Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 18. Hafta KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 12.Hafta
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: özel selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK YAHYA ALP
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 22.Hafta KIZ :89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 10.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 7.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x 5.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 6.Hafta
25-) prizeprize 3.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) nilu

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

eeeeeeeee olsun okadarcık nazı annesi sende :)))))))) ben valla tatlı yediğim zaman sabahı edemiyom ogün bide ağrımasından :))))))))) bulantılar geçti benim 4, ayda seninkide biter

olsun dimi ....o kadar bekledik birazda naz yapa yapa gelsin...yer onu annesii
inş bizimde zamanla geçer..
nazım gelmedimi daha...

herkese merhaba 2 gündür gi,remedim evde yoktum ... bayaa kaynatmışsınız bakıyorumm ...

çok az kalmış ..maşallah .. canım sancıların başladı ise dikkatli ol .. kardeşim yeni doğum yaptı .. 34.haftada ön sancılar başladı .. 37.haftada bebiş geldi ... sanırım seninkide 40 akadar beklemeyecek :. acele ediyor
negüzel güzel haberler almışsın...Allah devamını getirsin

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var 22 aralıkta transferim yapılmıştı sonucum pozitifti ama bugün akşam kanamam başladı yarın doktora gideceğim morlim çok bozuldu lütfen bana dua edin kızlar.

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var 22 aralıkta transferim yapılmıştı sonucum pozitifti ama bugün akşam kanamam başladı yarın doktora gideceğim morlim çok bozuldu lütfen bana dua edin kızlar.

canım kanamaz az ,se yarını bekle ama eğer çok geşiyorsa sürekli ped değiştirmek zorunda kalıyosan acile git

cnm geçmiş olsun dr a neden gitmedin hemen...inş büyük bi kanama değildir cnm...bende yaşadım inş kesilir hemen...bol bol dinlen...

Canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerle gel kanaman az ise bişey olmaz inşallah.

kızlar bu saat oldu 2 arkadaşımızdanda haber yok belkide nazim cim doğurmuştur bebişiyle gelir geri :))))))) inşallah bilgemde pt ptları duydum diye gelir
birde kızlar çok fazla kanama lekelenme oldu bu sıra aramızda özellikle ilk haftalarında olan arkadaşlar bebek 3 aylık olana kadar sadece sizin tükettiğiniz suyla gellişimini tamamliyor bebek nekadar sağlıklı gelişirse okadar sıkı tutunur zatn netten haftalık gebelik konularını okursanız biliyorsunuzdur 3. aya gelmemiş arkadaşlar lütfen kış demeyin en az 2 litre su tüketin 3. aydan sora zaten bebişinizin dış organları ve iç organları oluşmuş olur bundan sonrada su tüketmek önemli ama ilk aylar kadar değil 3. ayını dolduran ve ileri giden anneler bol bol süt yoğurt ve peynir tüketelim aramızda Allahın izni ile kimse başını eğmesin herkez bu topiğe doğum yaptım bebişimle evimdeyim ve sağlıklıyız diye yazsın istiyorum lütfen kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…