Doğuma Hazırlık Prensesime isim arıyoruz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi eyay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın ismi sizce ne olsun

• Eylül

OY: 24 33,8%
  • İpek

OY: 21 29,6%
  • Eda

OY: 5 7,0%
  • Ela

OY: 23 32,4%
  • Edanaz

OY: 1 1,4%

• Ankete Katılan
    71

karya ismini bende çok beğeniyorum koyarız belki ama söylenişi zor gibi
kayra ile karışıyorr

ben bile bir kaç kez tekrar edince kayra ya dönüyor
birde biraz daha yaygınlaştı koyanlar arttı bu ismi :)

Son düzenleme:
bende erva koymak istiyorum 1. Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam anlamı erkek ismi olarak görünüyor ama kız ismi olarak kullanılıyor peygamber efendimizin halasına verilen unvanmış

merhaba hanımlar bende uzun zaman dan beri girmemiştim foruma şimdi sizin yorumlarınızı da okudum 29 haftalık hamileyim ve bi kızım olcak inşllah isimler konusunda sizden yardım istiyorum ben elif büşra koymak istiyorum sizin bu isim için yorumlarınız nedir

Almira nasıl ? Prenses demek :) ya da Meryem ya da Birçe ya da Begüm ya da Sümeyye veya İrem. Seçenek verdim :)

begüm bengü berfu ipek hande hanzade gamze gözde.. bence çok güzel isimler.. elif koymayı dusunursenız yanına ıkıncı ısımde koyun..agır gelebılıo..

ben iki isimden yana değilim kulağa ne kadar hoş gelsede !!
elif ismini çok beğeniyorum ece , kübra,melis de beğendğim isimler arasın da yer alıyor. benden sana tavsiye olmasını istediğin ismin anlamına dikkat et !! her insan isminden birşeyler mutlaka taşıyoo . kişiliği etkiliyoo bence isimm:44:

eylül ismini ben çok seviyorum...kızım olsaydı kesinlikle eylül ismini verirdim...bizim içinde eylül ayının özel bi yeri vardır...

eda diorum ben şimdilik ama babası edanaz olsun dio bilemedim hangisi güzel.

kızlar anket açtım şimdi bebeğim isimsiz kalıcak bu gidişle 8 aylık oldum hala kararsızız.

ayse, zeynep, fatima, hadice, erva, meryem, amine, halime, hale, hafsa, feyza, elif, rabia böyle yasamis güzel aklakli kadinlarin ismi bence daha güzel yeni isimlerin anlamlari bile inandirici degil

elaya oy verdim ben çok beğendiğim bir isimdir.bu arada elisi öneriyorum size elis bir tür çiçek adı araştırabilirsiniz.

o kadar düşün düşün anketteki seçeneklerden farklı bi sime karar verdik sanırım kızlar. SİNEM..

ben kızıma MELİS veya EDA ismini vermeyi düşünüyorum, ben de sevmiyorum yeni moda garip garip isimleri. Dilim dönmüyor söylerken çoğunu.
Eşim MELİS istemediği için büyük ihtimal kızımın ismi EDA olacak. Kulağa çok hoş geliyor söylerken, ve anlamlı.
Bence yazdığın isimler arasında en güzeli EDA. Sadece daha önceden bilinen bir isim olduğu için insanlara sıradan geliyor. Ama hem anlam açısından hem telaffuz açısından EDA'yı tek geçerim.
SİNEM de çok güzel isim. İkisi de güzel karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…