- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
Ben üzülüyorum daha çok böyle kişilere çünkü gönül gözleri kapalı, pek çok insanın mutlu olduğu şeylerden onlar mutlu olamıyor bile... Ve bence vurula vurula öğreniyorlar, burunları sürtünce... Onun dışında karakteri buysa, sizin iyi niyetli yaklaşımlarınızla bile değişeceğini sanmıyorum. Siz kırılmayın da sonunda...
daha öncede harika bir konu açmıştım ama bdv de tek dert kaynanalar, kocalar ve görümceler..
KESİNLİKLE..Teşekkür ederim böyle destek mesajları görmek mutlu ediyor :) Başlığı "Kuzenimde Psikolojik Bir Sorun Var Yardımm" diye açsam ve sadece son paragrafı yazsam bdv'de kalır mıydı acaba?
Off ya nasıl düşünemedim onu uyandıracak kadar mükemmel öpen bir prens yok tabii
Bir de cadılar hep daha karizmatiktir prensesin şımarıklıktan başka bir olayı yok ama cadı öyle mi? Kafa zehir cadıda.
Aynen bence de daha karizmalar, hakları yenildi hep
Ayna "senden daha güzeli var artık!" dediği anda "pff, snn be slk :s" demedi kadın, gidip plan yaptı. Doğum gününe çağrılmadığı zaman evinde ağlayıp "kendileri kaybeder" demedi. Gidip herkese restini çekti. Rapunzelin ana babasına zor yoldan da olsa bedavadan karın doyurulamayacağını öğretti. Kötü üvey anne kendi kızı gibi davransaydı külkedisine, şımarık kardeşlerden bir farkı kalmayacaktı. Öz anneyken çok mu iyiydi sanki, boşu boşuna dert edindi ocağın önünde. Deniz kızına da ne olacağını taa en baştan söylemişti kadıncağız, mucize beklerken iyi, yerine getirilince meh! Balık kalsaydı daha çok şansı olacaktı, diğer kızlardan farklı olduğu için. İki güzel bacak için öldü de iyi mi oldu?
Kuzene yapılabilecek bir şey yok bana göre, gerçekleri kendi gördükçe sinirleri bozulacak, bozuldukça daha üzülecek, üzüldükçe bir kaçış yolu arayacak, o kaçış yolunu da onun sadece doğuştan gelen avantajlarını öven bir erkekte bulmaz umarımKıskandıkları için bana kötü şeyler söylediler kafası çok tehlikeli bir kafa, bir daha nasıl söyletmem diye dank etmesi lazım bir yerlerde. Dank etmezse de mutlu olabilir gerçi kendini prens zanneden "seni ancak ben kurtarırım" diyen biri oluyor onda da evine hasret kalıyorsun, ben hiç böyle hayal etmemiştim diye.
Ben gerçek prensesim ondan sendromuna giremiyorum.
nedenmi yeri burasıda ondan..Anlamadım neden taşıdınız? Girizgahı uzun tuttum ama derdimi ve ne konuda yardım istediğimi de en sonda yazdım?
Prenses sendromuna kk'dan örnek buldum.Hahahh ben de brunei sultanıyımGerçi daha çok prens kategorisine giriyor o ama olsun
belki: )Teşekkür ederim böyle destek mesajları görmek mutlu ediyor :) Başlığı "Kuzenimde Psikolojik Bir Sorun Var Yardımm" diye açsam ve sadece son paragrafı yazsam bdv'de kalır mıydı acaba?
var ya çok fecisin : )Prenses sendromuna kk'dan örnek buldum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/authors/safirrr34.551191/
belki: )
yada psikolojiye yolculuk ederdi
Prenses sendromuna kk'dan örnek buldum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/authors/safirrr34.551191/
tamamdır. anlaştık..Bi dahaki konumu bu şekilde açacağım, psikoloji falan da geçmeyecek içinde. Taşımayacaksın ama? :)
var ya çok fecisin : )
Ahahha
Papucumun prensesi..
Vallahi çok doğru sözler ile anlatmışsınız.
Kesinlikle katılıyorum size.
Bunların herşeye hakları var. Diğer insanların hiç birşeye hakkı yok..
Oky ben bu arkadaşı kaçırmışım ya. Şimdi enler yarışmasında gördüm adaylığını, herkes de ona oy vermiş bakayım dedim. Bakar bakmaz bu konu geldi aklıma..
Cuk oturdu ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?