Doğuma Hazırlık Prensesime isim arıyoruz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi sizce ne olsun

• Eylül

OY: 24 33,8%
  • İpek

OY: 21 29,6%
  • Eda

OY: 5 7,0%
  • Ela

OY: 23 32,4%
  • Edanaz

OY: 1 1,4%

• Ankete Katılan
    71

eyay

eylül mucizen benimle
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
554
16
68
İstanbul
Kızlar 6 aylık hamileyim ama bebeğimin hala bi simi yok. Aslında en baştan beri Eylül koymak istiyoduk. Çünkü eylül ayında evlendik bebeğimizin olacağını eylülde öğrendik. Ama sonra nedense yeni isim arayışlarına girdik. Yinede başka bi isimde karar kılamazsak Eylül olsun dioruz size nasıl. Ya da ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum..

eylül isminin yanına naz ekleyebilirsiniz.. ben azra,zümra ve hira nur isimlerini de beğeniyorum size bikaç alternatif:)

Eylül ismi kulağa hoş geliyor,güzel bir isim ama çok anlamlı bir isim değil,bir ay adı.Sadece söylenişi güzel.Bence daha anlamlı bir isim verin bebeğinize.

En son nisa düşündük cnm hem daha anlamlı ama eşim çok zor beğeniyo. Olabilir dedi, bu bile gelişme çünkü direk bi lakap takıyo kestirip atıyo. Olabilir dediği için pek üzereine gitmiyorum yavaştan yavaştan ikna etmeye çalışıcam artık.

benim bebişimin adı ADA MELİS ....EYLÜL de cok hoş isim yanına ADA eklenebilir...

benim de kısmetse kızmın adı mehlika olacak.herkese garip gelse de ben ve eşim çok seviyoruz bu ismi.farsçada ay yüzlü güzel demek.ayrıca yahya kemalin mehlika sultan adlı şiirinin kahramanı

Nisa "kadınlar" demek. Bunun dışında bir anlamı olduğunu sanmıyorum.
Eylül zarif bir isim bence Nisa dan çok daha güzel. Hemde kızınız için isminin bir hikayesi olur..

Son düzenleme:
Eylül zarif bir isim bence Nisa dan çok daha güzel. Hemde kızınız için isminin bir hikayesi olur..

sonuna nur konulursa anlamı çok güzel oluyor. nisa nur.. nurlu kadın demek

benim de kısmetse kızmın adı mehlika olacak.herkese garip gelse de ben ve eşim çok seviyoruz bu ismi.farsçada ay yüzlü güzel demek.ayrıca yahya kemalin mehlika sultan adlı şiirinin kahramanı

bnm bir arkadaşım vardı mehlika isimli, alışınca hiçte garip gelmiyo. Anlamıda güzelmiş.

haklısın galiba cnm bende nisa dan vazgeçtim sanırım.

Bence Duru ismi ya da Naz ismi çok güzel. Ada da güzel bir isim.

ilk çocugumda bizde de böyle heyecan vardı ikinci çocuguma hamileyim saglık problemi yüzünden isim olayı hiç gündeme gelmedi
isimleri tebessümle okudum insallah sonuçlarım bizimde temiz çıkar bu isimlerden bende kopya çekerim :)
Rabbim hayırlısıyla saglıklı olarak yavrunuzu kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

geçen gün markette alışveriş yaparken kasada anne ve kızı vardı anne kızına hadi günsu gidiyoruz diyince o isim o kadar hoşuma gittiki .. günsu isminide düşünebilirsin

bende ilk kızımın adını eylül loyucaktım ama sağdece bir ay ismi olduğu için koymadım bence sende başka bi isim bul anlamı yok
kızımın adını duru koydum şimdi gene hamişim
eğer kız olursa simay erkek olursa rüzgar buğra veya kayra koyucam

geçen gün markette alışveriş yaparken kasada anne ve kızı vardı anne kızına hadi günsu gidiyoruz diyince o isim o kadar hoşuma gittiki .. günsu isminide düşünebilirsin

güzelmiş cnm, ben gülce ve göksu yu da beğeniyorum ama eşim hiç bi ismi beğenmediği için sorun yaşıyorum.

inşallah cnm hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza. Zaten ismide nasip kısmet neyse o oluyo önemli olan sağlıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…