- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi sananesanane
-
tahmin edebiliyorim yasadiklarini cunku aynisini bende yasiyorum ama sunu dusun biz uzuldukce hersey daha kotu oluyo vicudumuz daha kotu oluyo vicudumuzdaki sorunlar artiyone yazık ki hasta oldum canımben artık çok yoruldum ve üzgünüm. nerde sıkıntı var diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
haklısın. hepimiz aynı şeyleri yazşıyoruz ama elimde değil. hamilelik fikrini aklımdan çıkarmak istiyorum. stres yapmak daha kötü oluyor ama beceremiyorumtahmin edebiliyorim yasadiklarini cunku aynisini bende yasiyorum ama sunu dusun biz uzuldukce hersey daha kotu oluyo vicudumuz daha kotu oluyo vicudumuzdaki sorunlar artiyo
amin canim sunu dusun cok sukurki asla mumkun degil cocugunun olmasi demiyorlar dimi ya oyle olsa ya mesela sana yapilan igneler ise yaramasa en azindan sen elinden geleni yapiyorsun gerisi allaha kalmishaklısın. hepimiz aynı şeyleri yazşıyoruz ama elimde değil. hamilelik fikrini aklımdan çıkarmak istiyorum. stres yapmak daha kötü oluyor ama beceremiyorumAllah yardımcımız olsun..
haklısın canım. çok şükür ki öyle bişey yok. işte şükretmek lazım ama adet günü çıldırıyorum böyle Allahım affetsin. hadi bakalım önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize. :)amin canim sunu dusun cok sukurki asla mumkun degil cocugunun olmasi demiyorlar dimi ya oyle olsa ya mesela sana yapilan igneler ise yaramasa en azindan sen elinden geleni yapiyorsun gerisi allaha kalmis
insallah canim hayirlisiyla basladim bu ayda bakalim nolucakhaklısın canım. çok şükür ki öyle bişey yok. işte şükretmek lazım ama adet günü çıldırıyorum böyle Allahım affetsin. hadi bakalım önümüzdeki ay inşallah güzel haberler veririz birbirimize. :)
nasil gidiyo igneni nezaman olucaksin canimcanım ya ben yanlış hesaplamışım. bugün 13.günüm. pazartesi yapmayı planlıyorum. kasık ağrısı falan da kalmadı. zaman da geçmek bilmiyor zaten. sen de test yaparsan haber verir misin :)
salı günü doktora gideceğim canım. doktor ne diyecek bakalım. benim 3.günüm henüz. senin nasıl gidiyor.nasil gidiyo igneni nezaman olucaksin canim
ben yumurta buyutucu ignelerw basladim bigun 3.gunum carsamba kontrole gidicemsalı günü doktora gideceğim canım. doktor ne diyecek bakalım. benim 3.günüm henüz. senin nasıl gidiyor.
anladım canım. hadi bakalım hayırlısı. ben yumurta büyütmek için iğne değil klomen kullandım. belki bu kez başka şey yaparız.ben yumurta buyutucu ignelerw basladim bigun 3.gunum carsamba kontrole gidicem
bende klomen ise yaramadi canim ondan igneye gectikanladım canım. hadi bakalım hayırlısı. ben yumurta büyütmek için iğne değil klomen kullandım. belki bu kez başka şey yaparız.
Gobege vurdum ben sonucum negative oldu ama bu ay yeniden denicemıgneyı nereye vurdunuz kızlar
Insallah hayirli haber alirsin unarim hamilesindir gercisonuc belli olmustur ama ogrendinmi canim sonuc nedirbende 14 gün önce gonalf+ ovitrelle vurdum..bu gün sonuç belli olacak dua edin kızlar
OGrendim canim beta 169 cikti soktayim halaInsallah hayirli haber alirsin unarim hamilesindir gercisonuc belli olmustur ama ogrendinmi canim sonuc nedir
Canim ben kan degerlweinden anlamam hamilemisin yaniOGrendim canim beta 169 cikti soktayim hala
evet canım çok şükür..daha çok yeni kese si var bunun kalp atışı falan ama şimdilik tuttu die sevınıoz rabbim herkesi sevindirsinCanim ben kan degerlweinden anlamam hamilemisin yani
Cok ama cok sevindim canim allah hayirlisiyla kucaina almayida nasip eder knsallah artik darisida bana diyeyim:)evet canım çok şükür..daha çok yeni kese si var bunun kalp atışı falan ama şimdilik tuttu die sevınıoz rabbim herkesi sevindirsin
Sen beler yaptin bu donemde nelere dilkat ettin aetik tecrubelisin bu ay son kez bu yontemi denicek doktorum olmazsa tup bebege gecicez hayirlisiylaCok ama cok sevindim canim allah hayirlisiyla kucaina almayida nasip eder knsallah artik darisida bana diyeyim:)
günaydın canım..siz klomen pregnly mi yaptınız? iğne tedavisine geçtiniz mi hiç? eğer iğneye geçmediyseniz 1 ay da iğne ile deneyin sonra tüp bebeğe geçin derim ben..Sen beler yaptin bu donemde nelere dilkat ettin aetik tecrubelisin bu ay son kez bu yontemi denicek doktorum olmazsa tup bebege gecicez hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?