Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar doktordan geldim.. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ben hayırlısıyla perşembe günü sezaryene giriyorum.. doktorum bebeğimin durumunu şimdilik iyi buldu ama suyum azalmış kilo almış 1950 olmuş ama karın çevresi kalınlaşmamış başı ve bacakları büyümüş, şimdilik genel durumu iyiyken alalım riske atmayalım sonradan oksijensiz kalabilir dedi.. perşembe doğurursun yılbaşında evinde olursun dedi, bebeğim de benimle olur mu dedim büyük ihtimalle olur dedi. bize dua edin olur mu? şaşkınım korkuyorum hem de sevinçliyim..

ayy ayşecim sevin tabiki yeni yıla kıınla giriceksin bak..ayy ne kaldıki 2 gün çok sevindim evodan bugün haber yok ama ondan önce doğurucaksın heralde..çok heycanlandım..herşeyin tam mı?? tabi ya riske ne gerek var zaten.sen dışarda onu bi güzel beslersin

canım benim Allah kızına ve sana sağlık afiyet versin,hayırlısıyla kucağına al.içini ferah tut rabbim bak bu zamana kadar sağlıkla getirdi meleğini,arkadaşında dediği gibi sen sütünle,sevginle doyurur büyütürsün kuzunu,sütün fışkırsın bol bol sütün olsun inşallah:))).Allah yar ve yardımcın olsun,bizede dua et olurmu bide benim için doya doya kokla güzel kızımızı.

Canim umarim hersey yolunda gider hayirlisiyla alirsin kizini kucagina iki güne iki kiloyu gecer elif bak gör... Hemencecik kuzunu kucagina alirsin evede kuzunla birlikte dönersin umarim... Ben sana simdiden gözün aydin diyorum cünkü inaniyorumki kizin cok güclü bir bebek

cnm ne güzel işte yeni yıla kızınla birlikte gireceksin allah kurtarsın rabbim yardımcınız olsun bebeğinide alıp dönersin inşallah toparlanınca anlat mutlaka doğumunu merak ederiz allah yavruna ve sana sağlık versin bize dua etmeyi unutma sakın

hepinizegünaydın kızlar :))) haliyle benim uykum kaçtı kalktım birazdan lohusa şerbetine koyacağım bademlerin kabuklarını soyucam :)))
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider ve yılbaşı günü alabileceğim en güzel hayatımın en güzel hediyesini alır evime gelirim..
eğer heyecandan aklımı oynatmazsam hepiniz için dua edicem siz de perşembe sabahı erken uyanırsanız şöyle dokuz gibi aklınızdan bizi geçirin olurmu? rabbim bana bu kızı bir mucizeyle yolladı inşallah bu mucizeye güç kuvvet de versin ki hayatının ilk günlerini anasının koynunda geçirsin..

canim allah yardimcin olsun korkma hersey cok guzel olacak dualarimiz seninle sadece sakin ol bebeginin guzel kokusunu dusun allaha emanetsiniz ins

ayşe çok sevindim canım, sağlıkla gelsin Elif Meryem. herşey yolunda gidecektir eminim. senin için bu gece dua edicem canım. sağlıkla kavuşun birbirinize...

canim allah yardimcin olsun korkma hersey cok guzel olacak dualarimiz seninle sadece sakin ol bebeginin guzel kokusunu dusun allaha emanetsiniz ins

ayşe çok sevindim canım, sağlıkla gelsin Elif Meryem. herşey yolunda gidecektir eminim. senin için bu gece dua edicem canım. sağlıkla kavuşun birbirinize...

Allah razı olsun kızlar Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, korusun..

merak etme cnm bebeği etkilemiyo grip o gayet rahat içerde.bende grip olunca araştırmıştım geçmiyomuş bebeğe :) bol bol portakal,mandalina ye.ballı imonlu ıhlamur iç çok iyi geliyo.geçmiş olsun..

aysecim ay okur okumaz tutamadım gözyaşlarımı demek perşembeye kavuşuyosunuz.rabbim rahat doğumlar nasip etsin.beklemiyodum erken diye şaşırdım ama herşey güzel olacak eminim güzel kızınla yeni yıla birlikte gireceksiniz.
eh kala kala ben kaldım sona yine :) bende dün bütün gün garip ağrılar çektim ama öyle düzenli değil.artık kız beni iyice zorluyor.biran önce vakit geçsin istiyorum artık.aslında bu haftalar çok zormuş sen şanslısın çok zorlanmadan alacaksın kızını kucağına :) dualarım seninle cnm cimcimemiz kollarında güzel güzel büyüsün inş.

ah canım benim rabbim yardımcınız olsun kızınında seninde.inşallah hiç problemsiz rahat bir doğum geçirirsin.kızında sağlıkla gelir sana da 2012 ye kızınla beraber girersiniz.
hiçkötü bişey düşünme.sen kendine çok iyi bakki kızında iyi olsun.asıl görev şimdi başlıyor.ona o kadar iyi bakacaksın ki hemencik kocaman olacak minik meleğin allahın izniyle. rabbim size bağışlasın yavrunuzu.

hepinizin iyi diilekleri için çok çok teşekkür ederim, rabbim hepimize kolayını sağlıklısını nasip etsin..
kızıma dua edin noluuur..

uykum kaçtııııı :))))
denizyeli canım özelden mesajını okudum sağol iyi dileklerin için ben de tüm bebek hasreti çekenlerin duacısıyım.. mesaj kutun dolmuş cevap yazamadım
burcum nasıl haber ederiiim nurcanda telefonum var o arar beni kısmetse ctesi çıkıcaz o zaman evden yazarım
haa bu arada HEPİNİZE İYİ YILLAR EVLATLARINIZLA SAĞLIKLI MUTLU UZUN ÖMÜRLEEEER...

yaaaaa ben çook merak ediyorum ayşeyi biri bi hbr getirsin nosunu nasıl almadım ben onu yaa offf

Bizim de uykumuzu kaçıdın..Hadi hayırlı haberlerle gel...

yeni doğum yapan annelere sağlık ve mutluluk diliyorum ..Allah bağışlasın ..geçmişe bakamıyorum pek ama sanırım şizofren ve Ayşe doğum yapmış ..hayırlı olsun

ayşecim Allahım analı babalı büyütsün inş... şuan bebişinle birliktesindir belkide yeni yıla kuzunla gireceksin ne mutlu sanaaa hayırlı güzel haberlerle gellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…