Kizlar kusuruma bakmayın haber edemedim telefonumun şarjı bitti...
Nst de sancı çıktı malesef. Doktor da tedirgin oldu benide tedirgin etti. Bolca su iç bolca dinlen pazartesi tekrar gel dedicok korkuyorum kizlar ya daha cok erken nolur dua edin bana. En azında bir 34. Haftaya gelebilseydik...
cnm benim çook merak ettim seni yaaa
tatlım dr unu dinle ve bol bol dinlen
bizim ağustos annelerinde bi arkadaş dinlenerek doğumunu geciktirdi
tabi senin ikiz muhtemelen tabi erken olacak ama
şuan cidden çok erken cnm yorma sakın kendini
ayrıca erken doğumu önleyen ilaçlara var dr un bahsetmedimi hiç,belki ptesi son durua göre bahsedecektir
sakin ol eve yanınada birileri gelsin
aman sakin ol cnm panik yapma bakalım.dinlen bol bol sakın kalkma oldu mu?annene haber et gelsin hemen.artık iş güç yapma sakın.ablamında 32.haftada olmuştu erken doğum tehlikesi yatarak 40 haftaya kadar geldi.sende sakın kalkma cnm.
25 cm dediğin neydi senin cnm?
Nst de sancı çıktı malesef. Doktor da tedirgin oldu benide tedirgin etti. Bolca su iç bolca dinlen pazartesi tekrar gel dedicok korkuyorum kizlar ya daha cok erken nolur dua edin bana. En azında bir 34. Haftaya gelebilseydik...
Cok sagol canim... Insallah Hepimiz bebislerimizi sorunsuz aliriz kucagimiza.maşallah size zaten önemli olan da 2 li test inş.sonuna kadar sorunsuz gider cnm.
Sagol canım ya şimdiye kadar hep istirahat ettim zaten yapmadım ki öyle yorucu bisey. Allahtan dinlenmişim... İnsallah yarın dogum yapmayı düşündüğüm doktora da gidicem bakalım o ne dicek..
Ona göre anneme gel dicem insallah.
Dinleniyorum canım bol bol. İnsallah yarın da hayirli haber alırım bakalım o doktor ne dicek?
Serviksin 25cm dedi ben de öyle seyler düşünüyordum ki. Hiç anlamadım valla. Ama sanırım rahim ağzı... Ay ay dua edin bana nolur...
mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----
1-)Bella_83-------------Kadıköy Şifa---------40.hafta------KIZ------------Azra
2-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------34.hafta------KIZ------------Öykü
3-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------34.hafta------KIZ
4-)sizofren_ev_kedisi----Medicalpark---------32.haftası ----2 ERKEK--------Bülent ve Levent
5-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------31.hafta------KIZ------------Elif Meryem
6-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--27.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
7-)uhde----------------Konya Eurofertil------25.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
zeytinn--------------Doğal Gebelik--------16.hafta------ERKEK
9-)canim_ca------------İsviçre tüp bebek----13.hafta------İKİZ
10-)ayzan--------------Ege üniversitesi------12.hafta-------TEK GEBELİK
11-)hayalimmm---------Umut tüp bebek------6.hafta-------
kızlar mrb bende 16+2 günlük hamileyim bebeklerim ikiz allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yazılarınızı okuyup bilgi sahibi olmak çok güzel....
canım bugün annemdeydim ablamın taşınma telaşı ama aklım hep sendeydi hep girdim baktım geldinmi diye..
inşallah beklerler yavruların allah korusun gelsler dahi önemli haftaalrı atlattın ama meraklanma artık ilaçla falan geciktiryolar ya da ciğer geliştirici iğnelerle bebekleri hazırlıyolar..inşallah bekliycekler bak gör senin için her aklıma geldiğinde dua edicem canım..bakalım pazartesi ne diycek bakalım..nekadar sancı çıkmış varmıymış bi ölçü.
Canim insallah agrilarin gecerde 34.haftaya gelirsiniz. Kendine dikkat et bol bol dinlen.
dualarımız seninle hayırlısıyla zamanında gelsinler inş.yarın haber vermeyi unutma bize de.
sLm ben,m iLk tüp bebek denememdi Allahıma şükürler olsun tuttu.. Hamileyim :)) transferden sonra 12.gün değerim 451 14.gün ise 1279 sizce çoğul gebelik olabilirmi ?? Çünkü tek embriyo yerleştirildi 1. kaliteydi ama ? dr. randevumuz 13 aralıkta ama dayanamıyorum acaba başka bir doktora gitsem mii?
Canlar bugün hicri yılbaşı! yeni yılımız kutlu olsuuuuun :) bugün;‎ 1 Muharrem 1433
birbirimize dua edelim bol bol olur mu?
aşağıdaki duayı da okumayı unutmayalım. hem kendimiz, hem eşimiz hem de yavrularımıza...
Yılbaşı duası
Sual: Hicri yılbaşında hangi duayı okumalıdır?
