Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ay bişi kalmadı seninde valla ben bayağı zorlanıyorum inşallah senin kız uslu olur gerçi benim kızla adaşlar ama bilmiyorum :)))) he he

evet adaş olacaklar teyzesi :) ben rüyamda görmüştüm kızımı hala gözümün önünde merak ediyorum acaba benzeyecek mi diye :)
benimkide şimdiden durmuyo yerinde bence de yaramaz olacak

merhaba kızlar..
sizofrencim az şekerli de olsa herşey yolunda ne güzel üzme sen güzel canını öbür kuzucuğun da sağ salim çok yakın zamanda kollarında olacak eminim..
burcucum ben de bu hafta proteine verdim kendimi pek yemem ben aslında hergün 2 yumurta yiyorum, bakalım inşallah işe yarar..
yarın benim de nst. var ama iyi gibi geliyor bana epey hareketli bugün
yarın güzel haberleri paylaşırız umarım

Ccanım bol vitaminli proteinli şeylerr yemen çok iyi inş. senin kuzunda almıştır kilocuklarıı sağlıklı sıhhatli açar dünyaya gözleriniii
canımm üzme kendini muhtemelen tedbir amaçlı tutuyolardır küvezde benim yiğenimde zamanında hemde kilolu doğmuştu ama onu bile tedbir amaçlı küveze almışlardıı inann iyi bakılıyor küvezda inş. en kısa zamanda yanınızda olurrr oda dualarımız sizinle cnımmm

kimse gelmemiş bugün nerelerdesiniz kızlar?
özdilek açıldı bizim burda dün oraya gittik çok yorulmuşum sancılandım dün akşam.çok şükür iim bugün.
sizler nasılsınız?aysem naptın doktora gittin mi cnm?
ayzan canımca nasılsınız kızlar?şizofrencim alıştınız mı oğluşunla tatlım?diğerine ne zaman kavuşacaksın inş?

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------39.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------39.hafta------KIZ
3-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------36.hafta------KIZ------------Elif Meryem
4-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--29.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
5-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
6-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------21.hafta------ERKEK
7-)mavi86--------------umut tüp bebek -----17.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
canim_ca-----------İsviçre tüp bebek----15.hafta------İKİZ
9-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------15.hafta-------TEK GEBELİK
10-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------6.hafta-------
11-)carmennn---------Adana Başkent --------6.hafta-------- TEK GEBELİK

burcusafak,denizyeli hadi gelin nasıl geçti h.sonu?
ya bu doğum sancısını nasıl analayacağız kızlar?dün akşam ne ayağa kalkabildim ne oturabildim sürekli bir sancı vardı.
yatınca geçti çok şükür.sanırım doğum sancısı yaınca geçmiyomuş bilen var mı?

cnmm eğer sancı dakikse yani hep aynı dakikada yanii her 10 dakikada yada 8 yada 5 yani farketmez her o dakikada vurursa sancıdır
karnında kasılma ile rahimine baskı varsa bebek geliyodur
bunlar yoksa telaşlanma
ben tekirdağa anneme geldim cicim ondan yeni gördm yazdığını
eğerki şikayetin artarsa sakın sıkılma git dr a nst ye bağlan artık ciddi haftalardasın
ayşe neden yok yaa ctesi kontrolü vardı onu çook merak ettim ondan girmiştim ama gelmemiş
teli varmı kimsede?

slm canım haftasonu mahmurluğu var galiba herkeste,bende ayşe ve seni merak ediyodum.iyi olmanıza sevindim biz geçen haftaya nazaran daha iyiyiz,bi kaç gündür öyle çok sancımız yok.ama bugün sağ tarafımda sürekli batma hissi var,birde galiba artık hissediyorum ben kızımı.pazartesi 4lü testimiz var ama kararsızım yaptırmayıp,detaylı usg'yimi beklesem bilemiyorum.bizde durum bu,umarım sizler içinde herşey yolundadır canlar.

Canim biz iyiyiz sen nasilsin sonuncu haftaya girdin :) geri sayim basladi cimcime iyce cikis kapisina dogru yaklasmistir artik:)))
Umarim hersey yolunda gider hayirlisiyla alirsin kizini kucagina:)
Bugün esimi zorla bir bebek giyim mazasina soktum biliyorum daha erken ama napim tutamadim kendimi tulumlar falan vardi cok güzel alivermisim gecen hafta doktora gittik tam 16hafalik olmuslardi benim afacanlar cinsiyetlerini ögrenmek icin sabirsizlaniyordum ama bir türlü göstermediler ayin 25inde detayli ultrasona girecegiz ozaman beli olur insallah simdilik unisex tulum aldim ilk cicilerimizi almis olduk böylece:)))

