nazım83 cnm gelince yaz hemen bize..
nurcan iyi olmanıza sevindim cnm...
bizde iyiyizde mide bulantımız fazla...
eeeeeeeee olsun okadarcık nazı annesi sende :)))))))) ben valla tatlı yediğim zaman sabahı edemiyom ogün bide ağrımasından :))))))))) bulantılar geçti benim 4, ayda seninkide biter
olsun dimi....o kadar bekledik birazda naz yapa yapa gelsin...yer onu annesii
inş bizimde zamanla geçer..
nazım gelmedimi daha...
çok az kalmış ..maşallah .. canım sancıların başladı ise dikkatli ol .. kardeşim yeni doğum yaptı .. 34.haftada ön sancılar başladı .. 37.haftada bebiş geldi ... sanırım seninkide 40 akadar beklemeyecek :. acele ediyorslm hanımlar
espoir hadi geçmiş olsun canm bir daha sıkıntı yaşamazssınız inşlhh
nasıl gidiyor hamilelik valla bnm ki artık sıkıntılı olmaya başladı gece uykusuzlukları kasılmalar ağrılar son ay da baya zormuş yani ilk aylar gibi tam 1 ayım kaldı şubat 10 11 gibi diyor dr. teyzemiz hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza inşlhh
negüzel güzel haberler almışsın...Allah devamını getirsingellddddiiiimmmmm
slm fıstıklaarr
nasılsınız bakalım
malesef akşam gidemedim dr a
bugünde giremedim sabahtan yazamadım size gidemedim die pc de sorun oldu
ve bugün akşam üzeri gittim dr a
vee bebiş büyüyo maşallah gelişmelerimiz var
boyumuz olmuş 1.5cm
kalp atışındada yükselme var dr 162 dedi ama kağıtta 164 yazıyodu sorununuz yok dedi
şükürler olsun Allahımaa...
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var 22 aralıkta transferim yapılmıştı sonucum pozitifti ama bugün akşam kanamam başladı yarın doktora gideceğim morlim çok bozuldu lütfen bana dua edin kızlar.
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var 22 aralıkta transferim yapılmıştı sonucum pozitifti ama bugün akşam kanamam başladı yarın doktora gideceğim morlim çok bozuldu lütfen bana dua edin kızlar.
nurcann kız,,bilgemmde bugünmü gidecektiki...
nurcan şimdi de belim feci ağrıyo...Tam adet zamanım..ondan mı ki..çok tedirginim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?