- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi sananesanane
-
canim adet oldunmu bendede negative cikti ama daha hasta deilim hemsirem caraamba tekrarlamami soyledi bakalim hayirlisi artikinsallah ikimizde birbirimize guzel haber veririz canim herseyin hayirlisi allah ikimizinde yardimcisi olsun canim bence sende yarin bitane dene kanaman olmazsa
ben daha hasta olmadım ama iğne hep geciktirdi beni. geçen ay 5 gün geçti. hayirlisi canım. pozitif gorursem yazarim burda :)canim adet oldunmu bendede negative cikti ama daha hasta deilim hemsirem caraamba tekrarlamami soyledi bakalim hayirlisi artik
acaba hamile degilsek max kac gun geciktirirben daha hasta olmadım ama iğne hep geciktirdi beni. geçen ay 5 gün geçti. hayirlisi canım. pozitif gorursem yazarim burda :)
hosgeldin canim benim 14.gunum bugun tedt yapilmam soylenmisti ama negative cikti ve hemsirem carsamba tekrar denememi istedi senin adetin geciktimi ve geciktiyse kac gun gectiKızlar bende prengly 1000 oldum olalı 11. Gün bugün bende de kasıklarda ağrı var adetim bir iki gün gecikti idrar testi yaptım dayanamayıp negatif çıktı. Sizlerde belirtiler var mı kızlar? Bana da yardımcı olun
hosgeldin canim benim 14.gunum bugun tedt yapilmam soylenmisti ama negative cikti ve hemsirem carsamba tekrar denememi istedi senin adetin geciktimi ve geciktiyse kac gun gecti
cok uzuldum canim yaa ama hayirlisi demekten baska hic birsey gelmiyor elimizden malesef uzme canini peki doktora gittinme ne soyledi doktor catlatma ignesinin ise yarayip yaramadigini anlamak icin test yapmismiydi doktorun pekiAf
Hoşbulduk canım. 2-3 gün gecikti adetim. Ama sabah uyandım. Adet olduğumu gördüm. Bu ayda olmadı. Bakalım inşallah sizlerin olur da güzel haberlerinizi alırız. Allah herkese hayırlısını versin inşallah. Demekki benim bu ay kısmet değilmiş.
canim naptin varmi testte degisiklik yada hasta oldunmu ben daha olmadim yarin tekrar denicem varsa bi degisim cevap ver lutfenben daha hasta olmadım ama iğne hep geciktirdi beni. geçen ay 5 gün geçti. hayirlisi canım. pozitif gorursem yazarim burda :)
bende bi değişklik yok. ama şöyle bir durum var. benim iğne 12.gün yapıldı ve ona göre de hastalığa 2 gün var. adet belirtileri var sadece. sancım var. adet olmayı bekliyorum yani. sen de test yaparsan haber ver canımcanim naptin varmi testte degisiklik yada hasta oldunmu ben daha olmadim yarin tekrar denicem varsa bi degisim cevap ver lutfen
kısmet işte canım. inşallah en kısa zamanda hayırlı zamanda hepimiz hamile kalırız. benim 3.ayımdı ama olmadı yine. yaza kadar bekleyeceğim olmzsa tüp bebek artık başka yolu yok. senin sıkıntı neydi.Af
Hoşbulduk canım. 2-3 gün gecikti adetim. Ama sabah uyandım. Adet olduğumu gördüm. Bu ayda olmadı. Bakalım inşallah sizlerin olur da güzel haberlerinizi alırız. Allah herkese hayırlısını versin inşallah. Demekki benim bu ay kısmet değilmiş.
adet oldummmb
bende bi değişklik yok. ama şöyle bir durum var. benim iğne 12.gün yapıldı ve ona göre de hastalığa 2 gün var. adet belirtileri var sadece. sancım var. adet olmayı bekliyorum yani. sen de test yaparsan haber ver canım
adet oldummm
1.5senedir istiyoz igne ilk tihadi yaa. üzüldüm. canım ya zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun. benim iğneden falan bir umudum da kalmadı artık. sen kaç aydır bebek düşünüyorsun ve iğnede kaçıncı ayın
benimde 13 ay oldu. iğne üçüncüydü. neyse inşallah hayırlısı ile bizim de olur1.5senedir istiyoz igne ilk ti
umarim sen hamilesindir canim bari senden yana yuzumuz gulsun sanirim bundan sonraki asamada bana tup bebek yapicaklarbenimde 13 ay oldu. iğne üçüncüydü. neyse inşallah hayırlısı ile bizim de olur
umarim sen hamilesindir canim bari senden yana yuzumuz gulsun sanirim bundan sonraki asamada bana tup bebek yapicaklar[/QUOTE
sağol canım inşallah ama adet sancım varaşılama yapmadan mı tüp bebek düşünüyorsun. senin sıkıntın neydi
anladım canım. inşallah hayırlı haberlerini veririsin bizebende pko var ben londrada yasiyorum burda asilamadan hic bahsetmediler canim direk tup bebege gecicekler
tekrar igne tedavisi ve catlatma ignesi uygulicaklar canim bana senden ses cikmadi hastami oldun yoksa knsallah hamilesindiranladım canım. inşallah hayırlı haberlerini veririsin bize
ne yazık ki hasta oldum canımtekrar igne tedavisi ve catlatma ignesi uygulicaklar canim bana senden ses cikmadi hastami oldun yoksa knsallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?