Pratik değilim

Teşekkür ederim pusette bazen duruyo o da az
Yürüteç vb rahat olur
Biraz daha zamana ihtiyacımız var

Eşim ilgileniyor evet
Bebek “uzun “uyurken o da aynı odada uyuyor
Bebek uyanınca yer değiştiriuoruz
Allahtan geceleri uyuyor bebeğimiz
Onu diyorum hastalanırım diye
Ana kucapına koyuyorum biraz dur etrafı seyret dimi? Durur ama nasıl, agu agu, aaa kızım napıomuş(oturup muhabbet edicez) mız mızlığa başlıyo yaa, biraz ayakta gezdir. Biraz güldür, böyle böyle geçiyor işte
İyi de her dakika nasıl oluyo bağımlı gibi yaa
Ben artık biraz uzaklaşmak istiyorum ama olmuyor
Annem de şükret diyor evet haklı kaç sene sonra kavuştuk ve eb önemlisi sağlıpı sıhati yerinde, sağlıksız olup baksam ne yaparım şükür çok şükür
Sadece kolaylaşsın ama

instagram da gösteriş hiç adanma bence..
gerçekte böle degiller.. saçmalık geliyor..
her anne aynidir senin gibi yaşiyordur bu yüzden rahat olun... sen stres olursaniz bebege de etkiler..

instagram da gösteriş hiç adanma bence..
gerçekte böle degiller.. saçmalık geliyor..
her anne aynidir senin gibi yaşiyordur bu yüzden rahat olun... sen stres olursaniz bebege de etkiler..
Benim inst yok ama herkes bahsediyor, işyerinden yakın arkadaşım. Valla da öyle. Saçlar makyajlar, yanında bebeği. Bi sürü.
Facede bile gördüm
Nunaradan makyaj yapıp bebekle foto çeklişecek depil ya enerjik halde

annelerin duymak istemediği cümleler

ya inandirici degil onlar demode...
hiç biri öle degil..
ben çok çektim .. çok şükür atlattik hiç şikayet etmedim ..
şikayet ettiği şeyler başkasinin hayalidir

ya inandirici degil onlar demode...
hiç biri öle degil..
ben çok çektim .. çok şükür atlattik hiç şikayet etmedim ..
şikayet ettiği şeyler başkasinin hayalidir
İnan istisnasız her gün şükrediyorum varlıpına ve sağlığına.
Yatapına koyim de etrafı izlesin yok
Her dakika ona odaklıyım
Yok anlamıyosun
Ağzıma lokma koyamayıp, w c ye zor gidiyorum diyorum,
Kendi akıl ve ruh sağlığımı bu kadar düşünmem fazla mı?

puşete koyun. puşete de oyuncaklar as..
izliyor öle:)
rahat olursun ben yemek yaparken puşete koyuyordum. izliyordu. hiç susmazdi

Kanguruyu ne zaman kullanmaya başladınız? Oturmaya başladıktan sonra mı?
Şuna benzer birşey aldım ama bir aylık daha koyamam herhalde içine değil mi oturamıyor bile çocuk

Eklentiler

• ADSLM0320_1_org_zoom.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 11
Tabi ki çok normal. Hele ki ilk bebekte. 2. De biraz daha tecrübe ediniyorsunuz. İnanın ilk bebekte o pratikliği almak 1 yıl sürüyor.

Kanguruyu ne zaman kullanmaya başladınız? Oturmaya başladıktan sonra mı?
Şuna benzer birşey aldım ama bir aylık daha koyamam herhalde içine değil mi oturamıyor bile çocuk
Benim kanguru doğduktan itibaren kullanılıyor. İçinde yenidoğan aparatı diye minik bir yastık var çünkü. Sizinki Solomon marka sanırım. Yenidoğana göre uygun olup olmadığı sitesinde yazar. Bazı modellerin yastığa ihtiyacı olmuyor. Bir de bebek bu kangurularda oturur gibidir değil kucağımızda tuttuğumuz gibi sırt desteğiyle durduğu için bir zararı olmuyor. Yani oturabilene kadar beklemeye gerek yok.

Tamamen alıştırmaya bağlı, siz böyle alıştırdığınız için 2 aylıkkken de 2 yasında da böyle olacak muhtemelen. İlk çocukta bunu yapıyoruz genellikle. Ben de ilk kızımda böyleydim,çocuk bana bağımlı oldu büuüdüğünde de kendi başına oyun oynayamıyordu sürekli yanında oturucam sürekli onunla ilgilenicem. İkinci çocuk oldu birinciye ilgilenmekten ikinciye yetişemedim bile ,Küçüğüm beşikte ağlardı ben ya mutfakta ya büyüğün yanında olurdum bırakmazdı, ikinci kızım beşikte bir süre ağlar susardı kendi kendine büyüdü, kendine yeten bi çocuk oldu kendi başına oyunlar kurabiliyor kendi ihtiyaçlarını giderebiliyordu, 1 yasında kendi yemeye başladı 1 yasında üstünü giymeye başladı. Büyük kızım ise hep bana bağımlı kaldı kıyafetlerini bile ancak 4 yasında kendi giyebilmeye başladı, yemeği 3 yasında öğrenmeye başladı. Çok korumacı çok titizlenen bir anne olmak çocuğa da anneye de zarar özetle.

Evet haklısınız ama maalesef istemeden yapıyoruz
Yoksa hangi anne devamlı bebepin kendisine bağlı olmasını ister
Kendi ayakları üstünde dursun ister ama işte biraz korku, biraz tecrübesizlik, kıyamama...

kollarını sararak (yarı kundak) yana yatırıp uyutmayı deneyin. bebekler sıçrayıp kendini uyandırıyor. karnına ve sırtına değecek şekilde yastık koyun, birisi ona sarılıyormuş hissi versin. oyun halısının üstüne koyun oradaki oyuncaklara bakarak aldanıyorlar bazen.
bi yakının bi iki saat bakması mümkün olabilecekse bu aralıkta sen de 1 saat uyursun dinlenme imkanın olur.
Temizliği çok takma, varsa bütçen birini tutsan yeter.

Aynen yarı kundağı yapıyoruz
Baya etkili oluyor, yan yatması o şekilde
Temizliği eşim yapıyor hatta az önce de yaptı pırıl pırıl
Uyuyor şimdi canımcım
Gündüzleri 2 saat falan uyuyo
Gece 00:00 a kadar mahfediyo hergün
Allahtan geceleri güzel uyuyor

o zaman şikayet edecek bir şey kalmadı demektir :) gündüz o uyudukça sen de uyu ve dinlen. nasıl olsa yardımcı oluyormuş eşin.
bir süre sonra düzen oturur.

Allah bana da nasip eder inşallah

o zaman şikayet edecek bir şey kalmadı demektir :) gündüz o uyudukça sen de uyu ve dinlen. nasıl olsa yardımcı oluyormuş eşin.
bir süre sonra düzen oturur.
Sağol :) ama düşünsene sabah 06:00 dan 12:00 ye koca zaman dilimi artı öğlen 12:00 den akşam 18:00 e yine devam nöbete. Bi artı daha 18:00 den gece 00:00 a kadar
Sadece iyi geçen 00:00-06:00 arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…