mucizesini bekleyenler
isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)evoevo--------------Doğal Gebelik--------39.hafta------KIZ------------Öykü
2-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------39.hafta------KIZ
3-)Ayşe_URL------------Doğal Gebelik--------36.hafta------KIZ------------Elif Meryem
4-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--29.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
5-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
6-)zeytinn--------------Doğal Gebelik--------25.hafta------ERKEK
7-)mavi86--------------umut tüp bebek -----20.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
canim_ca-----------İsviçre tüp bebek-----17.hafta------İKİZ
9-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------15.hafta-------TEK GEBELİK
10-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------8.hafta-------
11-)carmennn---------Adana Başkent --------7.hafta-------- TEK GEBELİK

o batmalar bende de çok oluyodu gaye normal cnm merak etme.birde hafta hafta farklı sitelerden takip ediyorum ben orda bütün belirtiler yazdığı için tedirgin olmadım fazla.4 lü testle hiç kafanı karıştırma bence önemli olan detaylı ultrason.inş.güzel haberlerle geleceksin cnm.

evet artık son haftamız karnım bugünde sert baya cnm.heran sancı falan girse ne yapıcam diye düşünüyorum
darısı sizlere artık yavaş yavaş yaklaşıyosunuz sizde maşallah bende senin haftalarında başlamıştım alışverişe kızım olacağını öğrenir öğrenmez :))
seninkilerin cinsiyetleri de belli olur detaylıda hadi bakalım bize de yaz emi?

evocum ay demek sancılandın :18:ay az kaldı geliyo ben hiç sancılanmadığım için nası bişey bilemiyorum ee zaten ne kaldıki normal..hadi sende bi avazda kurtul inşallah :)) belki öykücük yılbaşına anne babasıyla girmek ister ama..

hiç panikleme benim dr öyle diyodu soğukkanlı ol tabi söylemesi kolayy hemen doğum yapıcağın hastaneye gidersin...

ya acaba manolya neyaptı belki doğum yapmıştır bile..

doktorum dinlenince gerçiyorsa doğum sancısı değildir demişti bana
merak etme tatlım ctesi nstye gittim iyi çıktı şimdi yarın kontrolüm var ama tansiyonum biraz yükseldi ctesiden beri 2 tane ilaç alıyordum 3 e çıkardım sanırım gerildikçe çıkıyor tansiyonum o çıktıkça da daha çok geriliyorum.. biraz moralisizim yani.. yarın akşam 7de kontrolüm dönünce yazarım inşallah..

allah iyi günlerde giydirmeyi kısmet etsin ben de 18.haftada filan başlamıştım almaya :))

ayşecim ctesi kontroln olduğunu biliyodum ya baktım baktım gelmedin meraklandım valla
cnm yapma stres yaa şimdiden sora ne zaman gelse sorun olmaz artık
kilosu nasıldı ctesi
bugün nasıl olucak acaba merak ediyorum seni tatlım yaaa hbrsiz bırakma beni..

ah canım benim merak etme sen şükür tehlikeli günleri geçtik artık biliyorum ben de ama anne olmak böyle bişey galiba endişe hiç bitmiyor.
ctesi kilosuna bakılmadı sadece nst yapıldı, inşallah bugün iyi haberler getiririm..

Aminnn canim darisi bizim basimiza!!!Allah bir avazda dogum nasip etsin canim sen su son haftada yalniz kalmamaya calis bence neolur neolmaz....
Aaa söylemezmiyim sabirsizlaniyorum :) bir ögrensem hemen girer size söylerim :))) hem sen ozamana hayirlisiyla dogumunu yapmis olursun
allah iyi günlerde giydirmeyi kısmet etsin ben de 18.haftada filan başlamıştım almaya :))

Cok sagol canim...Demek sende 18.hafatada basladin almaya ozaman tam zamaninda baslamisim bende almaya desenize :))) esimde habire daha cok erken diyip duruyodu bende bak herkez simdi basliyor almaya diyebilirim artik :)
Canim bu arada senin cimcime nasil kilo aldimi biraz???

Son düzenleme:

ayşem hadi inşallah elif kız şöyle 2 kilo olmuştur:)bekliyorum seni valla.

haklısın cnm annelik böyle bişi
ama merak etme doğunca geçmiyo o daha fazlası yükleniyo
şuan biz onu yaşıyoruz
inş güzel hbrlerle geleceksin 2yi geçmiştir zaten tehlike bişide kalmadın artık bitek doğumu bekliyoruz o kadar...

bende ayşenin güzel haberlerini bekliyorum.inşallah elif 2 kiloyu geçmiştir.
kızlar bu arada ben çok kötü grip oldum.2 gün ateşim 39 düşmedi.birsürü ilaç aldım.hala antibiyotik kullanıyorum.öksürükten uzanamıyorum bile oturarak uyumaya çalışıyorum.karnım öksürmekten çok acıyor.kızım okadar aşağıdaki anlatamam.acaba çok etkilenmişmidir.bu kadar dikkat ederken nasıl hasta oldum bilemiyorum.çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…