inş.cnm bakalım artık kısmet.benim ananem de şeker hastasıydı bende korkuyorum valla.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi günler.daha akşama ne yemek yapacağıma karar vermedim.annem de istanbula ablama gitti 3-5 günlüğüne.iş başa düştü yine :)
yok yaa gebelik şekerinin genetik olarak geçen şekerle alakası yok diye biliyorum..
ben bunu bilmiyodum :) sevindim yahu...
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi günler.daha akşama ne yemek yapacağıma karar vermedim.annem de istanbula ablama gitti 3-5 günlüğüne.iş başa düştü yine :)
hemen sevinmeeee kocana sor :))))
:))) bende şeker çıksa hiç şaşırmam valla. korkuyorum ama ya. diyet yapmak istemiyorum ben
sordun biberon miberon sen aldın ne alacaksın söylemedin???
Almadım daha ya. p.aventin yenidoğan hediye seti diye geçiyo ondan alasım var. içinde 2 küçük boy 2 de büyük boy biberon var. biberon temizleme fırçası ve bi tane de emzik. mantıklı olmaz mı? hani ayrı ayrı almaktansa...
ya da chicconun yenidoğan biberonu var. yeni çıkmış. yoksa ondan mı alsam? offf görmeden de karar vermek öyle zor ki...
sen aldın mı ya da ne alıcan?
yazdım yaaa aşkolsuuun((
gözümden kaçmış demek ki ya tühhh...
:))) bibieron aldım dr.browns bide chicco
anakucağı aldım bir araba için chicco bir de ev tipi salıncakla beraber gracco
pompa da aldım o da medela
ama emziğe karar veremediiiim. en ucuzu o ama en zor onu alıcam ben :)))
hmmm biberonları hatırlayamadm bi tek :)
Gerisini biliyorum... İyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah...
anakucağı chicconun alırız heralde. Eki Görüntüle 261205 bu hoşuma gitti. fiyatı da iyi sayılır. uff ikişer çok pahalıya geliyo valla... ev tipi falan alamıycam malesef...
pompa sanırım lansinohun alıcam.
emzikte aventinkiler mantıklı gibi. ama benim alıştırmam şart :) her çeşit alim diyorum. bakkal emziği bile :)))) almaları şart çünkü :)
benimki de buna benziyor ben arabasıyla beraber aldım ev tipi şart değil de ben salıncaklara çok heves ediyordum aldığım da salıncak askıdan çıkarınca titreşimli anakucağı oluyor..
benimkinin de emziğe alışması lazım 3-4 aylık bırakıp işe gelicem sonuçta( ama çok pahalı aventinki..
arabalarına karar veremedik henüz. kolay kapanan ve bizim arabamızın bagajına sığacak kadar küçülen bi araba şart. bakalım, araştırmak lazım :)
salıncak ben bi tane alsam sırayla binmezler mi ki :)
emzik gerçekten gerekiyo canım ya. aventin 2lileri var silikon. nar bebede 17 lira diyo. çokta güzel. pahalı mı 2lisi? hiç piyasadan da haberim yok ki...
arabalarına karar veremedik henüz. kolay kapanan ve bizim arabamızın bagajına sığacak kadar küçülen bi araba şart. bakalım, araştırmak lazım :)
salıncak ben bi tane alsam sırayla binmezler mi ki :)
emzik gerçekten gerekiyo canım ya. aventin 2lileri var silikon. nar bebede 17 lira diyo. çokta güzel. pahalı mı 2lisi? hiç piyasadan da haberim yok ki...
Graco Swing ‘n’ Bounce 1B99VNSE « gubibaby
bundan aldım işte...
ay çok şahane bişiymiş canım ya bayıldım bayıldım. iyi günlerde güle güle kullnın inşallah. çok tatlı ya... içinde prensesinle de görmek nasip olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?