bende 26 haftalik hamileyim kizim olacak ama hala bi isim yok ortada bi arkadasimin kizinin adi mevsim nisa kuzenimin ikiz kizlari ada ve derin elvin neris lara delfin bunlarda benim dusunduklerim ve tabi zeynep klasigim
Zeynep benimde en çok sevdiğim kız ismidir Ama eslem isminide çok beğeniyorum Eğer klasik değil farklı olsun istiyorsan düşünebilirsin canım Allah size tüm ailenizle birlikte mutlu günler nasip etsin...
Bence normalde anlamsız bir isim Eylül ama sizin için çok büyük bir anlamı varmış bence Eylül olmalı... Hem düşünsenize büyüdüğünde ona söylersiniz ve ne kadar birbirine aşık anne babası olduğunu ve bunu isminde taşıdığını bilir:) bence bu hem onun için çok güzel bir şey
Kızlar 6 aylık hamileyim ama bebeğimin hala bi simi yok. Aslında en baştan beri Eylül koymak istiyoduk. Çünkü eylül ayında evlendik bebeğimizin olacağını eylülde öğrendik. Ama sonra nedense yeni isim arayışlarına girdik. Yinede başka bi isimde karar kılamazsak Eylül olsun dioruz size nasıl. Ya da ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum..
Merhaba öncelikle hayirli olsun, allah kucagina almayi nasip etsin!
Eylül ismini begenmedim, cünkü anlami yok ayni cuma ismi veya ege gibi, ismin anlami önemli, karektere yansir... tabi herkezin düsüncesi farkli.
kizimin ismi Esila, herkez tarafindan cok begeniliyor
begendigim isimler
iki isim düsünmüyorsun ama sana bir tavsiyede bulunacagim.
bence iki isim koy. ama ikincisini yalniz esin ve sen bil. cünkü günümüzde büyü vs. yapanlar oluyor. cocugun kimseler tarafindan bilinmeyen ikinci veya ücüncü bir ismi olursa büyü asla tutmaz. yinede sen bilirsin