kocam da dalga geçiyor benimle epey nanemollayımdır ben biyerim bitse biyerim başlar, oram hasta buram hasta.. adam da diyor beğendik aldık seni ama sen çin malı çıktın heryerin bozuldu diyor :))))
ama bence hatalı kullanımdan oldum böyle yoksa babamın evinde turp gibiydim tuuuurp..
ALLAH iyiliğini versin senin ya beni bu topicte en çok sen güldürüyorsun
ay çok cıvık kadınım ben aslında da bu hamilelik beni böyle durgun yaptı..
yüzümüz hep gülsün inşallah yeterince ağladık zaten..
ah canım ya sağol vallahi içimi rahatlattın. tahriş ettiğini biliyorum fakat aklıma başka bin türlü şey geldi onun haricinde. bende daha önce olmuyordu ama bu son pakette her gün çiziyorum galiba içersini çünki resmen rengi kahverengileşti içinde büyüklü küçüklü siyah parçalar veya kara biber serpmişsin gibi parçalar gelmeye başladı ben bu gün 10+6 yım. bu arada hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
başka bir topicte böyle birşey paylaşmıştı bir arkadaş onunda aynı olmuştu korkma diğerine birşey olmuyor ALLAH'ın izni ile ağrı ve sızıya gelince benim hiç aralıksız tam 4.5 ay sürdü ondanda korkma ALLAH'ım korur bebeğini bebeklerimizi :) ALLAH tamamına erdirsin canım İNŞALLAH :)
biz de seni ve güzel kızını öpüyoruz özledim seni ama olsun prensesin önceliği var.. ben senin yerine de bol bol dinleniyorum canım..ayşe manolya ve tüm kzlar nasılsınız hep okuyorum sizi..
kızlar çok iyi dinlenin uyuyun valla banada diyolardı aman diyodum şimdi pişmanım:))
hepinizi çok kocaman öpüyorum..
gec zaman gec yaaa:/1 ay oldu cımcımelerımı gormeyelı yarın gorucem ıns3 gundur karnımda kasıntı var acaba sebebı ne:44:bıde rahmımde cekılmeler var bugun basladı dua edın bana ıns bı sorun olmaz
gec zaman gec yaaa:/1 ay oldu cımcımelerımı gormeyelı yarın gorucem ıns3 gundur karnımda kasıntı var acaba sebebı ne:44:bıde rahmımde cekılmeler var bugun basladı dua edın bana ıns bı sorun olmaz
ayşe manolya ve tüm kzlar nasılsınız hep okuyorum sizi..
kızlar çok iyi dinlenin uyuyun valla banada diyolardı aman diyodum şimdi pişmanım:))
günaydın kızlar 30. haftaya geldim çok şükür bu günlere
artık doğumu konuşmaya başladık doktorumla hala inanamıyorum
allah bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın
ayşe manolya ve tüm kzlar nasılsınız hep okuyorum sizi..
evet canım benim gibi bi çok kişi yaşıyor bu sorunu ben 2 haftada çok kaptırmıştım kendimi ikizlere:)Diğer bebeğim sağlıkla gelir inş.Tek sorunsuz bebeğim büyüsün de artık ağrılara razıyım ne yapalım .
Günaydın Herkese :)
Kızlar ya özel olmazsa bişiy sorucam:78:
Eşinizle aranız nasıl? Yani hanii, yatak, gece v.s. v.s....Doktorlarınız yasak dedi mi?
Eşinizle aranız nasıl? Yani hanii, yatak, gece v.s. v.s....Doktorlarınız yasak dedi mi?
Günaydınn kızlarr:80:
Bizde yasssakk, herşey yassak!!! biz koydukDr sormadık. Malum korku belasıı
amiiin darısı başımıza canım bir yandan sanki hızlı geçiyor zaman ama bir yandan da geçmek bilmiyor :)))günaydın kızlar 30. haftaya geldim çok şükür bu günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?