- Konu Sahibi Balbxoxcxuxxux
-
Merhaba geçmiş olsun son durumunuz nedir merak ettimMerhabalar ben 13 haftalık hamileyim ve protein 3875 de suan bebegimi alıcaklarını soyluyorlar ve ben istemiyorum benimle aynı durumu yasaynlarınız varsa yardımcı olabilirmisibiz acaba
Farklı dr.la görüştünüz mu bebeğe ve size zararı olabilir belkiMerhaba son durumum beklemedeyim inşllh düşer düşmezsede aldırmıcam herşyn hayırlısı bakalm inşllh düşer sizdedemi aynı sıkıntı var
Merhaba, ben de bebeğimi 25+5'de gelişme geriliği ve preeklamsi ile kaybettim. Henüz 45 gün oldu.Çok kötüyüm. Siz ikincisinde yaşamamışsınız. Hangi doktora gittiniz neler yaptınız. Sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var.[/QUOTEordamısınız
Melisa orda mısınMerhaba, ben de bebeğimi 25+5'de gelişme geriliği ve preeklamsi ile kaybettim. Henüz 45 gün oldu.Çok kötüyüm. Siz ikincisinde yaşamamışsınız. Hangi doktora gittiniz neler yaptınız. Sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var.
ne yazık ki ikinci üçüncü gebeliklerde de devam eden bir rahatsızlık. Ben ilk bebeğimi 35 haftalık doğurdum. 31. haftada ciğer gelistirici igneler oldum,perhiz yaptm. Benim tansiyonum bisküvi,kurabiye tarzı seyler yiyince yükseliyordu. 18 tansiyonla hastaneye yattim,doğum yaptm.tabii ilk çocukta tecrubesizdim. ikinci gebeligimde yine ayni doktora gitmeme ragmen,perhiz yapmama ragmen 7. aya kadar tansiyonum yükselmemişti.Doktorum erken dogum riskini düşünüp ,ciger gelistirici igne de yapmadı. bir gece bas ağrısından delirmek uzereydim,bir tane kurabiye yemistim ve tansiyonum 20 ye çıkmıştı. Sabaha kadar tansiyonum dusmeyince doguma aldilar. oglum 30 gun kuvozde kaldi. cok şükür sağlıklı. ama bana tecrube oldu. butun onlemlerimi aldim bir daha hamile kalmamak için.Hamileyken Surekli yürüdüm,cok su ictim. hep haşlanmış seyler yedim. kaşar peynir bebege guzel kilo aldırıyordu,onu cok yedim az yağlı. Ve bir daha hamile kalirsam yine ayni skntilar.. Bu dert olan arkadaslar yediginize ictiginize yürüyüşünuze dikkat edin.strese girmemeye çalışın. 1 tane kurabiye bize 30 güne mal oldu. Preeklampsi sadece gebelikte kendini gösteren ve önlem alınmayınca anneye bebeğe zarar veren bir rahatsizlik. Allah yardımcınız olsun..
Allahım yardımcın olsun inşallh canım peki nasıl oldu bu yani neden vardıkı senin protein kacagın maşşllh baya ıyı gelmişşin ben cok korkuyrm bsy olcak bebegıme dıyeKızlar bende protein atigi iki artı hamileligim in ilk haftasından beri var 33. Haftadayim buraya kadar geldik şükür tansiyin yükselmesine dikkat ediyorum olçüyorum devamli inş bir iki hafta daha deyir bebisim herşeyi hayiisiyla versin Allah çok dikkat ettim yememe kilo almamaya çalıştım bundan sonra inş güzel olur herşey Allah sağ salim almak nasip etsin
Yasemin hanım ben üstünden senler gecmiş ama ben sizi merak ettm ve suan bn 14 haftalık hamilym protein kacagım yukseklerde nasıl atlattınız acaba bende atlatabılırmıyımArkadaslar dua edin.preeklampsi yuzunden tekrar idrar toplaniyor.eger artış varsa yarin bebesimi kaybedecem.bu kacagin dustugunu hic duymadim.ins. düşer. 17 hafta cokk erken yaa.gozumdede bulanik gormede basladi.offfffffff
küçük kızımda da vardı 9 yaşında şimdi hamilelikte cikiyi odem çok olmuştu küçük bi ilcwdeydik bu kadar etkilemişti normal doğurdum. Sonrası normale donuyo ama 24 saatlik idrar topladım 6 aylık olunca bişey çıkmadıAllahım yardımcın olsun inşallh canım peki nasıl oldu bu yani neden vardıkı senin protein kacagın maşşllh baya ıyı gelmişşin ben cok korkuyrm bsy olcak bebegıme dıye
Allab yardımcın olmus abla senin maşşallh 34 de kadar gelmişsin inşllh Allahm kurtarır biran öncebe bende ozamana kadar dayanırz inşllh bnmde ilk gebeligimküçük kızımda da vardı 9 yaşında şimdi hamilelikte cikiyi odem çok olmuştu küçük bi ilcwdeydik bu kadar etkilemişti normal doğurdum. Sonrası normale donuyo ama 24 saatlik idrar topladım 6 aylık olunca bişey çıkmadı
Demekki hamileliktw hormonlar deisiyo ondan sanirim cikio şimdi yaşım 40 risk olduğundan daha titiz davrandım 7 kilo.aldım mesela öbürleri nde 20 kilo almıştim
Ama gerçekten piskoloji bozuldu devamli bişey olacak korkusuyla yaşıyorum Allah yardım eder inş
Canım neden protein kaçağı var doktorlar söyledi miYasemin hanım ben üstünden senler gecmiş ama ben sizi merak ettm ve suan bn 14 haftalık hamilym protein kacagım yukseklerde nasıl atlattınız acaba bende atlatabılırmıyım
Böbrek yetmezliğim var canım malesef sen naptın nasıl olduCanım neden protein kaçağı var doktorlar söyledi mi
Bende de preeklemsi sen dolayı olmuştu 8.ayda doktor antibiyotık verdi gönderdi sonra bebeğim öldü meğer preeklemsi geçirmişim benim sonradan böbrek yetmezliği oluştu ancak çok şükür düZeldi yani protein kaçağının sebebi böbrekler mi diyor doktorBöbrek yetmezliğim var canım malesef sen naptın nasıl oldu
Canım benim dogustan yani son bi senedir ögrendim bende o yuzden bilgiliyim yani soyluyrm doktora Allhm sabır versn yardımcın olsunBende de preeklemsi sen dolayı olmuştu 8.ayda doktor antibiyotık verdi gönderdi sonra bebeğim öldü meğer preeklemsi geçirmişim benim sonradan böbrek yetmezliği oluştu ancak çok şükür düZeldi yani protein kaçağının sebebi böbrekler mi diyor doktor
Cnim benim kuzenim geçen yil doğum yaptı ve tansiyonu yeni ir iki ayidir sürekli yüksek oda ilaç kullanıyor.malesef doğumdan sonra kiminde geçici kimisinde kalıcı oluyir.inşa sende kalıcı olmaz.bende şuan 33haftalik hamileyim ve sekerle mücadele ediyorum inşa bende senin gibi sağlıkla kucağıma alırım.Merhaba bende preklampsi nedeniyle 35 haftamda dogum yaptım sezeryanla. Tansiyonum 17 12 di doguma aldıklarında şimdi hala yüksek ilaç kullanıyorum. Sorum şu bu durumu yaşayan arkadaşlarım tansiyon ne zaman düzene bindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?