- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
Kaç yaşındasın ki canım doktor 6 ay dediBenim ilk gebeligimdi benim protein atımı 10 gr dı tansiyonumu düşüremediler aldılar 5 gün yaşadı bebeğim.doktorlar biri bidaha yapma dedi diğeri yapıcaksın tabi takip altında olacaksın dedi yaşından dolayı 6 ay korun dediler şükür benim bebeğimi aldıktan sonra pek bişeyim kalmadı sadece böbreklerimde 372 protein atımı var 24 saatlik idrarda pazartesi sonuçlarını göstercem doktora umarım ciddi bişi değildir.çok okudum doğumdan sonra ciddi hasarlar bırakıyomus bu zehirlenme cidden senin içinde çok zor durum 31 haftalık bebeğini kaybetmek gerçekten çok üzüldüm allah sabrını versin inşallah cnm.benim çor erken cıktı bide 30 haftayı felan doldura bilse yedim keşke ama işte Rabbim verdi Rabbim aldı.tekrar bebek düşünüyorum allahım verirse inşallah
Neden canım tansiyonu mu düşürüyor çok su içmek kusura bakma pek bilgim yok bu konudaBol su için tek kurtarıcı su bizim için. Ben 5 günlükken gittim kalp böbrekler karaciger hepsi normaldi kan tahlilleri idrarda falan sıkıntı çıkmadı. Bol su içiyorum şimdi canım istemese bile içiyorum
Senin 20 gün olmuş demi canım bana sorarsan en az iki üç ay dinlen vücudun dinlensin insan sabır edemiyor o acıyı yaşayınca biliyorum bunu ama dinlen derim benim 5 ay geçti hemen hemen benimde 27 Temmuz’da oldu bu olay ama ben dinlenmek istedim aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum daha yeni yeni düşünmeye başladımBenim ilk gebeligimdi benim protein atımı 10 gr dı tansiyonumu düşüremediler aldılar 5 gün yaşadı bebeğim.doktorlar biri bidaha yapma dedi diğeri yapıcaksın tabi takip altında olacaksın dedi yaşından dolayı 6 ay korun dediler şükür benim bebeğimi aldıktan sonra pek bişeyim kalmadı sadece böbreklerimde 372 protein atımı var 24 saatlik idrarda pazartesi sonuçlarını göstercem doktora umarım ciddi bişi değildir.çok okudum doğumdan sonra ciddi hasarlar bırakıyomus bu zehirlenme cidden senin içinde çok zor durum 31 haftalık bebeğini kaybetmek gerçekten çok üzüldüm allah sabrını versin inşallah cnm.benim çor erken cıktı bide 30 haftayı felan doldura bilse yedim keşke ama işte Rabbim verdi Rabbim aldı.tekrar bebek düşünüyorum allahım verirse inşallah
Neden canım tansiyonu mu düşürüyor çok su içmek kusura bakma pek bilgim yok bu konuda
Ben su icmeyide bıraktım hastaneden sonra icmemiz lazım gerçekten allah bir daha o günleri yaşatmasın inşallah
Hamileliğin boyunca kaç kilo aldın acaba doğum yaptıkdan sonra nekadarı gitti.ben 24 haftalık hamileligimde25 kilo almıştım ki 15 kilosu sezeryandan hemen sonra gitti benim kilo sandığım ödemmiş.şimdi kilolarımı vermeye ve daha zayıf olarak hamile kalmaya çalışacağım kilolu hamile kalmak bile tetikliyebiliyomus
Bende 50 den 68 e çıktım 18 kilo aldımBen ilk başlarda çok güzel gidiyordım 7. Ayıma kadar 10 kilo almıştım. 7 den sonra fırladı 65 le hamile kaldım en son 80 düm oda dogumdan 3 hafta önce sonraki 1 haftayı hiç bilmiyorum çünkü bu olaydan dolayı aşırı şişmiştim
Tamam bu olay Doğum sonrası için demi hamileyken bol su içmek tansiyonu düşürür mü acabaSu hem böbrekleri çalıştırıyor hemde ödemi atıyor ödem dagılınca tansiyon normale dönecektir. Bol su iç dedi bana dahiliye doktoru kadın dogımcumda
Merhaba. Canım bebeğini kaybetti üzüldüm. Peki bebek ya yaşadıktan sonra neden öldü doktorlar bu konu için ne söylediMerhabalar
Ben de preeklampsi sebebiyle 26 haftalık dogum yaptım. Yaklasık 6 ay yoğun bakım sonrası bebegimi eve götüremeden kaybettim. Ben o sürede hiç doktora gitmedim. Sadece bebegimle ilgilendim ve dogum sonrası 2. Gün hastane kapılarında beklemeye basladım. Yorumlarınızı okudumda kontrol için doktor takibinde kalmıssınız. Ben sadece sezaryen sonrası bir kez plasenta biyopsi sonucunu göstermeye gittim okadar. Dogum yapalı yaklasık bir sene oldu. Acaba kontrol için gitsem mi? Yoksa artık bir şry olsa olurdu gitmiyim mi? Ne düşünüyosunuz?
