bebeklerine kucağına almış tüm anneler rabbim bidaha ayırmasın inşallah sağlıkla sıhhatle büyütün ve darısı benim başıma benim sizlere sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim 28 haftalık doğum yaptım akciğer problemi yaşadık şu an küçük bi destekle küvez içi oksijen alıyo bugün 1300 gram oldu benim sorum şu biberona ne zaman başladınız akciğerleri biberona hazır değil sanırım emerse çok enerjı harcar ve ememez diyor hemşireler bu konuda beni bilgilenirirmisiniz
merhaba hanımlarr...
Benim minnak oğullarım 26 haftalık doğdular..
Bir oğlum 880 gram diğer oğlum da 990 gram doğğdu ve 700 gramlara kadar verdiler...
Biri 67 gün diğeri 120 gün(dür kuvözde,ama bugun nıormale geçmişiz ve haftaya kavuşacagız oğlumuzaa) kaldı.
Her ikisi de çokk uzun zaman solunum cihazınabaglı kaldı sonra huda geçtik ama ordada uzun kaldı ondan sonra kuvöz içi oksijene geçtik ama bunda az kaldık..en sonra kavuştuk(aşağızz) yavrularımıza....
Allah sabırla ve umutla bekleyen tüm annelerin gözünü aydın etsin kavussunlar yavrularına....
çok geçmiş olsun inş bir an önce iyi olur bence 2 kiloyu beklerler benim oğlumda 31 haftalık 1300 doğdu emebilmesi için 2 kiloyu bekledik çenesi kuvvetli olmadığı için ememedi ve sütümde kesildi bu yüzden
slm hanımlar ben 2.kez prematüre annesi oldum.kızım 34 haftalık 1460 gr.doğdu.10 gün küvezde kaldı.şimdi yanımda çok şükür.
selam canım 2.kez demişsin ilki kaç yaşında sorunları varmı?
benm oğlum çok iştahsız yaa
cnm benim bu 3.bebişim.2 numaralı bebiş yani büyük kızım 34 haftalık 2000 gr.47 cm.doğdu.ilk 8 ay çok zayıftı rd.kan ve vitamin ilaçları verdiler şimdi maşallahı var yaşıtlarını geçti.zehir gibi akıllı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?