Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

aaa pardn yhaaa ben başlığa bakmadan girmişim ben tüp bebek yaptırmadm normal oldu pardon yaa sen hamişmisin tüp bebek mi

yok canım aramızda normal hamile olanda var eğer sürekli girip durumunu bildirceksen sohbet etmek istersen tabikide kal çoğumuz tüp bebek benimde öle sadece gözdem arkadaşımız normal biz senide ekliyelim

Son düzenleme:
Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 18. Hafta KIZ
2-) espoir_fr Fransada Tüp Bebek yaptı 13.Hafta
3-) nazim83 Özel Selçuklu 35.Hafta KIZ NİHAL EDA
4-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 22.Hafta KIZ :89:
5-) byn_zeynep Avrupa Şafak Hastanesinde 14.Hafta ERKEK
6-) herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 8.Hafta
7-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 30.Hafta ERKEK YAHYA ALP
sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 12.Hafta
9-) gelincik238 Kayseri Tüp Bebek 5.Hafta
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) hilye35 13. Hafta
12-) ela2008 13. Hafta
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) minikmucizem 9.Hafta
17-) dilek23_41 Medicıne Hospıtal Asyada 9.Hafta
1 xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 7.Hafta
20-) ceydda Bursa Acıbadem Hastanesinde 12.Hafta
21-) neyzen_x ANTOLİA 6.Hafta
22-) gozdemmmmmm doğal gebelik 4.hafta
23-) dilserseri 25.Hafta KIZ :89:
24-) pare83 Çamlıca Medıcana 6.Hafta
25-) prizeprize Ankara Genart 5.Hafta
26-) handesb09 Koza Tüp Bebek Bursa 4.Hafta
27-) tok 30.Hafta ERKEK
2 nesrinbay Beylikdüzü Medicana 9.Hafta
29-) schatze_32
30-) nilu
31-) leydim84 Yesilkoy İnternational Hastanesi 13.Hafta
32-) suannacats doğal gebelik 11.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

yok canım aramızda normal hamile olanda var eğer sürekli girip durumunu bildirceksen sohbet etmek istersen tabikide kal çoğumuz tüp bebek benimde öle sadece gözde arkadaşımız normal biz senide ekliyelim

ben her zaman burdayım giriyorum daha doğrusu arada bir çıkıorm :) diğer grdiğim konulard<a cewap weren arkadaş olmuyor ama burda samimiyetin beni sevindirdi evet herzaman buraya gelecem ayrıca ismim gürcü memnun oldum

benim adım nurcan nicimle aynı memnun oldum herzaman bekleriz bürsürü topiğimiz var herzaaman iyi arkadaşlar bulursun burda en azından ben elimden geldiğince mutlaka ceap vermeye çalışırım

ben ikili test yaptıracam ama korkuorm iğneden we pek bilgim yok 18 yaşındayım ilk gebeliğim gebelikle ilgili hiç bir bilgim yok yarmcı oln lütfen

canım doktorun ultrasonla bebişinin ensesine bakmıştırzaten genelde erken yaştaki gebeliklerde ço nadir görülür davn sendromu ama genede bebekte bi sorun görmesede kan testini ister mecbur ine işin içingirecek hamileyken ara ara kan vericeksin senden bu gitmende 3-4 tane küçük şişeye kan alacaklar kandan bebeğinde özür olma ihtimalinin ne olduğuna bakacaklar genelde bişi çıkmaz ve gebelik devam eder daha çok ileri yaşlardaki annelerde test kötü çıkabiliyor ozamanda annenin göbekten yapılan bi operasyonla sıvı alınır pek ayrıntıya girmiyi boşa korkma sadece o operasyon tehlikeli bebeği düşürüyor ama dedğim gibi senin yaşın genç sende bşi çıkma ihtimali 10000 de 1

bugün bişi yazamadım diye vicdan azabı çektim desem yalan olmaz...
huhuuu ne var ne yok kızlaarr.
biz bugünü bebişimle gezme günü ilan ettik...
gezdik gezdik alışveriş yaptık gezdik geldik...
akraba günüm vardı bugün oraya gittik sonra alışveriş ve dönüşte arkadaş ziyareti derken
topiğe gelemedim bi türlü
bugünümüzüde çok şükürler olsun ALLAHıma sorunsuz atlattık...
yaa şu nazım ve bilgemden hala hbr yok baktım geçmişede ne oldu acaba....

canım iyi yapmışın gez tabi :))))))))
hala bi ses yok bilgeme özelden msj atamadım msj kutusu dolu nazıma attım o bugün 10 dan sonra gece girmiş enson ama bişi yazmadı açıkçası en kötü ihtimalle bigün sonra bile olsa yazsanız tabi sitisnai durumlar ayrı içimizde rahat eder bu saat oldu sadece onlardan bi haber varmı diye uyumadım

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız nilu Allah geçmiş etsin canım inşallah bebeğinde sende iyisinizdir. Bizimde bu akşam kontrolumuz var ikili testimiz inşallah iyi haberler veririm sizlere arkadaşlar 12+2 yiz bugün itibariyle bu haftanın sonunda 3 ayımızı bitirip daha rahat zamanlara ilerliyeceğiz inşallah nurcancım hani haftada hissetmeye başlarım bebeğimi tahminen.

