Kızlar 6 aylık hamileyim ama bebeğimin hala bi simi yok. Aslında en baştan beri Eylül koymak istiyoduk. Çünkü eylül ayında evlendik bebeğimizin olacağını eylülde öğrendik. Ama sonra nedense yeni isim arayışlarına girdik. Yinede başka bi isimde karar kılamazsak Eylül olsun dioruz size nasıl. Ya da ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum..
Nisa "kadınlar" demek. Bunun dışında bir anlamı olduğunu sanmıyorum.
Eylül zarif bir isim bence Nisa dan çok daha güzel. Hemde kızınız için isminin bir hikayesi olur..
benim de kısmetse kızmın adı mehlika olacak.herkese garip gelse de ben ve eşim çok seviyoruz bu ismi.farsçada ay yüzlü güzel demek.ayrıca yahya kemalin mehlika sultan adlı şiirinin kahramanı
Nisa "kadınlar" demek. Bunun dışında bir anlamı olduğunu sanmıyorum.
Eylül zarif bir isim bence Nisa dan çok daha güzel. Hemde kızınız için isminin bir hikayesi olur..
benim bebişimin adı ADA MELİS ....EYLÜL de cok hoş isim yanına ADA eklenebilir...
sonuna nur konulursa anlamı çok güzel oluyor. nisa nur.. nurlu kadın demek
Kızlar 6 aylık hamileyim ama bebeğimin hala bi simi yok. Aslında en baştan beri Eylül koymak istiyoduk. Çünkü eylül ayında evlendik bebeğimizin olacağını eylülde öğrendik. Ama sonra nedense yeni isim arayışlarına girdik. Yinede başka bi isimde karar kılamazsak Eylül olsun dioruz size nasıl. Ya da ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum..
geçen gün markette alışveriş yaparken kasada anne ve kızı vardı anne kızına hadi günsu gidiyoruz diyince o isim o kadar hoşuma gittiki .. günsu isminide düşünebilirsin
ilk çocugumda bizde de böyle heyecan vardı ikinci çocuguma hamileyim saglık problemi yüzünden isim olayı hiç gündeme gelmedi
isimleri tebessümle okudum insallah sonuçlarım bizimde temiz çıkar bu isimlerden bende kopya çekerim :)
Rabbim hayırlısıyla saglıklı olarak yavrunuzu kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.
inşallah cnm hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza. Zaten ismide nasip kısmet neyse o oluyo önemli olan sağlıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?