Bebek küçük doğduğu için mi kaybettinMerhabalar
Ben de preeklampsi sebebiyle 26 haftalık dogum yaptım. Yaklasık 6 ay yoğun bakım sonrası bebegimi eve götüremeden kaybettim. Ben o sürede hiç doktora gitmedim. Sadece bebegimle ilgilendim ve dogum sonrası 2. Gün hastane kapılarında beklemeye basladım. Yorumlarınızı okudumda kontrol için doktor takibinde kalmıssınız. Ben sadece sezaryen sonrası bir kez plasenta biyopsi sonucunu göstermeye gittim okadar. Dogum yapalı yaklasık bir sene oldu. Acaba kontrol için gitsem mi? Yoksa artık bir şry olsa olurdu gitmiyim mi? Ne düşünüyosunuz?
Canım ben de preeklemsi nedeniyle 31 Haftalık bebeğimi karnımda kaybettim. Daha sonra kalp böbrek yetmezliği ne girdim . 15 gün yoğun bakımda yattım. Ben de organ hasar oluştuğu için mecburen doktor kontrolüne gidiyordum ve ilaç kullanıyordum. Benim Bugün tam beş ay oldu bebeğimi kaybedeli. Çok şükür organlarım düzeldi ama ben yarın Konya’ya genetik bölümüne gidecem .Orada detaylı testler yaptıracağım neden Gebelik zehirlenmesi yaşadım diye Belki kan pıhtılaşması çıkacak onun için önlem almak için yani mutlaka doktorlara git bilgi al önlemini al derimMerhabalar
Canım 6 bucuk ay direndi küçüğüm. Çok düşük doğum agırlıklı dogdugu için yasayabilecegimiz bütün prematür komplikasyonlarını yaşadık. Sayfalarca yazabilirim. En sonunda çoğu çözülüyor derken solunum problemini bir türlü yoluna koyamadık. Taburculuk konusurken solunum sorunu nedeniyle bir anda kötüleşti. Bir hafta da öyle dayandı ama artık cok yoruldu. Kaybettim.Merhaba. Canım bebeğini kaybetti üzüldüm. Peki bebek ya yaşadıktan sonra neden öldü doktorlar bu konu için ne söyledi
Tekrar bebek düşünmeden önce bende doktora gidicem. Kontrollerimi yaptırıp vucudumu hazırlayıp öyle gebe kalmayı planlıyorum. Bir sene olacak dogum yapalı ama henüz bebek için hazır degilim. Biraz daha beklicem sanırımCanım ben de preeklemsi nedeniyle 31 Haftalık bebeğimi karnımda kaybettim. Daha sonra kalp böbrek yetmezliği ne girdim . 15 gün yoğun bakımda yattım. Ben de organ hasar oluştuğu için mecburen doktor kontrolüne gidiyordum ve ilaç kullanıyordum. Benim Bugün tam beş ay oldu bebeğimi kaybedeli. Çok şükür organlarım düzeldi ama ben yarın Konya’ya genetik bölümüne gidecem .Orada detaylı testler yaptıracağım neden Gebelik zehirlenmesi yaşadım diye Belki kan pıhtılaşması çıkacak onun için önlem almak için yani mutlaka doktorlara git bilgi al önlemini al derim
Benim 5 ay oldu dün bebeğimi kaybedeli ama ben hazırım Allah kısa zamanda nasip etsin inşallahTekrar bebek düşünmeden önce bende doktora gidicem. Kontrollerimi yaptırıp vucudumu hazırlayıp öyle gebe kalmayı planlıyorum. Bir sene olacak dogum yapalı ama henüz bebek için hazır degilim. Biraz daha beklicem sanırım
Amin canım çok zor yaşayan bilirMerhaba arkadaşlar bende 25 haftalikken şeker yüklemesi için gittiğimde ultrasonda kan akışında bozulma var diyerekten yüksek riskli gebeliğe gönderildim ve ordan da hemen hastaneye yatisim yapıldı 3 gün yoğun bakımda takip edildikten sonra yüksek olan tansiyonlarin kontrol edilememesi sebebiyle ve bebeğimin kalp atışları yavaşlaması sebebiyle acil sezeryana alındım doğum yaptım 2 gun daha yogun bakimda kaldim bebeğimi göremeden dokunamadan doğumdan 2 gün sonra kaybetmisim canli halini goremeden morgda cansiz o kucuk bedenini gormek inanılmaz bir acı Rabbim kimseye böyle bir acı tattirmasin..
Benim bebeğim de 31 haftalıktı ama ben fark edemedim karnımda öldü allah bir daha yaşatmasınMerhaba arkadaşlar bende 25 haftalikken şeker yüklemesi için gittiğimde ultrasonda kan akışında bozulma var diyerekten yüksek riskli gebeliğe gönderildim ve ordan da hemen hastaneye yatisim yapıldı 3 gün yoğun bakımda takip edildikten sonra yüksek olan tansiyonlarin kontrol edilememesi sebebiyle ve bebeğimin kalp atışları yavaşlaması sebebiyle acil sezeryana alındım doğum yaptım 2 gun daha yogun bakimda kaldim bebeğimi göremeden dokunamadan doğumdan 2 gün sonra kaybetmisim canli halini goremeden morgda cansiz o kucuk bedenini gormek inanılmaz bir acı Rabbim kimseye böyle bir acı tattirmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?