Amin aminAllah bana da nasip eder inşallah
Amin amin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sen bakma bana
bi arkadaşımın bebeği en son 5 yaşındaydı ve günlük 1 saat ya uyuyordu ya da uyumuyordu. uyku ile ilgili bir hastalığı varmış.Sağol :) ama düşünsene sabah 06:00 dan 12:00 ye koca zaman dilimi artı öğlen 12:00 den akşam 18:00 e yine devam nöbete. Bi artı daha 18:00 den gece 00:00 a kadar
Sadece iyi geçen 00:00-06:00 arası
özel sektörde memurum ben. 12 saatim evin dışında geçiyor.Memur olan var mı?
Yenidoğan aparatı var içinde ama onda nasıl duracak bilmiyorum. Bir deneyeyimBenim kanguru doğduktan itibaren kullanılıyor. İçinde yenidoğan aparatı diye minik bir yastık var çünkü. Sizinki Solomon marka sanırım. Yenidoğana göre uygun olup olmadığı sitesinde yazar. Bazı modellerin yastığa ihtiyacı olmuyor. Bir de bebek bu kangurularda oturur gibidir değil kucağımızda tuttuğumuz gibi sırt desteğiyle durduğu için bir zararı olmuyor. Yani oturabilene kadar beklemeye gerek yok.
İşe başlama tarihimi hesaplayablr msinizözel sektörde memurum ben. 12 saatim evin dışında geçiyor.
Sağolasınbi arkadaşımın bebeği en son 5 yaşındaydı ve günlük 1 saat ya uyuyordu ya da uyumuyordu. uyku ile ilgili bir hastalığı varmış.
beterin beteri var. bence durumun bir süre sonra düzene girer.
al bebeğini biraz temiz havaya çıkar.
ben yürüteç zamanı gelince yürüteçe koyardım yanıma alırdım tuvalete giderken. çünkü sen tuvaletteyken nereye gidip ne yapacağı belli olmuyor.
zamanla alışır bi şeylere.
Eşim de dedi aynı tip konuşma yaptı yaniHahaa 6 aydır kucakta evin içini gezdirdiğim bir oğlum var.
Ben artık zamane bebeleri böyle diyorum.
Öyle koyayım uyusun yok.
Hep aksiyon istiyorlar.
9 martİşe başlama tarihimi hesaplayablr msiniz
Hiç izin kllanmadım
5 aralık doğum
Teşekkür ederim9 mart
Hayır eklenmiyor işten ayrılışınız üzerine 16hafta saycaksınızTeşekkür ederim
Hastaneden kağıt aldım
Kısmen dopru hesaplanmış evet
Beklenen tarih 11 di ben 5 inde doğum yaptım
O da sonraya ekleniyor dimi?
Eklenmiş gibi
14 hafta oluyo çünkü 13 yerine
Teşekkürler ama yönetmelikte baktımHayır eklenmiyor işten ayrılışınız üzerine 16hafta saycaksınız
Hanimefendi izne ciktiktan sonra diyorum izne 16haftaTeşekkürler ama yönetmelikte baktım
Beklenen doğum tarihinden önce doğum yapımca ekleniyor diyor
TeşekkütlerHanimefendi izne ciktiktan sonra diyorum izne 16hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?