canım_ca beni hatırladınmı profilime bakarken ismini gördüm dedim ne yaptı acaba bi de ne göreyimm aayyy hamişmişsin hemde ikiznasıl sevindim anlatamam sana.ben ara verdim bebek işlerine 2.bebekten sonra bebekle hamilelikle ilgili forumlarada bakmıyodum bi süredir aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama iyiki bakmısım kızz insan bi msj atıp söylemezmi? Allahım innşş sagsalim bebişlerine kavusmak nasip eder öpüyorum seni
sLm ben,m iLk tüp bebek denememdi Allahıma şükürler olsun tuttu.. Hamileyim :)) transferden sonra 12.gün değerim 451 14.gün ise 1279 sizce çoğul gebelik olabilirmi ?? Çünkü tek embriyo yerleştirildi 1. kaliteydi ama ? dr. randevumuz 13 aralıkta ama dayanamıyorum acaba başka bir doktora gitsem mii?
hayırlı olsun arkadaşım bilgilerini yazasan seni de eklerim listeye.rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inş.
maşallah çok güzel değerinikiz olabilme ihtimali yüksek :) ben çok gördüm tek yumurtanın bölünüp ikiz gebelik olduğunu :))
iyi haber geldi desene hadi bakalım sıkma canını.testler bitene kadar bu devreler zorlu geçiyor cnm.pozitifi görmekle bitmiyor malesef.hareketleri hissedince daha bir rahatlıyor ve fakına varıyosun merak etme :))
Canim hosgeldin :) bende sen gibi ikiz bekliyorum ama sen benden 3hafta öndesin... Umarim hepimiz sag salim aliriz canim bebeklerimizi kucagimiza.
Canim benim 10.gün degerim 603 simdi ikizlerime hamileyim. Seninde degerin baya güzel ikiz olma ihtimali var.Allah gönlüne göre versin.
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----
1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------40.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------34.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------34.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------32.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------32.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----14.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------
ay kızlar 40. haftamıza girdik inanamıyorum
kızım hiç aşağı inmedi dr. çarşambaya kadar bekleyelim olmazsa sezeryanla alalım artık dedi
bundan sonrası riskli artık diyo
bende aynı fikirdeyim kuzumun normal geleceği yok
30 kasımda allahın izniyle kuzum kollarımda olacak inşallah
hepinize dua edicem rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın
ayşe şizofren hiç korkmayın artık 28. haftadan sonra doğan bebeklere gayet güzel bakıyolar hastanede
bende erken doğacaklar diye çok korktum ama 40 hafta geçti
hepinizi öpüyorum
ya kızlar bu ikili test kabusum oldu benim.zaten panik atağım var bide bunun stresi birleştimi iyice deliriyorum.elimde değil,sürekli araştırıyorum,okuyorum sonrada böyle korkuyorum.kendime çok kızıyorum bu konuda ama frenliyemiyorum.acaba yaptırmasammı diye de düşünüyorum,sonra daha çok yerim kendimi keşke yaptırsaydım derim diye vazgeçiyorum.birde nette tüp bebekte risk daha fazla yazıyo,Allah'ım sen aklımı koru,yavruma sağlık ver,bize yardım et.kimseyle konuşamadığım için gelip burda sizi şişiriyorum kusura bakmayın nolur.
Teşekkürler kizlar, Allah razı olsun. İnsallah benim icin de ayşem icin de en iyisineyse o olur. Dualarım hep bu yonde.. Rabbim saglikla ne zaman hayirliysa o zaman kavuştursun yavrulaimiza...
Annemi. Çağırdım ben de tamam geliriz dedi. Ama ablam da diyor ki annem gelse sana bir Hayri dokunur mü bilmem onun da cok bacak ağrıları varr. Buraya gel doğumunu burda yap ben ilgileneyim seninle diyor. O gelemeli onun da kızı okula gidiyor çünkü. En azından annem kıza bakar evde kalıp ben de hastanede seninle ilgilenirim diyo. Eminim ablamın dediği sekilde cok iyi olur bana burdakinden cok daha iyi bakarlar. Âma hem yola çıkmak, hem esimin sadece dogum icin yanımda olacak olması kafamı kaistiriyor. Offff cok daha iyibakilip bitanemden ayrı kalmak mı yoksa annemin yanıma gelip o ağrili haline kiyamayip, benim de onun pesinde koşturmam, ama esimin de yanimda olmasi mı daha iyi olur anlayamadım. Akıl vein bana nolur. Cok kararsızım
Teşekkürler kizlar, Allah razı olsun. İnsallah benim icin de ayşem icin de en iyisineyse o olur. Dualarım hep bu yonde.. Rabbim saglikla ne zaman hayirliysa o zaman kavuştursun yavrulaimiza...
