- 31 Ağustos 2016
- 256
- 157
- 103
- 35
bence de kullanmalısın, yan etkisi olmadığı konusunda çok metin okudum , denemekten birşey çıkmaz, vesile olur belki , güzel haberler verirsin hepimize
Merhaba canım nereden sipariş ediyorsun bende almak istiyorum da ve fiyat nedirsağol canım inşallah. birazdan sipariş vercem preseed i. ben çok ümitliyim. senin gibi ben de ayın 12 si diye gün sayıyorum ne çıkacak diye merak ediyorum ve dua ediyorum senin için. bak benim içime doğuyo bence sen de boş değilsin. hareketlerini kısıtla ağır bişeyler kaldırma yüklenme yatmaya çalış ki varsa da tutunsun. hadi bakalım son 5 gün
merhaba canım.139 tl preseed yazınca netten çıkıyo kendi sitesi. şimdi yazmam ne kadar doğru olur bilemedim. dediğim gibi yaz çıkar. denemekte yarar var bakalım sen de dene. benim regl dün bitti. yumurtlama ile beraber kullanacağım.Merhaba canım nereden sipariş ediyorsun bende almak istiyorum da ve fiyat nedir
Tamam canım Sağol benim de 1 2 güne biter regl bat ne zaman seninmerhaba canım.139 tl preseed yazınca netten çıkıyo kendi sitesi. şimdi yazmam ne kadar doğru olur bilemedim. dediğim gibi yaz çıkar. denemekte yarar var bakalım sen de dene. benim regl dün bitti. yumurtlama ile beraber kullanacağım.
sağol canım inşallah. birazdan sipariş vercem preseed i. ben çok ümitliyim. senin gibi ben de ayın 12 si diye gün sayıyorum ne çıkacak diye merak ediyorum ve dua ediyorum senin için. bak benim içime doğuyo bence sen de boş değilsin. hareketlerini kısıtla ağır bişeyler kaldırma yüklenme yatmaya çalış ki varsa da tutunsun. hadi bakalım son 5 gün
MaşaAllah bak yükselmiş kesede görünecek inşaAllah içini ferah tut. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım. 12 kasım günüm daha var ama ufak tefek kasık ağrılarım var ama adet zamanı da oluyor diye çok takılmıyorum. Sadece dünden beri çok başım ağrıyor ona da lodos etkisi diyorum :) hayal kırıklığı yaşamamak adına hepsine bir kılıf buluyorum anlayacağın , bugün çok midem bulanıyor ona henüz bir kılıf bulamadım :))) dualarını eksik etme Rabbim hiç birimizin umudunu boşa çıkarmasın inşaAllah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Merhaba canım bizim de hiç sorunumuz yok ama 2 senedir olmadı bu jeli nereden aldınız fiyati ne kadar kaç kere kullanmam gerekiyor
benim çok düzensiz oluyor 43 günde bir oluyo adetim. az önce kocamla konuştum o da sayı arttırmak için ilaç kullanıyo onun etkisi 2 aya kadar ancak etkileyecek o yüzden bence jele öbür regl sonrası başlayalım dedi ben de tamam dedim. ben öbür ay kullanmaya karar verdim artık.Tamam canım Sağol benim de 1 2 güne biter regl bat ne zaman senin
Rabbim bekletmeden nasib eder inşallah canım bende eşimi ikna etme cabalarindayim tamam derse bu akşam sipariş edicem inşallahbenim çok düzensiz oluyor 43 günde bir oluyo adetim. az önce kocamla konuştum o da sayı arttırmak için ilaç kullanıyo onun etkisi 2 aya kadar ancak etkileyecek o yüzden bence jele öbür regl sonrası başlayalım dedi ben de tamam dedim. ben öbür ay kullanmaya karar verdim artık.
Anladım canim ben sipariş edicem sen hamilesin galiba ilk deneme de mi oldu jel le kullanımı nasıl pekimerhaba canım biz eczaneye sormuştuk onlar ecza deposundan istetmişlerdi ertesi güne gelmişti ve 140 tl ödedik.
Anladım canim ben sipariş edicem sen hamilesin galiba ilk deneme de mi oldu jel le kullanımı nasıl peki
Amin canım Allah razı olsun sen de sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın inşallah melegini :) ben 25 günde bir adet oluyorum daha önce yumurta takibi yaptırdım 11.gunumde 20mm yumurta oluyor 10.gunde başlasam olur değil mievet canım hamileyim daha çok yeni keseyi bile görmedik henüz o yüzden birazda tedirginim açıkçası inşlh sağlıklı bi gebeliktir diye dua ediyorum, ben ilk defa geçen ay kullandım ovülasyon testide yaptım ovülasyon testinde silik çizgi çıkmaya başladığı gün jeli kullanmaya başladım yani doğurganlık günlerinin hepsinde kullandım hala yarısı duruyo olmazsa bi dahaki ay tekrar kullanırım diye sakladım neyseki tuttu sonuda iyi olur inşlh ve darısı sana burdaki isteyen herkese.
Amin canım Allah razı olsun sen de sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın inşallah melegini :) ben 25 günde bir adet oluyorum daha önce yumurta takibi yaptırdım 11.gunumde 20mm yumurta oluyor 10.gunde başlasam olur değil mi
Daha önce ovulasyon testi de kullandım canım 10 15.gunler arası koyu oluyor onu tekrar alabilir miyim bilmiyorum bakicamcanım bence en sağlıklısı ovülasyon testi en azından garanti olur silik çizgi görünmeye başlayınca kullanmaya başlarsın çizgi net olup koybalana kadar kullanırsan garanti olur ben öle yapmıştım ve evet ben 10. günden sonra başladım
canım inşlh sendende güzel haberler alırız mide bulantısı için bişey diyemem bu kadar erken başlamayacağını sanıyorum ama baş ağrısı da hamilelik belirtilerindenmiş benimde çok fena baş ağrılarım olmuştu hafta sonuna doğru kan testinde çıkar sonuç inşlhhh hayırlısıyla pozitiftir.
inşaAllah canım , ama sancım var adet olacakmışım gibi pek umudum yok bu sancı olunca zaten tamamen gitti umudum.
Hopealways.Evet canim yaa erken gebelik testi falan yap bari ya hepimiz cok meraklandik gercekten
canım nasılsın varmı bi gelişme belirti falan merak ettim
Hopealways.Evet canim yaa erken gebelik testi falan yap bari ya hepimiz cok meraklandik gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?