Premature Bebekler Preeklampsi Geçiren Anneler

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kaç yaşındasın ki canım doktor 6 ay dedi

Neden canım tansiyonu mu düşürüyor çok su içmek kusura bakma pek bilgim yok bu konuda

Senin 20 gün olmuş demi canım bana sorarsan en az iki üç ay dinlen vücudun dinlensin insan sabır edemiyor o acıyı yaşayınca biliyorum bunu ama dinlen derim benim 5 ay geçti hemen hemen benimde 27 Temmuz’da oldu bu olay ama ben dinlenmek istedim aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum daha yeni yeni düşünmeye başladım

Ben su icmeyide bıraktım hastaneden sonra icmemiz lazım gerçekten allah bir daha o günleri yaşatmasın inşallah

Kesinlikle benim hastanedeyken vücudumdaki ödem yüzünden hiçbir şeyi hissetmedim eşim bacaklarıma masaj yapıyordu gücünü deniyormuş ama ben ödemden dolayı hissetmiyormuşum. Bacakalrım 3 kat şişmişti seseryandan sonra

Yaşım 35 o yüzden 6 ay dedi yoksa 1 sene yapma derim dedi ben 32 yasında evlendim miyom ameliyatı oldum çocuğum olmadı ameliyattan sonra hamile kalabildim ama oda böyle oldu.korkuyorum çok aslında cesaret edebilirmiyim bilmiyorum yine bebegime birşey olur diye korkuyorum şimdiden Rabbim evladıyla sınamasın kimseyi

Hamileliğin boyunca kaç kilo aldın acaba doğum yaptıkdan sonra nekadarı gitti.ben 24 haftalık hamileligimde25 kilo almıştım ki 15 kilosu sezeryandan hemen sonra gitti benim kilo sandığım ödemmiş.şimdi kilolarımı vermeye ve daha zayıf olarak hamile kalmaya çalışacağım kilolu hamile kalmak bile tetikliyebiliyomus

Ben ilk başlarda çok güzel gidiyordım 7. Ayıma kadar 10 kilo almıştım. 7 den sonra fırladı 65 le hamile kaldım en son 80 düm oda dogumdan 3 hafta önce sonraki 1 haftayı hiç bilmiyorum çünkü bu olaydan dolayı aşırı şişmiştim

Bende 50 den 68 e çıktım 18 kilo aldım

Merhabalar

Ben de preeklampsi sebebiyle 26 haftalık dogum yaptım. Yaklasık 6 ay yoğun bakım sonrası bebegimi eve götüremeden kaybettim. Ben o sürede hiç doktora gitmedim. Sadece bebegimle ilgilendim ve dogum sonrası 2. Gün hastane kapılarında beklemeye basladım. Yorumlarınızı okudumda kontrol için doktor takibinde kalmıssınız. Ben sadece sezaryen sonrası bir kez plasenta biyopsi sonucunu göstermeye gittim okadar. Dogum yapalı yaklasık bir sene oldu. Acaba kontrol için gitsem mi? Yoksa artık bir şry olsa olurdu gitmiyim mi? Ne düşünüyosunuz?

Merhaba. Canım bebeğini kaybetti üzüldüm. Peki bebek ya yaşadıktan sonra neden öldü doktorlar bu konu için ne söyledi

Bebek küçük doğduğu için mi kaybettin

Canım ben de preeklemsi nedeniyle 31 Haftalık bebeğimi karnımda kaybettim. Daha sonra kalp böbrek yetmezliği ne girdim . 15 gün yoğun bakımda yattım. Ben de organ hasar oluştuğu için mecburen doktor kontrolüne gidiyordum ve ilaç kullanıyordum. Benim Bugün tam beş ay oldu bebeğimi kaybedeli. Çok şükür organlarım düzeldi ama ben yarın Konya’ya genetik bölümüne gidecem .Orada detaylı testler yaptıracağım neden Gebelik zehirlenmesi yaşadım diye Belki kan pıhtılaşması çıkacak onun için önlem almak için yani mutlaka doktorlara git bilgi al önlemini al derim

Merhaba. Canım bebeğini kaybetti üzüldüm. Peki bebek ya yaşadıktan sonra neden öldü doktorlar bu konu için ne söyledi
Canım 6 bucuk ay direndi küçüğüm. Çok düşük doğum agırlıklı dogdugu için yasayabilecegimiz bütün prematür komplikasyonlarını yaşadık. Sayfalarca yazabilirim. En sonunda çoğu çözülüyor derken solunum problemini bir türlü yoluna koyamadık. Taburculuk konusurken solunum sorunu nedeniyle bir anda kötüleşti. Bir hafta da öyle dayandı ama artık cok yoruldu. Kaybettim.

Tekrar bebek düşünmeden önce bende doktora gidicem. Kontrollerimi yaptırıp vucudumu hazırlayıp öyle gebe kalmayı planlıyorum. Bir sene olacak dogum yapalı ama henüz bebek için hazır degilim. Biraz daha beklicem sanırım

Benim 5 ay oldu dün bebeğimi kaybedeli ama ben hazırım Allah kısa zamanda nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar bende 25 haftalikken şeker yüklemesi için gittiğimde ultrasonda kan akışında bozulma var diyerekten yüksek riskli gebeliğe gönderildim ve ordan da hemen hastaneye yatisim yapıldı 3 gün yoğun bakımda takip edildikten sonra yüksek olan tansiyonlarin kontrol edilememesi sebebiyle ve bebeğimin kalp atışları yavaşlaması sebebiyle acil sezeryana alındım doğum yaptım 2 gun daha yogun bakimda kaldim bebeğimi göremeden dokunamadan doğumdan 2 gün sonra kaybetmisim canli halini goremeden morgda cansiz o kucuk bedenini gormek inanılmaz bir acı Rabbim kimseye böyle bir acı tattirmasin..

Amin canım çok zor yaşayan bilir

Benim bebeğim de 31 haftalıktı ama ben fark edemedim karnımda öldü allah bir daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…