Annemi. Çağırdım ben de tamam geliriz dedi. Ama ablam da diyor ki annem gelse sana bir Hayri dokunur mü bilmem onun da cok bacak ağrıları varr. Buraya gel doğumunu burda yap ben ilgileneyim seninle diyor. O gelemeli onun da kızı okula gidiyor çünkü. En azından annem kıza bakar evde kalıp ben de hastanede seninle ilgilenirim diyo. Eminim ablamın dediği sekilde cok iyi olur bana burdakinden cok daha iyi bakarlar. Âma hem yola çıkmak, hem esimin sadece dogum icin yanımda olacak olması kafamı kaistiriyor. Offff cok daha iyibakilip bitanemden ayrı kalmak mı yoksa annemin yanıma gelip o ağrili haline kiyamayip, benim de onun pesinde koşturmam, ama esimin de yanimda olmasi mı daha iyi olur anlayamadım. Akıl vein bana nolur. Cok kararsızım
ben gidiyorum kıslaaar şu meşhuuuur bavulumu toplamadan içim rahat etmeyecek.. evi de mok götürüyor :)) az toplarlanayım kendime geleyim yata yata hasta gibi oldum..öptüm sizi canlarıııım iyiki varsınız..
ya kızlar bu ikili test kabusum oldu benim.zaten panik atağım var bide bunun stresi birleştimi iyice deliriyorum.elimde değil,sürekli araştırıyorum,okuyorum sonrada böyle korkuyorum.kendime çok kızıyorum bu konuda ama frenliyemiyorum.acaba yaptırmasammı diye de düşünüyorum,sonra daha çok yerim kendimi keşke yaptırsaydım derim diye vazgeçiyorum.birde nette tüp bebekte risk daha fazla yazıyo,Allah'ım sen aklımı koru,yavruma sağlık ver,bize yardım et.kimseyle konuşamadığım için gelip burda sizi şişiriyorum kusura bakmayın nolur.
ay kızlar 40. haftamıza girdik inanamıyorum
kızım hiç aşağı inmedi dr. çarşambaya kadar bekleyelim olmazsa sezeryanla alalım artık dedi
bundan sonrası riskli artık diyo
bende aynı fikirdeyim kuzumun normal geleceği yok
30 kasımda allahın izniyle kuzum kollarımda olacak inşallah
hepinize dua edicem rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın
ayşe şizofren hiç korkmayın artık 28. haftadan sonra doğan bebeklere gayet güzel bakıyolar hastanede
bende erken doğacaklar diye çok korktum ama 40 hafta geçti
hepinizi öpüyorum
cnm ne olursa olsun doğumundan sonra insan kendi evinde rahat eder,hemde eşinide yanında isterTeşekkürler kizlar, Allah razı olsun. İnsallah benim icin de ayşem icin de en iyisineyse o olur. Dualarım hep bu yonde.. Rabbim saglikla ne zaman hayirliysa o zaman kavuştursun yavrulaimiza...
hadi cnm topla şu bavulunuda sende bizde rahat olalım artık o derdin kalmasın kafan daha rahat olurben gidiyorum kıslaaar şu meşhuuuur bavulumu toplamadan içim rahat etmeyecek.. evi de mok götürüyor :)) az toplarlanayım kendime geleyim yata yata hasta gibi oldum..öptüm sizi canlarıııım iyiki varsınız..
ayşecim bu bavul krizini hepimiz yaşadıkk..ama çok zevkli ben hazırlamıştım gidip gidip bakıyodum bişey eksikmi diye:)
ya bizim evde hemde ne mokk:))napıyım kahvaltı masası bile ortada içimden hiçç gelmiyo kalkmakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?