çıkar heralde her makette var scohct brıte yanlış yazmış olabilirim..ben migros indirimlerini takip edip almıştım 15 lira normalde 30 lira diyodu geçen anneme aldım uyumdan 24 liraydı evin parkeyse kesin al ..
bende biliyosun doğumum aksiliklerle doluydu annem falan rahatsızlandı yaptırdığım süslerden kaldı elimde ona takviye yaparım diyodum eşimde diyo gelenler yine aynı kişiler aynısınımı vericeksin olmadı gittigidiyodan yaptırmıştım yine yaptırıcam.
Ay canim benim ya hatirlamazmiyim seni hic cok cok sagol güzel dileklerin için...
Inan sizinle birlikte olan tedavim negatif sonuclandiktan sonra girmedim sonra yeni protokol yeni tedavi baya uzun sürdü belki unutmusunuzdur beni dedim...Yazini görünce cok mutlu oldum.
sükürler olsun Allahima hamileyim... Darisi basina canim benim ya...
öpüyorum kocaman
Canim birisi erkek gibi ama daha kesin degil Allah nasip ederse önümüzdeki ayin 20sinde beli olacak....
Ben zorlaniyorum canim ya bulantilarim hala gecmedi kusmalarda devam ediyor insallah en kisa zamanda gecerde rahat rahat yemek yerim...
senin hamileligin nasil gidiyor?
Seninkilerin cinsiyetleri bellimi???
Selam canlar ne güzel muhabbetler etmissiniz yabizim evde öyle kirlendi ki her baktığımda kıyıya Köşeye diyorum biran önce temizlik yapabileceem günler gelse :) normalde bu kadar titiz temizlik düşkünü diilim ama, bu hamilileik bana yaradı valla cok incelemeye başladım herseyi. Mutfaktan yemek bulasigni toplamadan çıkardım onceden şimdi hiç yapmıyorum öyle bisiy :) toplamadan çıkmıyoruz esimle beraber pek titi oldum hanimlar
Bugun yine doktora gittik biz. Ciğer ilacımızı vurdurduk ve nst ye girdik. Cok şükür nst de yoluna Giriyor sancı düzeyi... İnsallah daha da iyi olacak... Yarın yine gidicez doktora. Esim öğle arası götürecek bii doktora insallah yine güzel seyler duyarım...
Bu arada ben de yaklaşık 3 yıl önce falan almıştım mop. Süper bisey ya. 3 ayrı başlığı var. Biri parke icin, biri fayans digeri de kuru zeminde toz almak icin. Royal sales ti sanırım markası. Cam bezleri de var şahane yaaa. Islak siliyorum cami aynayı, kurtmadan pırıl pırıl oluyor. Tavsiye ederim hala kullanıyorum kaç yıldır kizlar. Sadece sabunla temizleniyo hem de bebekler icin deterjansiz bence süper...
Ay canim benim ya hatirlamazmiyim seni hic cok cok sagol güzel dileklerin için...
Inan sizinle birlikte olan tedavim negatif sonuclandiktan sonra girmedim sonra yeni protokol yeni tedavi baya uzun sürdü belki unutmusunuzdur beni dedim...Yazini görünce cok mutlu oldum.
sükürler olsun Allahima hamileyim... Darisi basina canim benim ya...
öpüyorum kocaman
Canim birisi erkek gibi ama daha kesin degil Allah nasip ederse önümüzdeki ayin 20sinde beli olacak....
Ben zorlaniyorum canim ya bulantilarim hala gecmedi kusmalarda devam ediyor insallah en kisa zamanda gecerde rahat rahat yemek yerim...
senin hamileligin nasil gidiyor?
Seninkilerin cinsiyetleri bellimi???
Günaydın kizlar nasilsiniz, bebekler nasıl?
Bı iyiyiz cok şükür. Yani en azından ben öyle hissediyorum. İnsallah bugünkü nst sonucumuz da iyi çıkarda rahatlarız...
