- 6 Aralık 2015
- 112
- 22
- 18
- 29
- Konu Sahibi merveninbebegi
-
Bir prematüre bebek annesi olarak cok şükür hayatimiz artik kaygisiz olarak dewam ediyo. 35 haftalik dogan bebegim suan 3.5 aylik olacak. Gelisimimiz cok iyi hamdolsun. Benim gibi olan erken dogum yapan anneler hic uzulmeyin hic yilmayin suan gunler sizin icin gecmek bilmiyo biliyorum ama gececek. Her turlu sorunuzu bana ozelden burdan sorabilirsiniz. Birbirimize destek olmaktan mutluluk duyarım. Bende ayni yollardan gecmis biri olarak ayni destegi vaktinde birilerinden gormeye cok ihtiyacim vardi. Sewgi ve umutlaaa
Bebekleriniz aylık ne kadar kilo alıyor
Cnm ya bnm bebeğimde mamayı istemiyo bu yuzden kilo alımı azaldı ek gıdaya gecmek zorunda kaldık bana yaptigin çorbalarin tarifini verebilir misin.bizde beś aylik olduk çok şükür kilo olarak 5300 henüz.bir de sıcaklar arttı bebişleri nasıl giydiriyosunuz bnm kızım pek terliyo korkuyorum hasta olcak diyeS Sky blue M merveninbebegi nasilsijiz hanimlar? Bebekler nasil? Boy kilo cetvelini yazalimmi.
Benim bebegim 5 aylik kontrolde 60 cm ve 5700 gr di. Biraz kucuk. 3 aylik bebek gibi gorunusu. Ama motor gelisimi tepkileri ayina gore cok sukur iyi. Ek gidaya gectik yemek istemiyor ben yinede hergun meyve suyu corba yogurt veriyorum. Hepsinden de 1 yada 2 cay kasigi ancak yiyor
bizimde asimiz kabuk tuttu bizede aynisi dendi tutmus galiba oyle dediler ilgisini ceken seylere dokunmaya calisiyo ama bakalim bana tesadufen dokunuyi gibi geliyo nedense ikna olamiyorum dokunduguna bizimki de gece den sabaha kadar uyuyo cok sukur doktoru 6saatten fazla uyursa uyandirip bi emzir dedi ama bizimki uyurken de aliyo zaten ben gaz damlasini birakali cok oldu 2 ayi gecti ama son iki haftadir biz cikartmiyoruz kendisi hallediyi onceleri biraz yardm ediyoduk yine bu arada sizinki nin dogum tarihi neydi bizikide aguya baslayali cok oldu ama cok fazla soylenmeye basladi cok hosuma gidiyo agulamasi mutis bisey annelik
bide bizimkisi kollarindan tutunca biraz zorlanarakda olsa ayaga dikiliyo ve elleri cok ilgisini cekiyo bu donemlerde tutma yetisi olmasi lazim mi normal 5aylik bebekler tutmayi bilirde bizimkilerin tutamamasi normal bence dokunmak da bi ilerlemedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?