sagol nazimcim. Insallah birdaha yasamam.
Simdilik iyi gidiyor aslinda rahatim agri sizim çok az. Birde su kanama beni korkutmasaydi daha iyi olurdum ama iyim allaha sükür kötü birsey yoktu.
Sana az kalmis allah kurtarsin darisi bize. Bana daha uzak geliyor 30cu hafta kalmiski 35 hafta.
Insallah hepimiz saglikli kucagimiza almak nasip olur. AMIN.
bende öyle diyordum canım mayısta tedavi başladı haziran başında öğrendik diyordum ki daha yaz bitecek sonbahar bitecek kış bitiminde olacak oooo daha çok var nasıl geçer diye ama ilk 4 ay geçtikten sonrası çok güzel geçti hamileliğin keyfini çıkardım halende öyle hem kızımı çok özledim hemen zaman geçsin kucağımıa alayım istiyorum hemdebelki birdaha yaşarım yaşayamam hamileliği iyice tadını çıkarayım diyorum penguen gibi yürümek bile zevk veriyor bana şu an yıllarcaa öyle dolaşanlara hasretle baktık allah da nasip etti şükürler olsun tadını çıkarayım diyorum yaniii keyif alırsın hamilelikten çabuk geçiyorrr merak etme canım sıkıntın da olmaz inşlhhh güzel bir hamilelik yaşarsın
Canım 6 haftalık olmuşsun ne zaman gideceksin kalp atışını göremeye ..
Yanlış hatırlamıyorsam cumaydı galiba..
evet canım çok şükür 6 haftalık olduk aslında cuma günü gidecektik fakat biz cumartesi gidebileceğiz eşimde yanımda olsun istiyorum 1 gün daha geç gidecem ben de çalışmaya başladım bu hafta hemen izin almak istemiyorum.
Espoir çok şükür bitmiş işte arkadaşım.. Minişlerinde gayet ii bu o kadar çok insanın başına geliyor ki..
Çok şükür genelde geçici oluyor seninde öyle oldu..
Rabbim bir daha yaşatmasın, kötü bişey olduğu için değil endişelendiğin için söylüyorum..
Evet bilgem çok sükür bitti. Minislerde iyiler.
Rabbim kimseye yasatmasin.
35e girdik nurcancm özel selçuklu da oldu tedavi
sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor yha bu arada senn ilk bebeğin demi bir ara bişeyler okudum ama senn mi başkasının mı karıştırdım
Sagol arkadasim.
Sicak banyo yok dikatte aldim daha öncede demistiniz. Aslinda bende sicak banyoya bayilirim ama artik ilik suyla yikaniyorum ve ben devamli banyo almiyorum haftada iki defa yapiyorum sonuçta evdeyim bir yere çikmiyorum artik banyoyu kisitladim.
Benim kanamam bir geldi o kadar ondan sonra kahverengi akintiya dönüstü. Benim kanamam sürmedi sadece kahverengi lekelerim devam etti 3 gün.
Zaten birdaha kanama olursa insallah olmaz hemen hastaneye gidiyorum.
bende öyle diyordum canım mayısta tedavi başladı haziran başında öğrendik diyordum ki daha yaz bitecek sonbahar bitecek kış bitiminde olacak oooo daha çok var nasıl geçer diye ama ilk 4 ay geçtikten sonrası çok güzel geçti hamileliğin keyfini çıkardım halende öyle hem kızımı çok özledim hemen zaman geçsin kucağımıa alayım istiyorum hemdebelki birdaha yaşarım yaşayamam hamileliği iyice tadını çıkarayım diyorum penguen gibi yürümek bile zevk veriyor bana şu an yıllarcaa öyle dolaşanlara hasretle baktık allah da nasip etti şükürler olsun tadını çıkarayım diyorum yaniii keyif alırsın hamilelikten çabuk geçiyorrr merak etme canım sıkıntın da olmaz inşlhhh güzel bir hamilelik yaşarsın
Canım 6 haftalık olmuşsun ne zaman gideceksin kalp atışını göremeye ..
Yanlış hatırlamıyorsam cumaydı galiba..
evet canım çok şükür 6 haftalık olduk aslında cuma günü gidecektik fakat biz cumartesi gidebileceğiz eşimde yanımda olsun istiyorum 1 gün daha geç gidecem ben de çalışmaya başladım bu hafta hemen izin almak istemiyorum.
canım 6. hafta çok erken değilmi kalp atışı için kese görmeye çağırmış olmasın doktor seni
valla ya ne güzel olurdu hem onlar hem biz arkadaş olurduk...
bu arada kızlar ben bu geceye randevu aldım dr um nöbetçiymiş bi bebişimi görüp gelecem...inş bana el sallar...
teyzosları bız bugun doktora gıttık ve bebısımın kalbının atısını gordum ve cok mutluyum bugun bız 6+3 gunluguz tam 1 cm mız mınık fasulye tanesıyız.insaallah hamılelıklerımız hep boyle mutlu devam eder....bekleyen herkese nasıp eder bu mutlulugu
Kızlar bu soruma bile herkes cevap versin lütfen ..
Tüp bebekte kese ve kalp atımı görmek doğal gebeliğe göre 1-2 hafta fark yok mu?
Dr'um her ne kadar tüp bebekte sat hesaplansada arada fark oluyor dedi..
O yzüden genelde tüp bebekte kalp atımı için 7-8 haftalıkken çağırıyolar..
Ama doğal gebeler 5. haftada 6. haftada kalp atımını gördük yazınca bizim moraller çöküyor yaa..
Valla 5+da kalp atımını duyduk diyenleri okudum topiklerde...
İnşş bizde duyarız... Ben gittiğimde 7+4 olacak aslında bu normal zamanı..
canım inşallah birşey olmamıştır kötü düşünme hiç takma kafana iyidir o annesi merak etme
teyzosları bız bugun doktora gıttık ve bebısımın kalbının atısını gordum ve cok mutluyum bugun bız 6+3 gunluguz tam 1 cm mız mınık fasulye tanesıyız.insaallah hamılelıklerımız hep boyle mutlu devam eder....bekleyen herkese nasıp eder bu mutlulugu
canım tüp bebekte 7-8 hafta normal ama senin 7+4 te duyulur fazla faark yok duyarsın gidince diğer topiclere bakma herkez aynı olmuyor ben 8 de duydum
nurcan sağol arkadaşım benimde içimden böyle güzel hisler geçiyor..
Dediğin gibi başkaları ile kıyaslama yapamaya ve başka topiklere bakmaya gerek yok artık..
her zaman seninle'yi iyice merak etmeye başladım .. Mutlaka gelir havadisleri verirdi ..
Umarım herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?