Pratik değilim

26 aydan sendromlu poncik annesi olarak el sallayip selamliyor bugunlerin kiymetini bilin diyorum
benim kizda kucagimdan hic inmezdi kolikti cunku bende herseyi onunla yapmaya basladim
kendim kahvalti yaparken emziriyor evi toplarken kanguruya koyuyordum başka caresini bulamadim maalesef

Teşekkür ederim inşallah

Teşekkür ederimm geçer inşaallah

Al bir kanguru veya sling
Şar sırtına göğsüne yap işini gücünü benimki gazliydi
Bana çok çektirdi.
Yemek yiyemezdim tuvalate gidecek bir besin alamazdım.

Birde ana kucağı var.
Puset falan tuvalet için bebeği ona koyabilirsin ama kemerini bağla.

Yemek içinde puset olur..

Çocuk dursun diye onu bekleme cidden.
Bende beklerddim ama ben işime bakınca oda daha keyifli oluyor.

Şimdi 18 aylik
Şuan bile onu
Beklesem iş yapamam
Peşimden jer yeri dağıtıyor.
eşimle tartışıyoruz çünkü ev toplansa d toplu olmuyor.

Peşimde dolansada işime bakiyorum

Bazen ben de deniyorum puset ana kucapı
Teşekkür ederim

Kimse normal görmüyor alışamadığımızı
Herkes için normal. Yalnızca tecrübeli anneler fikir veriyorlar neler yapabileceğin konusunda. Yoksa daha iki aylık bir bebek, lohusadan yeni çıkmış bir anne, özellikle ilk çocuğuysa ve daha önce bebek tecrübesi De yoksa, yanında da yardım edecek kimse yoksa çok zor geçiyor. Çok normal yani.

Daha önce bebek büyütmüşlerin tecrübelerinden her zaman faydalanabilirsin. Sling kullanıyor musun bilmiyorum ama çok işe yarıyor.

Geçen hafta iki bebek ziyaretine gittim. İkisinde de arkadaşlarım yerinde oturamadılar. Bebekleri neredeyse 3 aylık. Odaya koymalarıyla uyanmaları bir oluyordu. Bir çay içme süresi bile Değil yani. ikisi de kucakta dahi yatmıyordu. İlla dik tutup gezdireceksin.

Ateşlenmiş çocuklar, kusmuşlar. panikleMiş arkadaşım. Acemilikten oluyor bunlar. Bir müddet sonra hastalandığında, artık ilk bakımını kendin yapabilecek duruma geliyorsun.

Geçecek hepsi. Daha bebeğin dünyaya alışkın değil, sen de ona alışkın değilsin. Yalnızca bilinçli ol biraz. Tekrar edeyim, tv den özellikle uzak tut bu dönemde. Henüz ne beyni, ne gözü hazır değil bu kadar renk ve görüntü bombardımanına.

Onun bir rutin ve huzura ihtiyacı var.

Yazmışlardır eminim ama uyku eğitimi vermelisin zamanı gelince. Şimdilik te ayağa falan çok alıştırma. 6 ayı geçmemen laxım eğitim için. Mamaroo diye bir mini dalıncak var nizde çok yaramıştı

Sağolun

Teşekkür ederim kanguru iyi olacak da üçüncü ay olsun da şimdi biraz küçük
O zaman iyi olucak inşallah

Teşekkür ederim kanguru iyi olacak da üçüncü ay olsun da şimdi biraz küçük
O zaman iyi olucak inşallah
Emin misiniz? O tam olarak ne ise yariyor bebegi önünde taşımak hariç? Yani uykusuna bi etkisi oluyor mu ki? Benim arkadasimda kullanıyor onu hep goruyorum fotolarda. Bende boyun fıtığı var herhalde kullansam hastanelik olurum

Bu mizmizligin cinsiyetle bir ilgisi var mi? Ya da neyle ilgisi var acaba geçirilen stresli hamilelik mi etkiliyor. Burdaki okudugum konular beni cok korkutmaya başladı..

Pusete alisirsa rahat edersin surekli pusette yaninda tasi islerini oyle yap ara sira kanguruya tak islerini oyle yap o uyudugunda cok uykun varsa sende uyu kisa uykularinda keyif yap ayakkarini uzat falan ama islerini o uyanikken yapki o uyudugunda yabuyursun yada dinlenirsin. İlk basta boyle oluyor ama ne zaman bebek yurutece binme kivamina geliyor ozaman asiri rahatlamistim ben. Ondan once hicbisey yapamiyodum sonra her işimi yapar keyfime bakar oldum. Birde surekli ilgiye alisincada oyle gidiyor malesef ozaman bidaha kendi kenide durmaz

Hem kucaktayken ev işi yapılmış oluyo
Hem de gazı varsa dağılır gezerken
Fıtık benim de aklıma geldi
Fıtığı olanlar kullanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…