herkeze çok teşekkür ederim,sağolun walla iyi ki warsınız :86: bugun aile hekimliğine hamilelik bildirmeye gittim yarın sabah doktorumun yapmadığı tahlillleri yaptıracam bugun doktorla konuştuktaa bana kendi doktorum hiç tahlil istemediydi beta hcg haricinde, yarın oraya kan vericem iştee öle
:94:

ayşe manolya ve tüm kzlar nasılsınız hep okuyorum sizi..
kızlar çok iyi dinlenin uyuyun valla banada diyolardı aman diyodum şimdi pişmanım:))
hepinizi çok kocaman öpüyorum..

evet canım benim gibi bi çok kişi yaşıyor bu sorunu ben 2 haftada çok kaptırmıştım kendimi ikizlere:)Diğer bebeğim sağlıkla gelir inş.Tek sorunsuz bebeğim büyüsün de artık ağrılara razıyım ne yapalım .

gec zaman gec yaaa:/1 ay oldu cımcımelerımı gormeyelı yarın gorucem ıns3 gundur karnımda kasıntı var acaba sebebı ne:44:bıde rahmımde cekılmeler var bugun basladı dua edın bana ıns bı sorun olmaz

kızlar çok iyi dinlenin uyuyun valla banada diyolardı aman diyodum şimdi pişmanım:))
biz de seni ve güzel kızını öpüyoruz özledim seni ama olsun prensesin önceliği var.. ben senin yerine de bol bol dinleniyorum canım..
gec zaman gec yaaa:/1 ay oldu cımcımelerımı gormeyelı yarın gorucem ıns3 gundur karnımda kasıntı var acaba sebebı ne:44:bıde rahmımde cekılmeler var bugun basladı dua edın bana ıns bı sorun olmaz

e göbüşün büyüyor kuzum ya çatlak kremi yada kayısı yağı sür bol bol çatlamasın..

günaydın kızlar 30. haftaya geldim çok şükür bu günlere
artık doğumu konuşmaya başladık doktorumla hala inanamıyorum
allah bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın

Ah ah geçmez zaman bilirim :))) Güzel güzel büyüyolar ya annesi, ondan öyle karnın kasılıyo. eh kolay diil iki tane :) Ben bebe yağı sürüyorum hergün. gerçi çatlayacağı varsa, hiçbişiy fayda etmezmiş... En azından nemli tutuyo ve daha rahatım sanki. tavsiye ederim...

Özledik seni canım ya. Allah kolaylık versin sana. Tecrübelerine muhtacım inan. fırsatını bulduğun bi zaman paylaşırsan, çok memnun olurum valla...
Öpüyorum ben de seni ve prensesini :)

Maşallah ya ne güzel. Az kalmışşşşş :)))) Allah sağlıkla kavuştursun sizi de inşallah. herşey yolunda gider umarım...

ay canım ya ALLAH'a şükür iyiyiz bir problem yok sen nasılsın kuzun nasıl? ALLAH yardımcın olsun tatlım ama ne kadar uyuyup dinlensekte depolanmıyorki :) İNŞALLAH o günlerde nasip olur bizlerede uykusuz kalırız :) onlar iyi olsunlarda gerisini boş ver bende öpüyorum seni ve kızını kendinize iyi bakın arada birde gel kızın uyurken

seni çok iyi anlıyorum canım bende ayda bir gidiyorum kontrole zaman geçmek bilmiyor özlüyorsun hatta bir ara gerçekten hamilemiyim diye bakıyorum göbüşüme :) İNŞALLAH herşey yolundadır tatlım kasıntılar çekmeler sızılar ağrılar hep oluyor tatlım hem bebek hem rahim büyüyor ya ondandır doktoruna söyle oda öyle diyecektir sana benim kontrolümde haftaya İNŞALLAH.

hayırlısıyla sağlıklısıyla vaktinde saatinde kucağınada alırsın İNŞALLAH canım.

AMİN canım ALLAH bir nefeste kurtarsın bizlerde göz açıp kapayıcaya kadar hayırlısıyla görürüz İNŞALLAH o günleri

Günaydın Herkese :)

Kızlar ya özel olmazsa bişiy sorucam:78:
Eşinizle aranız nasıl? Yani hanii, yatak, gece v.s. v.s.... Doktorlarınız yasak dedi mi?

sanada günaydın tatlım benim doktorum ne olsun nede olmasın demedi bizde birşey sormadık :)

Günaydınn kızlarr:80:

Amin Amin inş.

Eşinizle aranız nasıl? Yani hanii, yatak, gece v.s. v.s.... Doktorlarınız yasak dedi mi?

Bizde yasssakk, herşey yassak!!! biz koyduk Dr sormadık. Malum korku belasıı

amiiin darısı başımıza canım bir yandan sanki hızlı geçiyor zaman ama bir yandan da geçmek bilmiyor :)))

:))))) bizim öncekinden dah iyi vallaa.. bu bebek meselesi yüzünden iyice soğumuştuk şimdi düzeldi, doktor da serbest dedi yalnız son haftalarda olmaz dedi zaten göbeğim çıkınca nasıl olacak ki...

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)sizofren_ev_kedisi------medicalpark---------------22.haftası -------2 ERKEK
2-) Ayşe_URL-------------Doğal Gebelik------------22.hafta-------KIZ-------Elif Meryem
3-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------23.hafta----------KIZ
4-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------18.hafta---------2 KIZ
5-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
6-)sena81--------------Memorial------------------------16.hafta-----KIZ
7-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------------------30.hafta-----KIZ
acayi--------------Bursa Tüp Bebek Mrk.-------------6.hafta
9-)ST_MANOLYA------Bursa Jinemed-------------------25.hafta-------KIZ
10-)nurtencb-----------Bahçeci kliniği--------------------7.hafta------İKİZ
11-)MİHRİMAH24-------Bursa Pembe mavi-----------------37.hafta----ERKEK----Muhammed Enes
12-)mersinli42---------Konya Eurofertil-------------------31.hafta----KIZ------Elif Gökçe
13-)niles_ts-----------Gürgan Klinik-----------------------12.hafta
14-)haticet-----------------------------------------------11.hafta
15-)PULPY------------Sanko Tüp Bebek--------------------22.hafta---KIZ
16-)sislicam-----------Maslak Acıbadem-------------------7.hafta
17-)hlycn-------------doğal gebelik-----------------------22.hafta----ERKEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…