Preesed jel kullananlar

Merhaba kızlar bende yeni üyeyim 7 8 aydır korunmuyoruz ama bebisimiz olmuyor artık piskoljm bozuldu gerçekten eşim de bende bütün testleri yaptırdık hersey normal neden olmuyor bu pressed gerçekten ise yariyormu bana akıl verin lütfen şimdiden tesekurler

Bizde bugun doktora gittik kesemizi gördük 15 gün sonra kalp atışını duymak için ramdevu verdi beklicez artık.
Canim oncelikle gozun aydin rabbim kucagina almayida nasip eder insallah. Yazismlarinizi merakla okudum ozellikle senin hamis olup olmadgni cok merak ettm ve guzel msjni gorunce sevndm:) bu jeli ilk defa duydum bende bebegm olmsini cok istyrm klomen kullanfm kimyasal gecirdim bu ay adet olursam tekrar klomene baslycam doktora da sorcm bu jeli yumurta takibi klomenle hemde bu jeli kullnaym diyorum bi yan etkisi yoktur insallah netten siparise guvenmiyorum eczneden de almaya cekiniyorum bakalim bsey yapacam artk guzel haberler alirim ins

Hayırlı olsun hamile arkadaşlara :) bende mi alsam yaaa heycanlandım valla :)

Selam kizlar. Benim de bugun elime gececek insallah. Siparis ettim evvelsi gun. Bu ay basliycam denicem valla. Gelismeleri haberdar ederim hepinize. Bakalim allah isteyen herkese verir insallah

bende kullandım preeseed 1 sene ama olmadı. soğan kuru denediğim ay nasip oldu sukur :)

teşekürler canım darısı sana ve isteyen herkese olsun bende burda tanıştım preseedle eczaneden aldık tabi onlar sipariş üzerine ecza deposundan istetiyorlar bende uzun zamandır bekliyordum hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen gebelik oluşmuyodu preseedi ilk defa kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım daha çok yeni inşlh sağlıklı sorunsuz bir hamilelik olur darısı bekleyen herkese olsun inşlh.

bende üzüldüm ama yapacak bşy yok canım kısmet.. sen ne yaptın dr ne dedi kese göründü mü?

evet canım cuma günü keseyi gördük 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi bende sabırla 15 günün geçmesini bekliyorum, sen nasılsın daha iyimisin bu ayda preseedi kullan olurmu hatta yapabilirsen soğan kürüde beraberinde iyi olur diye düşünüyorum tabi en iyisini sen bilirsin Rabbim bu ay nasip eder inşlhh

çok sevindim, sağlıkla bebişini kucağına al inşaallah ben iyiyim canım atlattım ilk gün çok üzülmüştüm ama motive ettim kendimi , hayırlısı olsun diyoruz hep hayırlısını beklemek en doğrusu üzülmeye gerek yok. Bu ayda kullanıcam canım soğan kürü nasıl kullanılıyor bilgin varsa paylaşırsan sevinirim canım

Günaydın hanımlar...
evde yaptığım ikinci test pozitiffff çıktı. bende sevinçimi paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin. İkincisi olacak ama sanki bunda daha çok heyecan yaşadım. Ne kadarlık olduğunu henüz bilmiyorum tabikide bu hafta dr. arayışındayım. ilerleyen zamanlarda güzel günlerde görüşmek ve sizlerinde sevincini de paylaşmak dileğiyle sevgiyle kalın...
yaşasın pre-seed jelll...

canım sabah akşam yemeklerden önce bir soğanı dörde bölüp 5 dk boyunca kaynatıyosun ve suyunu süzüp ılıyınca içiyosun bir su bardağı olacak şekilde kaynatırsan dökmek zorunda kalmazsın ben mens olduğum gün başladım içmeye 15 gün boyunca devam etmiştim yani farklı şekilde yapanlar varmı bilmiyorum ben bu şekilde yapmıştım .

tebrikler sağlıklı bir gebelik olur inşlh

canım merhaba. nasıl kullandın bize de anlatır mısın?sizde kimde vardı sorun?kaç kez kullandın,malum ben de kullancam bu ay bakalım inşallah hayırlı haberlerle yazcam ilerleyen günlerde.

herhaba öncelikle sizi tebrik ederim. sanki benim gibi o kadar çok mutlu oluyorum burdaki güzel haberlere. bana da umut oluyor. soğan kürünü denemeyi çok düşündüm fakat adet düzensizliği olanların kullanmaları gerektiğini okumuştum bir yerde sizde de var mıydı böyle bir durum

Merhaba, hayır bende adet düzensizliği veya herhangi bir rahatsızlık yoktu Yumurta sayısını artırdığını duymuştum ama ne derece doğrudur bilmiyorum bende tavsiye üzerine soğan kürünü kullandım

cnm ben rahim filmi çekilmiştim tahmini yumurtlama haftamda ilişkiden 10-15 dk önce içeriye enjekte ettim zaten üstünde hazneye yazıyor ne kadar göndermen gerektiği ) sonra da ilişki oldu pozisyona dikkat ettim derken oldu.inşaAllah senin de olur cnm tez vakitte

canım merhaba. kaç ölçü kullandın enjektördeki yazandan bahsediyorum bi de eşinde ya da sende bi sorun varmıydı. adetlerin düzenli mi ne kadardır uğraşıyosunuz çocuk için bi de kac kez jel kullandın ve kaç ay. biraz çok sordum ama kusura bakma cevaplarsan sevinirim şimdiden cevabın için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…