Gebeliğe Hazırlık 🤰🏼(2 Aylık hamilelik)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallaahhh çok merak ediyorum ben cinsiyetini ama aynı kızım da yaşadığım belirtiler var o yüzden kız gibi geliyor tabi EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI OLMASI
Ayy bndee valalha canım aynısı oğlumda ki gibiyim kesin oğlan buda diyorum ay sağlıklı olsunlarda benim için hiç farketmez

Yani burdaki hesaplandığin gibi olmayabilir ultrasonda bazen ilerde bazen geride gösteriyor ben garanti olsun diye 7. Haftada gidecem belki senin ki yarın gözükür bellimi olur
Baktı ama kalp atisi duyulmadi. Ama kese buyumus, crl 0.45cm cikti. Simdilik hersey yolunda. 10-15 gune tekrar gel dedi.

Ohh Maşallah canım kalp atışını duydun mu ay bnde hiç belirti yok
Dur dur kendine nazar edeceksin 7+4 filandım sanırım miden bulanmıyor mu hiç dediler ay hiç bulanmıyor hiç hissetmiyorum hamile olduğumu dedim ertesi sabah bir uyandım mide bulantısı felaket… 3 gün sonra doktora gittik ve ben o zaman kalp atışını doyamadım doktorum daha çok küçük ama bir sorun yok daha kalbi duyulmaz dedi . Cok endişelendim herkes 6 larda duyuyor diye hemen 1 hafta bekleyip başka doktora gittim çok şükür duydum . Kendi kendinize telaş etmeyin lütfen zehir etmiştim kendime o 1 haftayı . Ayrıca hala midem felaket bulanıyor. İlaçla durdurabiliyorum

Ay bende zaten oğlumda da böyle olduğu için rahatım biraz hamileliğim kolay geçiyor çok şükür sizinki de kolay geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…