- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Ferda Kaplan CANDAN
-
Oğlun mu var bi Allah bağışlasın kaç yaşında paşaAyenn öyle canm oğlumda da hiç bulantım olmamış ti buda böyle rahat geçecek gibi inşallah
Maşallah ben burdayım diyor bebiş
4 yasinda bu ikinci olacak Allah'izin verirse canımOğlun mu var bi Allah bağışlasın kaç yaşında paşa
Son adet tarihin neydi canım kan verdin mi
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah hayırlı evlat olsunlar bebişlerimiz inşaalahhhMerhaba kızlar bende yeni hamileyim Rabbim kısmet ederse sanırım 4 veya 5 haftalık falanım daha doktora görünmedimRabbim bebisleriniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insAllah
Maşallaahhh çok merak ediyorum ben cinsiyetini4 yasinda bu ikinci olacak Allah'izin verirse canım
Ayy bndee valalha canım aynısı oğlumda ki gibiyim kesin oğlan buda diyorumMaşallaahhh çok merak ediyorum ben cinsiyetiniama aynı kızım da yaşadığım belirtiler var o yüzden kız gibi geliyor tabi EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI OLMASI
Yaz yine buraya cinsiyeti öğrenince bende yazarımAyy bndee valalha canım aynısı oğlumda ki gibiyim kesin oğlan buda diyorumay sağlıklı olsunlarda benim için hiç farketmez
Valla haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum cnmMaşallah ben burdayım diyor bebişkan ver ama mutlaka canım
Amin inşallah cnm benimMaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah hayırlı evlat olsunlar bebişlerimiz inşaalahhh
MaşallaahhhAmin insallah canim, bende 8+1 deyim, iyi geciyor simdilik insallah bebekte iyidir :)
Baktı ama kalp atisi duyulmadi. Ama kese buyumus, crl 0.45cm cikti. Simdilik hersey yolunda. 10-15 gune tekrar gel dedi.Yani burdaki hesaplandığin gibi olmayabilir ultrasonda bazen ilerde bazen geride gösteriyor ben garanti olsun diye 7. Haftada gidecem belki senin ki yarın gözükür bellimi olur
Dur dur kendine nazar edeceksinOhh Maşallah canım kalp atışını duydun mu ay bnde hiç belirti yok
Ay bende zaten oğlumda da böyle olduğu için rahatım biraz hamileliğim kolay geçiyor çok şükür sizinki de kolay geçer inşallahDur dur kendine nazar edeceksin7+4 filandım sanırım miden bulanmıyor mu hiç dediler ay hiç bulanmıyor hiç hissetmiyorum hamile olduğumu dedim ertesi sabah bir uyandım mide bulantısı felaket… 3 gün sonra doktora gittik ve ben o zaman kalp atışını doyamadım doktorum daha çok küçük ama bir sorun yok daha kalbi duyulmaz dedi . Cok endişelendim herkes 6 larda duyuyor diye hemen 1 hafta bekleyip başka doktora gittim çok şükür duydum . Kendi kendinize telaş etmeyin lütfen zehir etmiştim kendime o 1 haftayı . Ayrıca hala midem felaket bulanıyor. İlaçla durdurabiliyorum
Evet hemen duyulmuyor ben oyuzden dedim. İnşallah sağlık li ilerler canımBaktı ama kalp atisi duyulmadi. Ama kese buyumus, crl 0.45cm cikti. Simdilik hersey yolunda. 10-15 gune tekrar gel dedi.
Bnde. Haftaya cuma günü ne randevu aldım ozman 7 haftalik olcak inşallah canımValla haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum cnm
Bnde. Haftaya cuma günü ne randevu aldım ozman 7 haftalik olcak inşallah canımValla haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum cnm
Burdan takip edelim artık bütün gebeliğimizi canımYaz yine buraya cinsiyeti öğrenince bende yazarım
Hayırlısı olsun cnm güzel haberlerle gidip dönersin insAllah cnmBnde. Haftaya cuma günü ne randevu aldım ozman 7 haftalik olcak inşallah canım
Ilk defamı gideceksin doktoraBnde. Haftaya cuma günü ne randevu aldım ozman 7 haftalik olcak inşallah canım
Burdan takip edelim artık bütün gebeliğimizi canım
Evet daha hiç gitmedimIlk defamı gideceksin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?