- 9 Kasım 2015
- 72
- 101
- 93
- 34
- Konu Sahibi Ferda Kaplan CANDAN
-
Ooyyy maşallah maşallah sağlıkla gelsin yavrularımız zor geçiyor mu hamilelikBen de hamileyim. Benim ilk gebeligim. Daha 6.haftaya yeni girdim. Yarin kontrolüm var bakalım kalp atışını duyabilecek miyim
Bende bir buçuk aylık hamileyim canım 5 aylık kızım var hemde sezeryan doğum kusmaktan ölüyorum ama herşeye rağmen yeni bir heyecan olduMERHABALAR HANIMLAR 2 AYLIK HAMİLEYİM BENİM GİBİ YENİ HAMİLE OLANLAR VARSA TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM
2. hamileliğim bi kızım var 6 yaşında çok şükür rabbim 2. Kez de nasip etti anneliği ilk gibi heyecanlıyım uzun zaman sonra olunca tecrübesizim( sanki ilk hamileliğim)
Bekledihimden daha iyi geciyor cok sukurOoyyy maşallah maşallah sağlıkla gelsin yavrularımız zor geçiyor mu hamilelik
Merhaba canim bende iki aylik hamileyim ve bi oglum var 6 yasinda, senin ayniyiz resmen :) iyi oldu valla böyle konu acman. Rabbim sag saglim kucagimiza alsin insallah bende cok heycanliyim, tam kac haftaliksin ?MERHABALAR HANIMLAR 2 AYLIK HAMİLEYİM BENİM GİBİ YENİ HAMİLE OLANLAR VARSA TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM
2. hamileliğim bi kızım var 6 yaşında çok şükür rabbim 2. Kez de nasip etti anneliği ilk gibi heyecanlıyım uzun zaman sonra olunca tecrübesizim( sanki ilk hamileliğim)
Kalp atışını için erken olabilir birazBen de hamileyim. Benim ilk gebeligim. Daha 6.haftaya yeni girdim. Yarin kontrolüm var bakalım kalp atışını duyabilecek miyim
Ya kimi 6.haftada vajinal ultrasonda duyuldu yazmiz o yuzden bi havalara girdimKalp atışını için erken olabilir biraz
Yani burdaki hesaplandığin gibi olmayabilir ultrasonda bazen ilerde bazen geride gösteriyor ben garanti olsun diye 7. Haftada gidecem belki senin ki yarın gözükür bellimi olurYa kimi 6.haftada vajinal ultrasonda duyuldu yazmiz o yuzden bi havalara girdim
Ooo maşallahMerhaba canim bende iki aylik hamileyim ve bi oglum var 6 yasinda, senin ayniyiz resmen :) iyi oldu valla böyle konu acman. Rabbim sag saglim kucagimiza alsin insallah bende cok heycanliyim, tam kac haftaliksin ?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallahBende varım kızlar benimde 4 yasinda oğlum var ikinci 5+3 hiç bir belirti yok bnde siz de nasil
Ohh Maşallah canım kalp atışını duydun mu ay bnde hiç belirti yokHoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallahsabahları uyanınca midem bulanıyor bide aşırı sırt ağrısı var bende 7+5 im bende
Evet canım duydum kalp atışını geçen hafta çok şükürOhh Maşallah canım kalp atışını duydun mu ay bnde hiç belirti yok
Amin insallah canim, bende 8+1 deyim, iyi geciyor simdilik insallah bebekte iyidir :)Ooo maşallahsağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 7+5 tam sen kaç haftalıksın nasıl geçiyor hamilelik
Ayenn öyle canm oğlumda da hiç bulantım olmamış ti buda böyle rahat geçecek gibi inşallahEvet canım duydum kalp atışını geçen hafta çok şükürHer hamile farklıdır takma kafana demekki kolay geçireceksin hamileliğini
Son adet tarihin neydi canım kan verdin miMerhaba kızlar bende yeni hamileyim Rabbim kısmet ederse sanırım 4 veya 5 haftalık falanım daha doktora görünmedimRabbim bebisleriniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insAllah
19 temmuzda adet oldum cnm 23 unde bitti 24 sabahında ilişki oldu kan testi yapmadım cnm 19 ağustosta bekledim ama gelmedi tabi adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı olmadım 20 ağustosta sabah ilk idrarla kaset test yaptım ve direk koyupembe 2 çizgi cıktıSon adet tarihin neydi canım kan verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?