- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Ferda Kaplan CANDAN
-
Aynen bende öyle düşünüyorum cnm oyuzden bende acele etmek istemiyorum bir sorunum olmadığı müddetçeEvet daha hiç gitmedimhafya kalp atışını da duyarım die ağırdan alıyorum canım
Seninki kaç haftalık canimAynen bende öyle düşünüyorum cnm oyuzden bende acele etmek istemiyorum bir sorunum olmadığı müddetçe
Büyük ihtimalle 5 haftalıktır cnm tam emin değilimSeninki kaç haftalık canim
Sağlık li gelsin inşallahBüyük ihtimalle 5 haftalıktır cnm tam emin değilim
Amin inşallah cnm hepimizin bebisi sağlıkla gelsinSağlık li gelsin inşallah
Evet kızlar hangi şehirdesinizBnde. Haftaya cuma günü ne randevu aldım ozman 7 haftalik olcak inşallah canım
Burdan takip edelim artık bütün gebeliğimizi canım
İsimler yaşlar şehirler Ankara ülkü 24 yaşEvet kızlar hangi şehirdesiniz
Bende 6. Haftayım bu cumartesi ilk doktor kontrolüm var inşallah kalp atışı bekliyoruzBen de hamileyim. Benim ilk gebeligim. Daha 6.haftaya yeni girdim. Yarin kontrolüm var bakalım kalp atışını duyabilecek miyim
Memnum oldum Ülkü ben Ferda Kayseri 30 yaşındayımİsimler yaşlar şehirler Ankara ülkü 24 yaş
Bende memnun oldum canımMemnum oldum Ülkü ben Ferda Kayseri 30 yaşındayım
Ay maşallah ne güzel. GeçmiyorAy bende zaten oğlumda da böyle olduğu için rahatım biraz hamileliğim kolay geçiyor çok şükür sizinki de kolay geçer inşallah
Şanliurfa'dayı cnm ismim tuba yasim25Evet kızlar hangi şehirdesiniz
Üç kızın var heralde canım seninde maşallahŞanliurfa'dayı cnm ismim tuba yasim25
memnun oldum tuba en yaşlınız benim sanırımŞanliurfa'dayı cnm ismim tuba yasim25
Üç kızın var heralde canım seninde maşallah
HataaayyyEvet kızlar hangi şehirdesiniz
Bende memnun oldum cnmmemnun oldum tuba en yaşlınız benim sanırım
Üç kızın var heralde canım seninde maşallahŞanliurfa'dayı cnm ismim tuba yasim25
Bnde bulantı kusma yoksa aşırı halsizlik yorgunluk uyku hali var oda çok zorHerkes aşagı yukarı 2 aylık sanırım . Kızlar ben tükendim sanırım Allah aşkına normal diyor herkes ama ben kabul edemiyorum. Kalkamıyorum yerimden kendime kahvaltı hazırlayacak halim yok gücüm yok isteğim yok bir salonda bir yatak odasında uzanıyorum. Arada lavabo için kalkıyorum. En son zorluyorum kendimi bebiş için ye diye onda da hazırlayamadıgım için en son dışardan yiyorumAllah aşkına sizin nasıl geçiyor siz ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?