- 13 Aralık 2009
- 326
- 136
- 103
- Konu Sahibi merveninbebegi
-
Merhaba.Cnm ya bnm bebeğimde mamayı istemiyo bu yuzden kilo alımı azaldı ek gıdaya gecmek zorunda kaldık bana yaptigin çorbalarin tarifini verebilir misin.bizde beś aylik olduk çok şükür kilo olarak 5300 henüz.bir de sıcaklar arttı bebişleri nasıl giydiriyosunuz bnm kızım pek terliyo korkuyorum hasta olcak diye
bizimkisi 60 cm de kaldi bu ay hic boyu uzamamis doktor takip edicez dedi doktorumuz ek giadaya gecmemizi soyledi ama kabul etmiyo kusuyo napicam bilmiyorum bu ara cok hastayiz bronsit oldu cigerlerine balgam inmis buhar ve antibiyotik kullajiyoruz cok hiriltisi var aklik cikiyo bisey olcak diye ama sakinan goze cop batiyo kendi doktorumuz izinde napicam bilmiyorum baska doktora gittik doktorumuz gelince hemn ona goturcem suan 6ayina 1hafta var kilosu 6200 bu ara fazla almadi ben rahatsizdim ilgilenemedim durum suan bu
Merhaba arkadaslar bem de 3uz prematüre annesiyim
Bi seyi merak ediyorum biz 5 aylik olduk 6ya geçtik dün. Dogum yasimiz bu arada duzeltilmis 4 ayligiz
Siz ne zaman ek gidaya gectiniz?mesela mehve suyuna falan?duzeltilmis yasinizi baz alarak yazarsaniz sevinirim
Cevabiniz için cok tesekkur ederimMerhaba,
Biz düzeltilmiş yaşa göre 5 aylıkken başlamış olduk. 3 öğünümüzü ek besine ayırıyoruz. Sebze püresine ilk patates ile başladık, havuç, kabak ve iki gündür pancar ile devam ediyoruz. Patatesi sevmedi oğlum favorisi kabak. Meyvelerden muz, elma tüketiyoruz. Doktor armut da önerdi. Yoğurt yerine kefir veriyorum ki evde mayaladığım kefirdir. Ancak direkt olarak çok iştahla yemiyor ben de muzla karıştırarak veriyorum. Formül mama ile de diğer öğünleri tamamlıyoruz.
Cevabiniz için cok tesekkur ederim
Peki meyve suyuna,mesela elma suyuna falan ne zaman basladiniz?
Bi de sizin bebeginiz kac haftalik ve kac kilo doğdu?
Merhaba arkadaslar bem de 3uz prematüre annesiyim
Bi seyi merak ediyorum biz 5 aylik olduk 6ya geçtik dün. Dogum yasimiz bu arada duzeltilmis 4 ayligiz
Siz ne zaman ek gidaya gectiniz?mesela mehve suyuna falan?duzeltilmis yasinizi baz alarak yazarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?