Doğuma Hazırlık Prensesime isim arıyoruz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi sizce ne olsun

• Eylül

OY: 24 33,8%
  • İpek

OY: 21 29,6%
  • Eda

OY: 5 7,0%
  • Ela

OY: 23 32,4%
  • Edanaz

OY: 1 1,4%

• Ankete Katılan
    71
bende 26 haftalik hamileyim kizim olacak ama hala bi isim yok ortada bi arkadasimin kizinin adi mevsim nisa kuzenimin ikiz kizlari ada ve derin elvin neris lara delfin bunlarda benim dusunduklerim ve tabi zeynep klasigim

Zeynep benimde en çok sevdiğim kız ismidir Ama eslem isminide çok beğeniyorum Eğer klasik değil farklı olsun istiyorsan düşünebilirsin canım Allah size tüm ailenizle birlikte mutlu günler nasip etsin...

Bence eylül adı çünkü belki anlamı yok ama sizin için manası var.

ileride kızınız (inş) benim adımı nasıl koydunuz diye sorunca vereceğiniz cevap bence çok anlamlı olacak..

hem onun psikolojisine de olumlu sonuçları olacaktır.. en azından ben böyle düşünüyorum..

kızlar SİNEM bebeğimin doğmasına sayılı günlerim kaldı. Çok heyecanlıyım prensesimi kucağıma alıcam hayırlısıyla..

Bence normalde anlamsız bir isim Eylül ama sizin için çok büyük bir anlamı varmış bence Eylül olmalı... Hem düşünsenize büyüdüğünde ona söylersiniz ve ne kadar birbirine aşık anne babası olduğunu ve bunu isminde taşıdığını bilir:) bence bu hem onun için çok güzel bir şey

kızlar bebeğim doğalı 1 hafta oldu fakat yavrum yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin.

kızlar bebeğim doğalı 1 hafta oldu fakat yavrum yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin.

Allahım en kısa zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin inş

arkadaşlar yukarıdaki anketi nasıl açıyorsunuz.baya denedim olmadı.

Merhaba öncelikle hayirli olsun, allah kucagina almayi nasip etsin!
Eylül ismini begenmedim, cünkü anlami yok ayni cuma ismi veya ege gibi, ismin anlami önemli, karektere yansir... tabi herkezin düsüncesi farkli.
kizimin ismi Esila, herkez tarafindan cok begeniliyor
begendigim isimler

Buglem , Hira, mislina, melda, nilda, ceylin, irem gözde

iki isim pek düşünmüyorum cnm.

iki isim düsünmüyorsun ama sana bir tavsiyede bulunacagim.
bence iki isim koy. ama ikincisini yalniz esin ve sen bil. cünkü günümüzde büyü vs. yapanlar oluyor. cocugun kimseler tarafindan bilinmeyen ikinci veya ücüncü bir ismi olursa büyü asla tutmaz. yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…