CEVAP
Muharrem ayının ilk günü ( 26.11.2011 Cumartesi günü ) aşağıdaki duayı 3 defa okuyanın, gelecek Muharrem ayına kadar bütün belalardan emin olacağı, Aşûre Günü [Muharremin onuncu günü] ( 5.12.2011 pazartesi ) 3 defa okuyanın ise, ölümden de emin olacağı; çünkü o sene öleceği takdir edilmiş olana, bu duayı okumak nasip olmayacağı bildirilmiştir.
Duanın Latin harfleriyle yazılışı şöyledir:
(Elhamdülillâhi Rabbil-âlemîn. Vassalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn. Allahümme entel-ebediyyü’l-kadîm, el-hayyül-kerîm, el-hannân, el-mennân. Ve hâzihî senetün cedîdetün. Es’elüke fîhe’l-ısmete mineşşeytânirracîm, vel avne alâ hâzihinnefsil-emmâreti bissûi vel-iştiğâle bimâ yukarribünî ileyke, yâ zel-celâli vel-ikrâm, birahmetike yâ erhamerrâhimîn. Ve sallallâhu ve selleme alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve ehl-i beytihî ecmaîn.)
kızlar mrb bende 16+2 günlük hamileyim bebeklerim ikiz allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yazılarınızı okuyup bilgi sahibi olmak çok güzel....
sLm ben,m iLk tüp bebek denememdi Allahıma şükürler olsun tuttu.. Hamileyim :)) transferden sonra 12.gün değerim 451 14.gün ise 1279 sizce çoğul gebelik olabilirmi ?? Çünkü tek embriyo yerleştirildi 1. kaliteydi ama ? dr. randevumuz 13 aralıkta ama dayanamıyorum acaba başka bir doktora gitsem mii?
hayırlı seneleeeer,Rabbim tekrarlarını nasib etsin inşallah,hepimize sağlık,afiyet,bereket,mutluluk,huzur versin.bu güzel günleri layıkıyla değerlendirelim inşallah,dualarınızda benide unutmayın emi :)
gelelim düne :) dün boğaza bakıldı ultrasonla temiz çıktı çok şükür,ama bu tek başına yeterli değilmiş pazartesi günkü kan sonuçlarına göre değerlendirilcekmiş troit olup olmadığı.haftaya benim için stres dolu olucak,pazartesi bunlarla uğraşıp,salı ikili teste gidicem,bide onun sonucunu beklek of of çatlamazsam iyidir./COLOR]
Canim hosgeldin :) bende sen gibi ikiz bekliyorum ama sen benden 3hafta öndesin... Umarim hepimiz sag salim aliriz canim bebeklerimizi kucagimiza.kızlar mrb bende 16+2 günlük hamileyim bebeklerim ikiz allah hepimizin bebeklerini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin yazılarınızı okuyup bilgi sahibi olmak çok güzel....
Canim benim 10.gün degerim 603 simdi ikizlerime hamileyim. Seninde degerin baya güzel ikiz olma ihtimali var.Allah gönlüne göre versin.sLm ben,m iLk tüp bebek denememdi Allahıma şükürler olsun tuttu.. Hamileyim :)) transferden sonra 12.gün değerim 451 14.gün ise 1279 sizce çoğul gebelik olabilirmi ?? Çünkü tek embriyo yerleştirildi 1. kaliteydi ama ? dr. randevumuz 13 aralıkta ama dayanamıyorum acaba başka bir doktora gitsem mii?
Canlar bugün hicri yılbaşı! yeni yılımız kutlu olsuuuuun :) bugün;‎ 1 Muharrem 1433
birbirimize dua edelim bol bol olur mu?
aşağıdaki duayı da okumayı unutmayalım. hem kendimiz, hem eşimiz hem de yavrularımıza...
Yılbaşı duası
Sual: Hicri yılbaşında hangi duayı okumalıdır?
CEVAP
Muharrem ayının ilk günü ( 26.11.2011 Cumartesi günü ) aşağıdaki duayı 3 defa okuyanın, gelecek Muharrem ayına kadar bütün belalardan emin olacağı, Aşûre Günü [Muharremin onuncu günü] ( 5.12.2011 pazartesi ) 3 defa okuyanın ise, ölümden de emin olacağı; çünkü o sene öleceği takdir edilmiş olana, bu duayı okumak nasip olmayacağı bildirilmiştir.
Duanın Latin harfleriyle yazılışı şöyledir:
(Elhamdülillâhi Rabbil-âlemîn. Vassalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn. Allahümme entel-ebediyyül-kadîm, el-hayyül-kerîm, el-hannân, el-mennân. Ve hâzihî senetün cedîdetün. Eselüke fîhel-ısmete mineşşeytânirracîm, vel avne alâ hâzihinnefsil-emmâreti bissûi vel-iştiğâle bimâ yukarribünî ileyke, yâ zel-celâli vel-ikrâm, birahmetike yâ erhamerrâhimîn. Ve sallallâhu ve selleme alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve ehl-i beytihî ecmaîn.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?