Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

aman sakin ol cnm panik yapma bakalım.dinlen bol bol sakın kalkma oldu mu?annene haber et gelsin hemen.artık iş güç yapma sakın.ablamında 32.haftada olmuştu erken doğum tehlikesi yatarak 40 haftaya kadar geldi.sende sakın kalkma cnm.
25 cm dediğin neydi senin cnm?

Sagol canım ya şimdiye kadar hep istirahat ettim zaten yapmadım ki öyle yorucu bisey. Allahtan dinlenmişim... İnsallah yarın dogum yapmayı düşündüğüm doktora da gidicem bakalım o ne dicek..
Ona göre anneme gel dicem insallah.

Dinleniyorum canım bol bol. İnsallah yarın da hayirli haber alırım bakalım o doktor ne dicek?
Serviksin 25cm dedi ben de öyle seyler düşünüyordum ki. Hiç anlamadım valla. Ama sanırım rahim ağzı... Ay ay dua edin bana nolur...

canım bugün annemdeydim ablamın taşınma telaşı ama aklım hep sendeydi hep girdim baktım geldinmi diye..
inşallah beklerler yavruların allah korusun gelsler dahi önemli haftaalrı atlattın ama meraklanma artık ilaçla falan geciktiryolar ya da ciğer geliştirici iğnelerle bebekleri hazırlıyolar..inşallah bekliycekler bak gör senin için her aklıma geldiğinde dua edicem canım..bakalım pazartesi ne diycek bakalım..nekadar sancı çıkmış varmıymış bi ölçü.

canım bugün annemdeydim ablamın taşınma telaşı ama aklım hep sendeydi hep girdim baktım geldinmi diye..
inşallah beklerler yavruların allah korusun gelsler dahi önemli haftaalrı atlattın ama meraklanma artık ilaçla falan geciktiryolar ya da ciğer geliştirici iğnelerle bebekleri hazırlıyolar..inşallah bekliycekler bak gör senin için her aklıma geldiğinde dua edicem canım..bakalım pazartesi ne diycek bakalım..nekadar sancı çıkmış varmıymış bi ölçü.

maşallah size zaten önemli olan da 2 li test inş.sonuna kadar sorunsuz gider cnm.
Cok sagol canim... Insallah Hepimiz bebislerimizi sorunsuz aliriz kucagimiza.

Canim insallah agrilarin gecerde 34.haftaya gelirsiniz. Kendine dikkat et bol bol dinlen.

Son düzenleme:

dualarımız seninle hayırlısıyla zamanında gelsinler inş.yarın haber vermeyi unutma bize de.

canım_ca beni hatırladınmı profilime bakarken ismini gördüm dedim ne yaptı acaba bi de ne göreyimm aayyy hamişmişsin hemde ikiznasıl sevindim anlatamam sana.ben ara verdim bebek işlerine 2.bebekten sonra bebekle hamilelikle ilgili forumlarada bakmıyodum bi süredir aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama iyiki bakmısım kızz insan bi msj atıp söylemezmi? Allahım innşş sagsalim bebişlerine kavusmak nasip eder öpüyorum seni

kızlar mrb bende 16+2 günlük hamileyim bebeklerim ikiz allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yazılarınızı okuyup bilgi sahibi olmak çok güzel....

kızlar mrb bende 16+2 günlük hamileyim bebeklerim ikiz allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yazılarınızı okuyup bilgi sahibi olmak çok güzel....

sLm ben,m iLk tüp bebek denememdi Allahıma şükürler olsun tuttu.. Hamileyim :)) transferden sonra 12.gün değerim 451 14.gün ise 1279 sizce çoğul gebelik olabilirmi ?? Çünkü tek embriyo yerleştirildi 1. kaliteydi ama ? dr. randevumuz 13 aralıkta ama dayanamıyorum acaba başka bir doktora gitsem mii?

ah canım çok sağol ya. bakalım bugünkü doktor ne dicek? inşallah gecikir...
ölçü falan bilmiyorum ki ben. doktor bişiyler dedi durdu ama, kafam öyle allah bullak oldu ki hiç bişiy anlamadım

Canim insallah agrilarin gecerde 34.haftaya gelirsiniz. Kendine dikkat et bol bol dinlen.

inşallah tatlım ya. en azından evet 34 olsa şükredicem...

dualarımız seninle hayırlısıyla zamanında gelsinler inş.yarın haber vermeyi unutma bize de.

