Premature Bebekler prematüre bebekleriniz kaç haftalık doğdu kaç gün küvezde kaldı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bebegım 26haftalık 730gr dogdu 600grama dustu suan 2kıloyuz ama hala göz problemımız var hala kuvezde yatıor 2bucuk ay oldu ınsallah herkez yawrucuguna kavusur bende ..cok zor Allahım kımseye vermesın

ozgecim gecmis olsun insallah en kisa zamanda allah evladina kavustursun canim seni

bebegım 26haftalık 730gr dogdu 600grama dustu suan 2kıloyuz ama hala göz problemımız var hala kuvezde yatıor 2bucuk ay oldu ınsallah herkez yawrucuguna kavusur bende ..cok zor Allahım kımseye vermesın

Canım Allah miniğine güç, kuvvet versin. Çok zor günler ama inşallah yuvasına gelip sağlıkla büyür ve bugünleri unutturur sana.

benimde bebeğim 34+4 de doğdu 1840 gramdı sonra 1750 e düştü 10 gün kaldı küvezde bende onla beraber hastanede kaldım onu bırakıp eve gitmek istemedim gerçekten çok zor bir duygu hastane personeli oldugum için emzirmeye falan girebiliordum ama yinede hergünüm ağlamakla geçiodu stresten sütümde kesildi oğlum şuan 2 aylık oldu çok şükür sağlıklıyız bebeği küvezde kalan tüm annelere ALLAH sabır versin bebeklerimizede şifa versin inşallah gerçekten yaşamayan anlayamaz bu duyguyu

ben de 34 haftalık doğum yaptım.2330 gr doğdu.ama 1900e kadar geriledi.şimdi 8.5 aylık çok şükür iyi.allah hepsine şifasını nasip etsin inşallah.

benim bebeğim 30+6'da 1170 gr doğdu. 38 gün hastanede kaldı.
başlarda çok sağlık sorunu yaşadık ama şu an herşey yolunda gibi görünüyor.
yaşamayan bilemez derler ya öyleymiş bu da. umarım bir an önce tüm bebekler cam duvarları aşıp annelerinin kollarına gelirler.

benim ufaklıkta 29 haftalık ve 980 gram olarak doğdu. 54 küvezde kaldı, şimdi şükürler olsun yanımızda...

benim prensesim de 32 haftalıkken 800 gr.doğdu 47 gün küvözde kaldı..şimdi 5 yaşında :) doğduğundan beri hastanedeyiz şu an 2 yıldır çocuk endokrine götürüyorum gelişimini inceliyorlar ufak tefek problemler var ergenlik çağına kadarda götürücekmişiz...ama maşallah çok zeki :)) Allah herkesin yardımcısı olsun.....

benim kızım 30+6 haftalık 1200 gram doğdu 1055 e geriledi suan 5 aylık 5 kilo sağlık problemiyok çok şükür ama yavaş kilo alıyor

benim bebeklerim üçüz kızımın biri 1300 gr-diğeri 1370 gr -oğlum 1580 gr doğdu
30+3 de doğum yaptım 43 gün küvözde kaldılar İnşallah size yavrunuzu vaktinde ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kızım 28 haftalık ,1900 gr doğmuştu.
Bir gün küvezde kaldı. dr eve çıkabilirsiniz dediğinde biz çıkmak istemedik.
Sanki eve çıkarsak kaybedeceğimizi sanıyorduk.
Dr , riskli bir durum olsa yollar mıyım vs diye bizi güçlükle ikna etmişti.
Solunum ve emme refleksleri vardı, hareketleri güzeldi.
ıki gün sonra sarılıktan tekrar 5 gün küvezde kaldı.
Sağlık sorunları çok ciddi olmadı binlerce şükür.Şimdi çok güzel kocaman kız oldu.
Prematürelerde bebeklik döneminde akranlarından farklı oluyorlar,bakımı güç oluyor , özen gerektiriyor.
Sağlık sorunları yaşayıp bekleyen tüm annelerin ,ailelerin Allah yardımcısı olsun.

inşallah canım....
yavrularına allahım sağlıklı uzun ömürler versin....

geçtiğimiz hafta bende erken doğum yaptım 31 haftalık 1500 grdı. tabi 1400 lere geriledi, şu an küvözde 11. günümüz sabırsızlıkla eve gelmesini bekliyorum..:Saruboceq:

hatta tickermız dahi duruyor dursun baride düzeltilmiş yaşını öyle hesaplarız bir gelseydi yuvasına ...

diloşcum allahım yavrunu sağlıklıca bir an önce evine çıkarsın....duam bebişinle..

diloşcum allahım yavrunu sağlıklıca bir an önce evine çıkarsın....duam bebişinle..

amin canım çok saol. inşallah sende sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına yavrunu...

benim oğluşum da 27 haftalık 1130 g doğdu.65 gün kuvözde kaldı.Şimdilik bi sorunumuz yok gayet güzel emiyor.düzeltilmiş olarak 4 günlük.3500 g oldu.ınşallah hepsi cok ii olurlar.

benim oğluşum da 27 haftalık 1130 g doğdu.65 gün kuvözde kaldı.Şimdilik bi sorunumuz yok gayet güzel emiyor.düzeltilmiş olarak 4 günlük.3500 g oldu.İnşallah hepsi cok ii olurlar.
Maşallah oğluşuna Allah daha daha iyi etsin inşallah hepimizin bebeğni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…