canım beniiiim,,, ayşecim inşallah herşey yolunda gitmiş; yavrunu almışsındır kucağına. Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere... çok merak ediyorum sizi. umarım en kısa zamanda haberdar edersin bizleri...
bugün 9. günümüz. küvezde olan oğluşumuz hala çıkmadıdoktorlar herşey yolunda daha iyiye gidiyor diyor ama, ne zaman çıkar kesin bişiy demiyorlar... her gün gidip görüyorum kuzumu. sütüm geldi ama malesef çok az. yeticeğini hiç sanmıyorum. zaten mama takviyesi ilk günden beri yapıyoruz. yanımdaki kuzumda zaten göğsümü tam kavrayamıyor henüz. sağıp biberonla veriyorum sütümden. diğerine de poşetlerde dondurup götürüyorum orda besliyorlar. yanımdaki kuzum biraz sararır gibi olup korkuttu bizi. ama çok şükür süt sarısıymış 2 günde geçti maşallah. dün akşam da göbeği düştü paşamızın. bugün ilk banyosunu yaptırdık. herşey yolunda gidiyor elhamdülillah ama, diğer kuzumuz yanımızda olmadığı için, hep bir eksik hep bir yarım hissediyorum dua bekliyorum sizlerden. en kısa zamanda kavuşalım diye diğer canparemize...
canlarım herşey yolunda ayşemde elif meryemimizde gayet sağlıklı ve dinleniyorlar dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederiz Allahım hepinizden razı olsun hepinize kolay doğumlar nasip etsin sağ sağlim doğuranlarada evlatları ile bir ömür mutluluk versin tekrardan herşey için sağolun
canım beniiiim,,, ayşecim inşallah herşey yolunda gitmiş; yavrunu almışsındır kucağına. Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın bizlere... çok merak ediyorum sizi. umarım en kısa zamanda haberdar edersin bizleri...
bugün 9. günümüz. küvezde olan oğluşumuz hala çıkmadıdoktorlar herşey yolunda daha iyiye gidiyor diyor ama, ne zaman çıkar kesin bişiy demiyorlar... her gün gidip görüyorum kuzumu. sütüm geldi ama malesef çok az. yeticeğini hiç sanmıyorum. zaten mama takviyesi ilk günden beri yapıyoruz. yanımdaki kuzumda zaten göğsümü tam kavrayamıyor henüz. sağıp biberonla veriyorum sütümden. diğerine de poşetlerde dondurup götürüyorum orda besliyorlar. yanımdaki kuzum biraz sararır gibi olup korkuttu bizi. ama çok şükür süt sarısıymış 2 günde geçti maşallah. dün akşam da göbeği düştü paşamızın. bugün ilk banyosunu yaptırdık. herşey yolunda gidiyor elhamdülillah ama, diğer kuzumuz yanımızda olmadığı için, hep bir eksik hep bir yarım hissediyorum dua bekliyorum sizlerden. en kısa zamanda kavuşalım diye diğer canparemize...
ohhh beee
nurcanım buradan cvp verdiğin için sağol herkesin merakıydı valla
ayşemizde kavuştu bebeğine şükürler olsun...
aaa teyzesi 17 olduk bizmucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----
1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------39.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------39.hafta------KIZ
3-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--29.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
4-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
5-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------25.hafta------ERKEK
6-)mavi86--------------umut tüp bebek -----21.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
7-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek-----18.hafta------İKİZ
ayzan-------------Ege üniversitesi--------15.hafta-------TEK GEBELİK
9-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------8.hafta-------
10-)carmennn---------Adana Başkent --------7.hafta-------- TEK GEBELİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?