Allah razı olsun evocum çok sağol. inşallah saat 9 olsun da arıcam konuşucam diğer doktorla. bakalım ne dicek. giderim bi bakınırım da, içim rahatlar belki...

Canlar bugün hicri yılbaşı! yeni yılımız kutlu olsuuuuun :) bugün;‎ 1 Muharrem 1433

birbirimize dua edelim bol bol olur mu?
aşağıdaki duayı da okumayı unutmayalım. hem kendimiz, hem eşimiz hem de yavrularımıza...

Yılbaşı duası
Sual: Hicri yılbaşında hangi duayı okumalıdır?
CEVAP
Muharrem ayının ilk günü ( 26.11.2011 Cumartesi günü ) aşağıdaki duayı 3 defa okuyanın, gelecek Muharrem ayına kadar bütün belalardan emin olacağı, Aşûre Günü [Muharremin onuncu günü] ( 5.12.2011 pazartesi ) 3 defa okuyanın ise, ölümden de emin olacağı; çünkü o sene öleceği takdir edilmiş olana, bu duayı okumak nasip olmayacağı bildirilmiştir.

Duanın Latin harfleriyle yazılışı şöyledir:
(Elhamdülillâhi Rabbil-âlemîn. Vassalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn. Allahümme entel-ebediyyü’l-kadîm, el-hayyül-kerîm, el-hannân, el-mennân. Ve hâzihî senetün cedîdetün. Es’elüke fîhe’l-ısmete mineşşeytânirracîm, vel avne alâ hâzihinnefsil-emmâreti bissûi vel-iştiğâle bimâ yukarribünî ileyke, yâ zel-celâli vel-ikrâm, birahmetike yâ erhamerrâhimîn. Ve sallallâhu ve selleme alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve ehl-i beytihî ecmaîn.)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün çok yogundu işlerim yazamadım sizlere bugün hafta sonu dinlenme günü yarında annem geliyor bana çok mutluyum bir süre kalacak bendee çok özledimmmmmmm

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzz Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş.

maşallahh canım değerin çok güzel sanki ikiz gebelik gibi görünüyor Allahım herşeyin hayırlısını versin inş.. herşey gönlüne göre olsun emiii

üzülme canım bol bol dinlen Allahın izniyle geçer bir süre daha annesini üzmeden bebişin bekler dualarımız seninle canım inş. herşey iyi olacak

hayırlı seneleeeer,Rabbim tekrarlarını nasib etsin inşallah,hepimize sağlık,afiyet,bereket,mutluluk,huzur versin.bu güzel günleri layıkıyla değerlendirelim inşallah,dualarınızda benide unutmayın emi :)

gelelim düne :) dün boğaza bakıldı ultrasonla temiz çıktı çok şükür,ama bu tek başına yeterli değilmiş pazartesi günkü kan sonuçlarına göre değerlendirilcekmiş troit olup olmadığı.haftaya benim için stres dolu olucak,pazartesi bunlarla uğraşıp,salı ikili teste gidicem,bide onun sonucunu beklek of of çatlamazsam iyidir./COLOR]

hayırlı olsun arkadaşım bilgilerini yazasan seni de eklerim listeye.rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inş.

maşallah çok güzel değerin ikiz olabilme ihtimali yüksek :) ben çok gördüm tek yumurtanın bölünüp ikiz gebelik olduğunu :))

iyi haber geldi desene hadi bakalım sıkma canını.testler bitene kadar bu devreler zorlu geçiyor cnm.pozitifi görmekle bitmiyor malesef.hareketleri hissedince daha bir rahatlıyor ve fakına varıyosun merak etme :))

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------40.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------34.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------34.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------32.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----13.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------

Canim hosgeldin :) bende sen gibi ikiz bekliyorum ama sen benden 3hafta öndesin... Umarim hepimiz sag salim aliriz canim bebeklerimizi kucagimiza.

Canim benim 10.gün degerim 603 simdi ikizlerime hamileyim. Seninde degerin baya güzel ikiz olma ihtimali var.Allah gönlüne göre versin.

Canim ne güzel bir paylasim... Seninde yeni yilin kutlu olsun saglik huzur sihat getirsin hepimize...
Duayi 3defa okudum...

Bu arada canim sen nasilsin agrilarin gectimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…