Herkes icin güzel bı hafta diliyorum. Bebeğini sabırsızlıkla bekleyenbizler icin günler hıphızlı geçsin insallah
Bu arada unnado ya bugun dalinin deterjanlari gelmiş. Cok uygun valla ihtici olanınız varsa baksın derim
günayddııın.bende de bu sabah bi enerji var aman aman diyip totomu kaşıyorumcanım hayırlı ve güzel sonuçlarla bekliyoruz seni,bende bugün kan sonuçlarımı alıcam tsh için.yarında ikili testimiz var.şu haftayı hayırlısıyla atlatırız inşallah hep beraber.
günaydın kızlar nasılsınızzz bakalımmmm bebişler nasıllarrr hafta sonu muhabbet baya koyuymuşşş temizlik konusundan bahsedilmiş ben bayadır kendim yapmıyorum kadın geliyor temizilik için sağolsun her tarafı tertemiz yapıp gidiyor çok rahatladım yoksa kafayı yerdim ben herhalde yapamıyorumda eşimde sağolsunn pasaklıdır neyseki temzilik konusunu hallettim ben böylelikleee
kızlaaaar prima'dan kargom geldi,ilk hediyem paketini yollamışlar.anaaaaammm nasıl sevindim anlatamam ya,yavruma babaannesinin getirdiklerinden sonra gelen ikinci hediye
Selam canlar ne güzel muhabbetler etmissiniz yabizim evde öyle kirlendi ki her baktığımda kıyıya Köşeye diyorum biran önce temizlik yapabileceem günler gelse :) normalde bu kadar titiz temizlik düşkünü diilim ama, bu hamilileik bana yaradı valla cok incelemeye başladım herseyi. Mutfaktan yemek bulasigni toplamadan çıkardım onceden şimdi hiç yapmıyorum öyle bisiy :) toplamadan çıkmıyoruz esimle beraber pek titi oldum hanimlar
Bugun yine doktora gittik biz. Ciğer ilacımızı vurdurduk ve nst ye girdik. Cok şükür nst de yoluna Giriyor sancı düzeyi... İnsallah daha da iyi olacak... Yarın yine gidicez doktora. Esim öğle arası götürecek bii doktora insallah yine güzel seyler duyarım...
Bu arada ben de yaklaşık 3 yıl önce falan almıştım mop. Süper bisey ya. 3 ayrı başlığı var. Biri parke icin, biri fayans digeri de kuru zeminde toz almak icin. Royal sales ti sanırım markası. Cam bezleri de var şahane yaaa. Islak siliyorum cami aynayı, kurtmadan pırıl pırıl oluyor. Tavsiye ederim hala kullanıyorum kaç yıldır kizlar. Sadece sabunla temizleniyo hem de bebekler icin deterjansiz bence süper...
kızlaaaar prima'dan kargom geldi,ilk hediyem paketini yollamışlar.anaaaaammm nasıl sevindim anlatamam ya,yavruma babaannesinin getirdiklerinden sonra gelen ikinci hediye
kızlar bu siteyi görmüşmüydünüüüz? ay şahane şeyler var ve fiyatlar da gayet iyiymiş!
Lohusashop.com - Lohusa geceliğinde moda... En iyi markalar... En yeni modeller... Şıklığın ve zerafetin adresi...
aman iyi olun cnm yaa sevindim bak şimdi inş.bugünde iyi çıkar nst de :)
herkese günaydınlar :) biz artık 35.haftamıza girdik teyzeleri.benim cimcime dün iyice sıkıştı galiba hiç uyutmadı beni.ne tarafa dönsem ordan dürtüp durdu zilli
ben görmüştüm cnm ama bedeni yoktu.bide kendim görerek aldım daha iyi oluyor bedenini bilemezsem diye.
şizofrencim bende dalinin sıvı deterjanını aldım 12 tl ye marketten cnm.tavsiye ederim hem çok az kullanıyosun hem mis gibi kokuyor.yumuşatıcı almadım.ütü yapınca yumuşacık oldu hepsi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?