F
forga
Ziyaretçi
- Konu Sahibi forga
Ay allahtan sezonu kapandıda kurtuldukkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay allahtan sezonu kapandıda kurtuldukkaydirigubbakcemile3
Hepinize teşekkür ederim kızlar önerilerinizi dikakte alarak yıkadım ama öldüm bittim bütün öğleden sonra uğraştım yani, bi kiloydu çünkü ama gene de çamurlu yapraklar vardı. Bide bulaşık makinesinde yıkayanlar varmış, nasıl yıkıyolarmış, bilmiyorum mantıklı bi yöntemse tercih ederim valla
Aslında ıspanakta o kadarda demir yokmuş biliyomusunuz, temel reis falan yalan yani, ıspanak bi şehir efsanesi bence :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
benim de eşim istedi 2 hafta önce..aldım attım dolaba...bu haftasonu annem geldi yanıma...dedim anne dolapta ıspanak var..ellerinden öper...
bana kalsa saatlerce yapamazdım..anneme de çok pratik geliyomuş ıspanak yemeği yapmak..
pazı da ıspanak gibi mi yapılıyor..onu nasıl yapcaz..ben sadece sarmasını yapıyorum da..
çamurlu köklerini kesiyoruz, geri kalan kısmı bol su dolu bir kaba koyup iyice bastırıp çamurların ıslanıp çözülmesini bekliyoruz
1-2 dk suda kalıyor, fazla kalmasın çünkü vitamin suya geçer
sonra defalarca şu delikli büyük süzgecler var ya tek tek sap sap yıkıyoruz valla napalım
benimle annemin yöntemi bu
ıspanak başka türlü tam temizlenmiyor annem de ben de her dalı ayrı ayrı hırpalamadan ovalarız suyun altında
çocuklara çiğ olarak da 3-5 yaprak yediriyoruz biz de yiyoruz