Premature Bebekler prematüre bebekleriniz kaç haftalık doğdu kaç gün küvezde kaldı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

mhtp

tutun bana annemm
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
3.586
24
116
Konya
merhaba anneler ve tatlı kuzuları..

ben düşükler yaşadım en son kızımı erken doğumla kaybettim...şimdi de oğlumu bekliyorum ama erken doğum riskim var...korkuyorum...

sizlerin yavruları
kaç haftalık doğdu?
kaç gr yada kilo doğdu?
ne kadar küvezde kaldı?

erken doğum riski olan hamişlere belki umut olur...

Canım kaybettiin meleklerin için Allah sabırlar versin. ınşallah kuzucuğunu sağlıkla zamanında doğurursun. Ama çok stres yapmamaya çalış. Benim oğlum 28 haftalık 1240 gr doğdu. 52 gün küvezde kaldı. Şimdi ufak tefek sağlık problemleri olsa da çok şükür yanımda.

benim kızımda 28 haftalık doğdu 1200gr doğdu 25 gün yattı kuvözde şu aralar çok huysuz diş çıkarıyo ama rabbime şükür yanımda ve sağlıklı

bu arada inş oğlun zamanında gelir üzmez annesini

canım inşallah zamanında gelir..
burda bir arkadaş vardı erken doğum riskim var diye konu açmıştı normal haftasında doğurdu .. sanırım 38 falandı.. inşallah sende zamanında doğum yaparsın..

33 haftalık doğdu
1630 gr doğdu , eve gelişimiz 1530 dr dı
10 gün kaldı...

herşey yolunda ...

allah sabirlar versin canim insallah bu oglun zamaninda gelir
benim bebisimde 1800 gram 32 haftalik olarak dunyaya geldi
41 gun kuvezde kaldi
cok sukur simdi yanimda ama saglik problemlerimiz var

31 haftalık dogdu
1640 gr dogdu 1400 gr dustu
14 gun sonra kucagıma aldım su an iyi sukur

benim kızlarımda 33+3 te doğdular....
1,660 ve 1,890 kilolarıydı...
3 gün yoğun bakımda kaldılar.ben hastaneden taburcu olduktan ertsi gün onlarda yoğun bakımdan çıktılar kavuştuk birbirimize...
ciğer geliştirici iğnelerin çok faydasını gördük biz....10 gün kadar kalacaklardı yoğun bakımda 3 günde çıktılar çok şükür...şimdi 14 aylıklar ve çok yaramazlar...

inşallah oğlun vaktinde doğar

benim de oğlum 29+6 da doğdu 1585 gr 1 haftadır yoğun bakımda bekliyorum inş sağlıklı olur tez zamanda kucağıma alırım dualarınızı bekliyorum...

benim de oğlum 29+6 da doğdu 1585 gr 1 haftadır yoğun bakımda bekliyorum inş sağlıklı olur tez zamanda kucağıma alırım dualarınızı bekliyorum...

Allah sağlıkla sana kavuştursun bebeğini canım. Allah küvezdeki yavrusunu bekleyen bütün annelerin yardımcısı olsun gerçekten çok zor zamanlar.

inşallah canım tez zamnada sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

benim bebişlerim 28 hafta 5 günlük doğdular biri 3 gün yaşadı 780 grdı diğer kızım 940 gr doğdu 40 gün kaldı küvezde şuan 2400gr

benim kızım 28 haftalık 1.070gr doğdu.şu an 3.250gr.ufak tefek sorunlarımız var.2.5 ay kuvezde kaldı.2.080gr taburcu olduk.ciğer geliştirici iğnelerden kullanıyoruz.kontrolleri devam ediyor...alaramı çok seviyorum.o benim herşeyim.inşallah herşey yolunda gider...yavrum sağlıklı büyüsün yeter..

allahım hepinizin yavrusunu sağlıkla büyütsün....
incimini canım inşallah yavrun sağlıkla evine gelir...

benim kahraman savaşçım 740 gram ve de 32 haftalık doğdu. 56 gün küvözde kaldı ve şu an Allah'ıma bin şükür olsun ki yanımda...
Maşallah benim oğluma...

1 düşüğüm var + Kızımda ayrı yumurta ikiziydi eşini 9. hafta kaybettik
Canım kızımda 29+6 da dünyaya geldi 1480gr doğdu, 23 gün küvözde kaldı, 1550 ile çıktık hastaneden..

benim oğlum 30 haftalık 1900 kg 44 cm doğdu 15 gün küvezde kaldı.şimdi maşallah sağlıklı rabbim bütün bebeklere sağlık şifa versin.inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…