Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ayşecim inşallah sağlıklı kolay doğum olmuştur ve bebeğin kucağındadır merakla bekliyoruz...
şizofren kaçgündür aklımdasın nasıl bebekler sen nasılsın.

deniz nurcanda varmış teli sen arasana bi nurcanı al telefonunu..sen nasılsın tekirdağ nasıl:))

canım beniiiim,,, ayşecim inşallah herşey yolunda gitmiş; yavrunu almışsındır kucağına. Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere... çok merak ediyorum sizi. umarım en kısa zamanda haberdar edersin bizleri...

bugün 9. günümüz. küvezde olan oğluşumuz hala çıkmadı doktorlar herşey yolunda daha iyiye gidiyor diyor ama, ne zaman çıkar kesin bişiy demiyorlar... her gün gidip görüyorum kuzumu. sütüm geldi ama malesef çok az. yeticeğini hiç sanmıyorum. zaten mama takviyesi ilk günden beri yapıyoruz. yanımdaki kuzumda zaten göğsümü tam kavrayamıyor henüz. sağıp biberonla veriyorum sütümden. diğerine de poşetlerde dondurup götürüyorum orda besliyorlar. yanımdaki kuzum biraz sararır gibi olup korkuttu bizi. ama çok şükür süt sarısıymış 2 günde geçti maşallah. dün akşam da göbeği düştü paşamızın. bugün ilk banyosunu yaptırdık. herşey yolunda gidiyor elhamdülillah ama, diğer kuzumuz yanımızda olmadığı için, hep bir eksik hep bir yarım hissediyorum dua bekliyorum sizlerden. en kısa zamanda kavuşalım diye diğer canparemize...

canlarım herşey yolunda ayşemde elif meryemimizde gayet sağlıklı ve dinleniyorlar dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederiz Allahım hepinizden razı olsun hepinize kolay doğumlar nasip etsin sağ sağlim doğuranlarada evlatları ile bir ömür mutluluk versin tekrardan herşey için sağolun

gülüm hem gözün aydın hemde geçmişler olsun inşallah rabbim bu günleri unutturacak güzel günler nasip etsin ama kişisel deneyimlerimden söylüyorum 9 gündür küvezdeyse ve oktor iyiye gidiyor diyorsa emin ol iyidir rabbim yavrunu sana bağışlayacaktır sen dualarına ve sabretmeye devam et emin ol bebeğine birşey olacak olsa doktor lar direkt söylüyorlar ki 9 gün çok uzun bir zaman aslında bence bukadar dayanması bebeğinin gayet dirençli bir bebek olduğunu gösteriyor eminim çok yakında onuda koynuna alıp koklayarak uyuduğun günler gelecekbu süreçte metanetli ol unutma senin sütün bundan sonra onların en iyi ilacı canım ve evdeki yavrunu sağdığın sütle dourma emmeye zorla birkaç güne alışır yoksa seni bırakır erkenden anne sütünün yerini hiç birşey tutamaz

ohhh beee
nurcanım buradan cvp verdiğin için sağol herkesin merakıydı valla
ayşemizde kavuştu bebeğine şükürler olsun...

ah seni çok iyi anlıyorum bizde 8 gün gibi kaldık inşlln en kısa zamanda bebeğin gelir evine..bende mama takviyesi yapıyorum ilk günden beri olsun inşllh emzirdikçe artar sütün mamada versen üzülme şimdiki mamalar anne sütüne çok yakın ..

aysecim hep aklımdaydın çok sevindim cnm benim Allah analı babalı büyütsün inş.
maşallah size :)
burcucum k.valide geldi bugün giremedim nete.anca yazabildim bende.hemen listeye yazayım cimcimemizi :))

DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)gözdemmmm----------Buğra Efe-------09/08/2011------- saat 10.40
12-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
13-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
14-)prizeprize-------------Berk----------- 05.09.2011 --------saat 03.52
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat 09:00
17-)bella_83 -------------AZRA-----------30.11.2011 -------saat 11:00
1sizofren_ev_kedisi----BÜLENT ve LEVENT---21.12.2011-----saat 15.00
19-)Ayse_Url-------------ELİF MERYEM-------29.12.2011--------------------

HOŞGELDİN ELİF MERYEM

Son düzenleme:
evo sen kaldın bi son haftasını bekleyen :))hadi senin kızda gelsin sağlıkla uykusuz geelerin başlasın artık:)) ayşeciğin bebeği 2 saat küvezde kalmış şükür iyiymiş diğer topikten okudum 1900 gr doğmuş sütüde geliyomuş maşallah..artık hastaneden çıkınca detaylı yazar..

canım inş. bebişin en kısa zamanda kavuşur sizee dr. iyi diyosa mutlaka iyidir endişe etme canımm dualarımız sizinleeee

ayşecim maşallahhh bebişini almışın kucagına çok şükürr darısı bizlerin başına olsun inş..

Amanda aman dogum listesinden bir kisi daha eksildi :) Allah kizina uzun ömür versin kaderini güzel eylesin arkadasim Gözün aydin!!!

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------39.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------39.hafta------KIZ
3-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--29.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
4-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
5-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------25.hafta------ERKEK
6-)mavi86--------------umut tüp bebek -----21.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
7-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek-----18.hafta------İKİZ
ayzan-------------Ege üniversitesi--------15.hafta-------TEK GEBELİK
9-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------8.hafta-------
10-)carmennn---------Adana Başkent --------7.hafta-------- TEK GEBELİK

aaa teyzesi 17 olduk biz senden 1 hafta gerideyiz hep.kocaman oldu benim kuzum

ayşecim iyi olmanıza çok sevindim.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. ne güzel yeni yıla kızınızla beraber girdiniz.

canlarım,hepinize yavrularınızla,alenizle sağlıklı,huzurlu,bereketli,sevgi dolu muhteşem bir yıl diliyorum.

birde ricam olucak,pazartesi kontrolümüz var ve dr'umuz 4lü testte ısrarlı,ilk haftalarda kanama,12.haftamızda ense pilisi kalınlığı ve son olarak bebek rahim ağzına yakın demişlerdi biliyosunuz ben yine kötü bi haber alıcam,yavrumda yine bi kusur bulucaklar diye o kadar korkuyorumki,uykularım kaçıyo.hamilelerin duası çevrilmezmiş, sizde nolursunuz yavrumdan dualarınızı esirgemeyin.Allahım hepimizin yavrusuna sağlık versin,onları her türlü hastalıktan ve özürden korusun Rabbim.hepinizi seviyor ve öpüyoruz.

]mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------39.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------39.hafta------KIZ
3-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--29.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
4-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
5-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------25.hafta------ERKEK
6-)mavi86--------------umut tüp bebek -----21.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
7-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek-----18.hafta------İKİZ
ayzan-------------Ege üniversitesi--------17.hafta-------TEK GEBELİK
9-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------8.hafta-------
10-)carmennn---------Adana Başkent --------7.hafta-------- TEK GEBELİK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…