benim kızım 33 haftalık 2600gram 54 cm doğdu. doğumdan sonraki gün evimize gittik ama 3 gün sonra kontrole gittiğimizde sarılık olduğunu söylediler. kızım 7gün hastanede yattı. hastaneden çıktığında 1900gram olmuştu. sonra kızım bi toparladı. herkez şaştı kaldı. şimdi 20aylık. her gören bu bebek yaşamaz diyoduk diyolar. mesela denizimi çıkarırlarken hastaneden daha fazla yatmasın. bu kezde enfeksiyon kapma riski artıyo dediler. ondan kaynaklı çıkardılarbenim kızım defnem 28+0 da 1200 gram 31 cm olarak 10.04.09 da doğdu. bugün hastanede yatışının 38. günü
beslenme sorunumuz var. tam beslenmeye geçemedi. günde 10 kez 15-16 cc anne sütü alabiliyor. birde idrarında ikinci kez mikrop üremesi oldu. tekrar antibiyotik başlandı.
lütfen bebeklerinizin ne zaman kaç gram doğduklarını, hastanede ne kadar kaldıkalrını paylaşın
ve şimdi kaç aylık olduklarını, durumlarını,vaşadıkları sorunların neler olduklaırnı paylaşın
antalyadan aybüke 07ve hayalkaan arkadaşlarım.yada seseimi duyan diğer antalyalı arkadaşlar... bende ilk doğumumu 32 haftalık yaptım.şimdi antalyada yaşıyoruz .2. gebelikte sizin fikirlerinizi almam gerek yazın lütfen
arkadaşlar merheba bende 28 haftalık doğum yaptım bebeğim doğalı 4 gün oldu şu an küvezde biraz önce bi haber aldım bebişim kan basıncı azalmış kalbine bakılacakmış bebeğim 1 kilo ve 35 cm doğdu100 gr zayıflamış arkadaşlar küvezde neler yaşadınız nolur anlatın en ufak bişey duyduğumda korkuyorum sizden yardım bekliyorum lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız yüce rabbim hepimizin meleklerini korusun
Canım ben de 28 haftalık doğum yaptım. 1240 gr 37 cmdi bebeğim. 52 gün küvezde kaldı.İlk zamanlar kilo vermesi normal bebeğin şişi iniyor. Benim bebeğim de 1115 gr'a kadar düşmüştü. Bebeğin daha yeni doğmuş zaman zaman inişli çıkışlı günler yaşanması normal. İlk zamanlar nöroloji, kalp, göz muayeneleri olacaktır. Bunlar normal ve seni korkutmasın. İnşallah en kısa sürede bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
çok saol arkadaşım daha çok yeni olduğu için her şetden korkuyorum duyduğum her şey korkutuyor acaba kötü bişeymi oldu diye düşünmekten kendi kendimi yiyorum çok şükür başka bi sorun yok sadece ciğer gelişimi ve bu kalp basıncı yarın verecekler ekonun sonucunu buna şükür bebişim iyi hayata direniyo yüce rabbim hepimizin yavrularını korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?