Beni merak etmişsiniz sağolsun arkadaşlar ..
Malesef bebeğimi kaybettim..
Salı gecesi çok şiddetli kusma ve ishalden dolayı gece boyu acillerdeydik..
Bağırsak zehirlenmesi , gaz sıkışması ve enfeksiyon..
Çok sancı çektim gece geri geldik eve sabah 6 da uyudum 7.30 da kalktım..
Kalktım çünü yavrumu görecektim, randevumuz vardı kalp atışını duyacaktım kuzumun...
Ama duyamadık.. Bebeğim ölmüştü.. Yolk sac 5mm den büyük olmaması gerekirken 9 mm olmuş ve bebeğime yer kalmadığı için keseye yapışmıştı..
Tabi ben bebeğimi enfeksiyon geçirdiğim için kaybetmedim .. Geçirmeseydimde gece acile gitmeseydikte ben dün bebeğimin kalp atışını duyamayacaktım..
Dün sabah kendi dr'uma kontrole gittiğimde hemen bana bişey olduğunu anladı zaten ..
Bende gece yaşadıklarımı anlattım.. Bi kaç tahlilden sonra bana yatış verdi , serum alıp akşam taburcu edecekti fakat akşam çıkmamı istemediği için gece orada kaldım..
Devlet hastanesinin bir önceki gece yapamadığını sağolsun dr'um yaptı..
2 ayrı hastanenin aciline gittik fakat hiçbişey yapmadılar..
Bugün sabah eve gelebildim kızlar, ancak yazabildim size..
Cumartesi günü kürtaj olacağım..
Eşimle dün çok üzüldük ağladık ama sonra kendimize geldik , kendi kendimizi teselli ettik..
Biz birbirine aşık eşleriz mutlu bir evliliğimiz güzel bir yuvamız var..
Rabbime şükür ki bana bu mutluluğu nasip etti..
O yüzden kendimiz için bişeyler yapacağız..Kendimize yoğunlaşacağız..
Kader ksımet dedik yaşadık görüdük ve bitti..
Uzun bir süre tüp bebek konusunu rafa kaldırdık..
Böyle kızlar , hayatta herşey kısmet, hiç üzmüyorum kendimi hayırlısı buymuş..
Yaşımız çok genç o yüzden çok bişey kaybetmedik..
Hayatı çok seviyorum , yaşamayı çok seviyorum, güçlüyüm , yoluma devam edeceğim..
Sizleride çok seviyorum destekleriniz için çok teşekkür ederim..

bilgemmm geçmiş olsun arkadaşım Allah sana ve eşine sağlık versin mutluluk versin vakit zamanı geldiğinde sağlıklı bir bebekle yüzünüzü güldürsün yaşadıklarına rağmen duruşu ve düşüncelerini taktir ettim canım hayat yolun hep açık olsun.

önce çok geçmiş olsun canım.Rabbim birdaha böyle acıları yaşatmasın inşallah ne sana ne de birbaşkasına....
ne güzel demişsin biz eşimle birbirimize çok aşığız diye.bu sizin en büyük silahınız yaşama karşı.bizde 8. yılın sonunda 4. denememizde kavuştuk bebeğimize.her olumsuz denemeden sonra ben eşimi üzmemek o beni üzmemek için hiç önemsememişiz gibi davrandık birbirimize.çünkü biz bir yuvamız olsun,içinde çocuğumuz olsun,ömrümüz öyle sürsün gitsin diye evlenmemiştik.biz birbirimizle olmak için evlenmiştik.
demişsin ya uzunnn süre rafa kaldırdık bebek işini diye.zaman öyle çabuk geçecek acınız sevginizle öyle çabuk sarılacak ki yeni deneme için ne zaman geçmişsiniz doktorunuzun karşısına siz bile anlayamayacaksınız.
yine de umarım tüm bunlara gerek kalmadan Rabbim mucizesini kendiliğinden gönderir size....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…